• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    telis - Fast då kan vi väl boka två sällskap, åsså får hälften byta bord efter en timme eller två så får man prata med alla (då gör det ju inget om vi skulle hamna en bit ifrån varandra).

  • _koko_

    Gäsp, men kan inte somna utan att skicka stora varma bamsekramar till snorkis, FY vilken dag!!!!!

    Fattar inte hur folk kan vara så empatilösa, hur kan man INTE tänka på dig/dina känslor i det läget???

    Nu är batteriet i datorn slut och även mitt eget batteri, hoppas alla får sova gott inatt, hörs i morgon!

  • _koko_

    Heja Vickan!

    muggles - Skickar några arga gubbar till din kund:
    Tur att inte jag behöver hantera sånt, jag börjar ofta gråta när jag är riktigt arg, inte så lyckat...

  • _koko_

    kikki - Först och främst: Stort grattis till sonen!! Men sen: Vilken barnmorska!! Tycker de lutar sig mot "typförlossningen" alldeles för mycket ibland!! Jag fick ju höra att det "bara" var typ 4-5 timmar kvar med mitt första barn, han föddes 45 minuter efter det. Min bm ville väl muntra upp mig, men reaktionen blev den motsatta, jag fick panik eftersom jag hade så sjukt ont och bad om EDA. Hann dock inte få den eftersom han var på väg ut...

    nenne - Hej!! Tycker det är dags för dig och pricken att ta en liten sväng förbi huvudstaden.

    telis - Åhåå, klart vi ska äta ost och dricka viiiin (så läste jag iaf)!! Jag kan på onsdag, t ex.

    klockarbol - Men kära nån vilken kollega. Hon verkar inte riktigt ha alla hästar hemma... Klart att det påverkar henne att hon har det jobbigt hemma, men man får väl tänka lite på vad man säger/frågar?? Hon mår uppenbarligen väldigt dåligt, och skulle behöva prata med någon utomstånde låter det som. Så att du slipper ta hennes utbrott. Och du, ta för guds skull inte åt dig, men jag förstår att det var hemskt att behöva vara hennes soptunna!!!

  • _koko_

    piggis - Jag ansökte (dvs både anmälde och begärde) om FP för conny en hel månad i efterskott nu i somras eftersom jag var lite förvirrad, och det gick bra, kan inte du göra så också? Så får ni pengarna till slut iaf? Dvs jag hade FP för lillebror i juni, semester i juli och sen FP för conny i augusti. Behövde dock inte lämna in något nytt arbetsintyg.

  • _koko_

    MEN, jag har ju alldeles glömt att utbrista LYCKA TILL IDAG SNAILY!!!

    Håller även tummarna för at PBs äggstockar har skärpt till sig!

    piggis - En olycka kommer sällan ensam heter det ju, men vilka stora hemskheter, usch!! Tycker också att det är alldeles för mycket sånt just nu. Blä.

  • _koko_

    piggis - Conny är ju 2 månader yngre än A och han har 98 i byxor nu (för längden, i vidd skulle 80 passa fortfarande...) och 92 i tröjor. Vinteroverall köpte vi i strl 90 (McKinley på intersport), och den kan vi ta ett rejält grepp i grenen på, så storlekarna är ju uppenbart olika.

    Lillebror har 74 fortfarande, och en del 80.

    ♥ Mina sparrisar ♥

    telis - 17e, gärna! Jag har dock börjat träna på onsdagar, så om ni inte misstycker ansluter jag framåt halv 7 (jag föreslog onsdag eftersom det är lättaste dagen att komma loss från familjen för mig eftersom jag redan är "upptagen" då).

    PB - Men åh, vad sorgligt, jag förstår att det känns skit just nu. Och att du antagligen inte vill ha några käcka tillrop så jag skickar bara en stor varm KRAM.

  • _koko_

    telis - Jag tycker att man ofta underskattar barns smak! Många gånger när vi är bortbjudna är det egen mat till barnen, och gärna korv med bröd eller något annat smaklöst och tråkigt (tycker jag - och mina barn), och så förväntas det att barnen ska äta just det medan vi vuxna äter jättegod mat...
    Conny är generellt väldigt liten i maten tyvärr, men älskar t ex indisk mat och thai. Lillebror äter i princip allt man ställer framför honom.  
    Kontentan är att jag också tycker det är bra att ha t ex köttbullar som backup, men att gärna erbjuda samma som de vuxna ska äta i första hand.

    Hej kängu! Vad härligt att du har två positiva alternativ, och inte behöver välja så mycket själv heller.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!