• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Skåååååååååååål!!!

  • Lapinette

    nenne - nu blir jag faktiskt lite besviken trodde att det där med vaniljfudgen hade en något mer erotisk innebörd.


     


    Ore - jobbigt med chefen och hans chef men bra att du tog med dig en kollega för att få jämnvikt på mötet. Kom ni fram till något vettigt? Ahhh.. såg nu att det blir fortsatt möte ... jobbigt!

  • Lapinette

    pb - lite pang-pang är det ju aldrig fel på !


     


    Liten - visst är det jobbigt när man MÅSTE fika fast man inte ens är hungrig . Samma problem här.


     


    Och nu har vi åkt ned en placering i kön ... som sagt ... INGENTING har hänt på eeeevigheter. För att förgylla tillvaron beställde jag precis skaldjursplatå på Melanders för avhämtning imorgon av maken. Själv ska jag på babyshower (på eftermiddagen).

  • Lapinette

    September - vore trist att mista dig .. men tråden kanske forlever ändå? Själv skulle jag gärna stanna kvar här.

  • Lapinette

    AM - Vad härligt med Amsterdam. Tror jag la in en massa hotelltips à la Amsterdam för några veckor sedan .. har tyvärr inte sparat ned dem någonstans.

  • Lapinette

    Fast .. jag har inte testat dessa och det hotellt vi bodde på när vi var i Amsterdam var inget speciellt mer än att det låg bra till.

  • Lapinette

    Kikar in här och undrar om det var någon som såg programmet på svt om ofrivillig barnlöshet? En väninna smsade mig (annars hade jag missat det) då det bl a var om surrogatmammor i Indien. Sen var det ett par som höll på med IVFer och även om en man som hade barnlängtan (en målgrupp jag tycker att man generellt glömmer bort i denna härva). Om ni är nyfikna och vill se programmet så finns det här (ska själv kolla när jag har tid för jag höll samtidigt på med annat).


    http://svt.se/2.162232/1.2473999/ny_serie_om_ofrivillig_barnloshet

  • Lapinette

    AM - kollade och såg att det där hotellet har fått jättebra recensioner. Vad härligt!


     


    Cicci - ett jättestort grattis! Skönt att det lönat sig att stanna så länge hos din arbetsgivare.


     


    Själv har jag haft en intensiv morgon med att boka hotell i Italien (skidresa). Maken fick välja och valde lyx ... han står för mellanskillnaden. Sen ut till kundmöte och på vägen smsar maken att min pappa är på skype dvs. hemma. Blir jätteförvånad för när jag pratade med honom i söndags lät han knappt kapabel till något. Så nu har jag också pratat med pappa och han är hemma för dagen för att betala räkningar etc. Fattar inte att de släpper ut honom. Han ska tillbaks ikväll och sen blir det att sy om såret då han har fått en infektion. Dock så pratar han lite bättre (har inte fått tillbaka rösten än) och var verkligen positiv! Nu hoppas jag att det går åt rätt håll.

  • Lapinette

    Snorkis - vad trist! Och som du säger varför lägga till dig om du sedan inte blir inbjuden. Önskar så att jag kunde säga "skit i dem" men jag förstår att du bryr dig och speciellt om du inte har så många vänner där ni bor. KRAM

  • Lapinette

    Vi har ju inte så svårt att ta oss iväg men det är i princip nästan alltid jag som initierar resan, kollar upp och ger förslag. Det känns så jäkla skönt att ha något att se fram emot så jag hoppas BS att det löser sig! Kan du inte boka något och så får han hänga med?

  • Lapinette

    Klockarbol - försvinn inte! Vi finns här ändå. Jag har som vana att alltid gå in här någon gång varje dag (om jag inte är ute och reser). Jag vill veta hur det går för dig! Så det har gått så pass långt nu att ni kommer att gå skilda vägar? Hur mår du? KRAM

  • Lapinette

    Jag är här! och jag kommer säkert att titta in här även i fortsättningen.

  • Lapinette

    BS - jag skulle nog kunna på tisdag men kan inte vara borta jättelänge då jag redan har bokat in en långlunch i nästa vecka (klippning på onsdag) och sen sticker på semester (fredag - måndag). Säg vart ni ska träffa och när så försöker jag dyka upp.

  • Lapinette

    Skaldjur är så gott! Beställda skaldjursplatå (dvs hummer, krabba, räkor, ostron) i förra veckan till ett jättebra pris. Igår blev det hjortfilé. Ett nyårsrecept som jag hittat och nu provar rätt för rät. Ikväll ska jag testa efterrätten .


     


    Annars skönt med en lugn helg då den förra var fullsmockad med aktiviteter. Jag var då bl a på min första babyshower. Inte min grej! Och allvarligt så funderade jag starkt på om jag verkligen vill ha barn. De var några där som sprang omkring som, slet ballonger från de andra barnen och tillslut blev det slagsmål. Jösses, var helt slut och då var jag själv bara åskådare till spektaklet.

  • Lapinette

    Ordet semester nämns och jag tittar in bums .


    1.) tycker ni att julen är jobbig så RES för då kan det vara värt att ta den extra kostnaden för resan (men å andra sidan slipper ni köpa en massa julklappar)


    2.) vi valde också mellan skidresa och solresa (men i januari) och för vår del blev det skidresa då vi fortfarande inte har barn (enklare att åka skidor) samt att om vi ville åka lite längre bort så blev det så himla dyrt. Kommer ni att kunna åka så mycket skidor med barn?


    3.) Varför skulle ni inte våga er till Medelhavet? Tror en semester där är lika enkel (beroende på hur man lägger upp resan) som att åka till Öland.


    Resa själv eller med vänner/familj? Själv föredrar jag att åka själv. Gillar inte att jämka och behöva ta hänsyn till andra hela tiden när jag har semester (egoisten har talat) men vid en skidsemester skulle jag rekommendera att åka med andra om man har barn. På så vis kan man dela upp sig i olika grupper. En som stannar hemma och tar hand om barnen/åker pulka eller annat och en grupp som åker som blådårar i pisten.


    Inte så mycket svar på din fråga men lite hur jag hade tänkt. Som sagt, för oss blir det en skidsemester i januari och sen en (troligen) till Medelhavet med sol och bad i sommar (sen har vi även tänkt Japan i april) men det är något heeelt annat.

  • Lapinette

    September - jag tycker det låter som ni ska ta den där turen till fjällen och sen (om ni kan) satsa på Medelhavet i sommar (precis som vi ).

  • Lapinette

    September - själv är jag precis tillbaka från frissan. Trevligt att få bort de grå men jäklar vad lång tid det tar varje gång. Antar att du frågar gällande amningen. Har kompisar som skippat färg under graviditet och andra som kört på som vanligt. Enligt min frissa så använder hon så "vänliga" produkter att det inte är någon fara .. men gällande amning har jag ingen aning om.


     


    Om två dagar sticker vi till Ibiza !


     


     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!