• _koko_

    Här är det snöblandat, det vidriga är att det blåser så mycket...

    Jag tror du måste gå tillbaka och läsa klockarbols inlägg, det är rätt kryptiskt men ändå väldigt tydligt att något fruktansvärt har hänt henne. Hon skrev sent igårkväll, så det är inte så många sidor tillbaka.

  • _koko_

    Haha, håller med om att det blev lite väl snurrigt nu, förlåt!
    Lägger till högbo till listan!

    Och ja, det klockarbol är med om just nu verkar obeskrivligt hemskt.

  • _koko_

    Hehe, jag har ju åkt på båda sorterna så att säga, conny sov hela nätter från 5 månader och lillebror helammades typ varannan timme dygnet runt tills han var 9 månader... Känns som en hel livstid sedan...

    Har ikväll lyxat till det med att beställa matleverans från mataffaren.se. Tycker egentligen att de har för höga priser för att det ska vara värt det (om allting är 3-10kr dyrare än i butik blir det ju rätt mycket pengar i slutändan även om det ser lite ut per vara), men den här veckan är det fraktfritt och då är det en annan sak.

    liten - Hoppas det lättar framöver, jobbigt att vara själv med trilskandes barn! Och diskmaskinen får helt enkelt rycka upp sig! Kram!

    En KRAM också till klockarbol om du får för dig att smygläsa. Tänker på dig mest hela tiden.

    Och till sist ännu ett Tjohoo för EAs plus!!!

  • _koko_

    BS - Har glömt att skriva det, men vad tråkigt med Astrids värden!! Hoppas att det inte beror på något som kommer att begränsa henne, utan helst är något de kan "rätta till". Kram!!

  • _koko_

    nenne - Nej, utan barn tänkte vi nog inte åka till järnvägsmuseet. Min plan är att bara se varandra i ögonen i två dygn. Tipsen har antecknats och kommer att kontaktas!

  • _koko_

    Åh, Klockarbol!!! Vilken vidrig historia, och vad jag önskar att den bara var en mardröm som du fick vakna ur. Att bli bedragen av sin allra närmaste, den som man öppnat sig som mest inför, den som man litat allra mest på... Jag tänker av någon anledning på när min kusin oväntat gick bort för många år sedan, hur man ena sekunden är lycklig och oskyldigt naiv, och nästa förtvivlad och förstörd. Jag tänker fortfarande ofta på den enorma förändringen, som skedde på bara ett ögonblick.
    Konstig jämförelse kanske, men på något sätt har ju den han var för dig dött nu, den personen kommer aldrig mer att finnas. Den du var finns inte heller längre, klart det gör ont så man kräks!!! Tusen varma kramar till dig och fortsätt häva ur dig här, vi finns här för dig!!

  • _koko_

    Jag är inte ett dugg piggare idag, snarare tvärtom. Men fortfarande ingen feber som tur är. Idag hämtar dessutom sambon på dagis så jag behöver inte bita ihop i eftermiddag.
    Tänker därför tillbringa dagen i sängen och släppa allt "jag borde försöka jobba hemifrån".

    telis - Snappade jag upp att du ska träffa ev ny arbetsgivare idag? Lycka till isf!!!

    Och hattis, jag håller också tummarna såklart, jag vet hur jobbigt det är att testa tidigt och sen inte veta om man kan lita på resultatet. Förstår dock att du vill fånga ev tidigt plus. Pest eller kolera liksom. Tills den dagen det LYCKAS!!!

    Sen kommer jag inte ihåg vad mer jag läste ikapp...

  • _koko_

    lappis - Ja, var på väg att skriva att det inte är någon större fara med mig jämfört med hur du hade det, men jag orkar ju fan inte ens gå och göra frukost... Hostan har precis börjat dyka upp här... DET kan du ju däremot gå till doktorn för! Dvs att få receptbelagd hostmedicin om inte receptfri funkar, man ska inte behöva hosta halva nätterna!

    Jag är trots allt glad att barnen klarar det så bra, de hostar och snörvlar men sover ändå bra på nätterna och orkar med dagis!

    Nä, nu måste jag boka av kvällens träning och sen kravla mig ut i köket och fixa några mackor...

  • _koko_

    Jag tycker det här med husläkare är ett enda stort skämt! Min sambo kan inte lista sig hos samma som resten av familjen för att det är fullt där. Ehh?? HUSläkare?
    Och sen hade vi en jättebra husläkare som slutade, och då fick vi ställa oss sist i kön igen... Tur att vi inte behöver gå till doktorn så ofta.

    lappis - Jag känner lite samma, men är framför allt bitter för att jag äntligen kommit igång att träna! Det blir ALLTID såhär när jag kommer igång efter ett långt uppehåll, 2-3 veckor träning och sen förkylning. Kände redan förra onsdagen (går på annika Gs dancestep på hötorget) att något var fel, det var jobbigare att andas liksom...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!