• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hej i nya tråden. AM, tack för en fantastisk trådstart, den fick till och med mig att krypa tillbaka ut ur smygläsargarderoben. Det är så SANT det du skriver.

    klockarbol - Sitter här och gapar, jag har också ont i handlederna och konstaterad b12-brist! Normala folsyrevärden dock. Har fått väldigt ont på sistone, och har inte ätit b12 sen länge, blev MYCKET inspirerad att skärpa mig! Tänk om det kan försvinna, det är ju jättejobbigt att ha ont i lederna! Läste att man kopplat samman b12-brist och alzheimers också, bara det är ju en anledning att ta sina tabletter...

    Migrän - Jag tar också Bamyl Koffein sen magnecyl-dito försvann och det funkar på mig med. Men jag har ganska lätt migrän, får ont i huvudet och blir illamående, men kräks inte. Men vad läskigt att så många i tråden verkar ha migrän!!

    Fina berättelser om era underbaringar!

    Har läst det mesta men det blir för svårt att kommentera allt, såjag säger bara HEJ på er!
    Fast en alldeles egen kram var till snorkis och EA blir det iaf. KRAM!

  • _koko_

    PB - Kan du inte ringa upp dem och ställa dina frågor? Skriv ner dem i förväg bara. Håller tummarna för att äggstockarna skärper till sig.

    Hej Tinga, vågen för piff och puff!!

    Snaily - Vilken häftig mage du har!! Hoppas tiden går fort till torsdag (var det väl?)!

  • _koko_

    Jag får alla meddelanden i min nyhetsrad, men ser inte heller något när jag går in på gruppens sida.

    Tinga - Eftersom avundsjuka ligger för mig är jag avundsjuk på dina fina ringar. Eller, jag skulle ju vara glad för vilka ringar som helst till det fingret.

  • _koko_

    klockarbol - Du behöver inte förklarar dig, jag kände likadant. Har tänkt "reumatism"-tanken med fasa flera gånger på sistone, så alla andra möjliga förklaringar tas tacksamt emot!!!

    Skriver gärna en NY-berättelse, kanske ska kliva in i restråden och göra det?? Men först måste jag jobba, är sjukt efter just nu...

    Kram på er!

  • _koko_

    (just det, har precis beställt namnlappar, dels från namnlappar.se som AM tipsat om förut, jättebra, men även från vavnamn.se se eftersom jag vill ha tyglappar som man kan sy i kläder som inte går så bra att stryka, återkommer med recension!)

  • _koko_

    Och det säger du NU, AM?!!
    Jag har faktiskt nästan gjort slut på mina, och behöver tyglappar till stickade vantar, sockor och annat. Men en Dymoapparat var ju smart! Då behöver man ju inte noja över vilket telefonnummer man skriver på lapparna, tänk om jag byter jobb (skrev sambons nummer den här gången eftersom det är troligare att jag byter jobb just nu än att han gör det)?

  • _koko_

    Vad söta ni är, jag har minsann saknat er också!!


    snorkis - Vi har två kissar igen, fast de är inte alls vänner tyvärr. De slåss inte, men ryker ihop ibland så den "nya" får springa in under något skåp och gömma sig. Jobbigt och inte alls som vi hade förväntat oss, den "gamla" är ju bara 1 år och 3 månader äldre! Men men, lilla kastrerades för en månad sen, förhoppningsvis blir det bättre med tiden.


    EA - ÅH, vad sorgligt med din mormor!!


    Vänner - Håller tummarna för natten! Snällt av dig att gå maken till mötes, jag hade vägrat (eller tvingat upp honom hela natten)!


    vickan & msw - Krya på era små! Lillebror har precis blivit frisk från en väldigt segdragen förkylning, två veckors snuva och hosta och han är fortfarande dålig i magen! Jobbigt! Trist också eftersom han precis hade börjat sova hela nätter, men det sket sig ju iom förkylningen.


    porchez - KRAM och ta hand om dig! Hoppas det reder ut sig för dig på jobbet snart så du kan få ett litet andhål och fokusera på att må bra på insidan.


    PB - It ain´t over, som bekant, men jag förstår din inställning. Hoppas höjda dosen får äggstockarna att börja producera!


    Nu ska vi se om jag orkar gå in i restråden en sväng också innan jag somnar...


     

  • _koko_

    God morgon i tråden! Glömde frukosten hemma så jag är lite stingslig idag...

    hattis - Skönt att det är gjort! Håller tummarna för att du slipper pravidelen snart, tänk det var ännu något nytt i tråden...

    PB - Hoppas du fått sova inatt!

    AM - Hemtelefon, hur menar du nu? Vad ska det vara bra för? Ja, förutom att ha ett konstant nummer att sätta på märklapparna då. Vi sa upp vår 2004.

    Nu (igårkväll) har jag skrivit en maratonberättelse i restråden, kanske lite väl detaljerad, men ni får väl skumma ni som är intresserade.

  • _koko_

    Jag är också nöjd med att det inte blev berns, tycker visserligen att asiatiskt är gott, men 355 spänn???

    Åt frukost på Clarion Sign för ett par veckor sedan (en vardag) och det var toppen, så om det blir elverket den här gången kan vi väl ta Clarion nästa?

    vickan - Lite trist för egot möjligen att du inte fick jobbet, men skönt att slippa grubbla över beslutet!

    Hej sweet!! Ta hand om dig i ditt hektiska liv!!

    hattis - Tjohoo!! Åh, vad härligt med normala värden och få vara medicinfri! Nu jäklar!

    Ore - Usch och blä för allt som gått snett med din pappa. Tycker beslutet låter helt rätt, det är ju inte värt att få "hjälp" när det medför så mycket gråt och tandagnisslan för dig!!!

    Funderar på om jag ska ta med mig lillebror på brunchen... Han är ju en glad kis nuförtiden. Får se!

    Nu ska jag jobba lite till och sen sussa. Skönt när man kan jobba hemifrån!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!