• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Gemma - ha, ha underbar beskrivning "som att banta och jobba på Marabou". Det är ju så att när jag började hänga här för en dryga fem år sedan så var det för att försöka få barn ... sen har ju alla andra lyckats en eller flera gånger om och jag har hängt kvar. Håller tummarna för dina möten och att rösten kommer tillbaka. Själv känner jag mig superkvaddad idag. Åt en underbar middag på Divino igår och sen halkade jag och maken vidare ned till Stureplan och där blev det mängder med champagne innan jag kände att nej nu har jag noll kontroll och måste hem bums. Något trött idag och så har jag halsbränna . Hoppas det går över tills imorgon för jag vill inte rucka på min träning som flyter på så bra just nu.


    Och vad härligt med London. Menar du att ni inte har varit iväg en endaste gång på 3,5 år?!


     


    Tinga - din middag ikväll är verkligen glamorös i jämförelse med vår som kommer bestå av kyckling, köpt potatissallad och en stor sallad till det. Idag prioriteras varken matlagning och till middagen blir det kallt Vasastans vatten.


     


    Izzie - när är det bf?


     

  • Lapinette

    AM - lite trötter?


     


    Själv har jag ägnat morgonen åt att försöka prata med några japaner på ett sjuhus alldeles för lång borta. Fick bostavera mitt namn (på engelska) och likväl tror jag att jag fick heta något annat. Efter 10-15 minuter i luren fick jag meddelandet att pappa har feber och inte får prata i telefon idag .


     


    Gemnma - minns era resor i Kina, speciellt de som gick upp i bergen men jag tänkte på en resa på tu man hand (utan barn). Gällande adoptionsplanerna så fortlöper de inte alls dvs just nu får ingen skicka papper till Korea men jag hoppas det drar igång igen i september. Som sagt, från att det borde ha varit vår tur när som helst så tror jag inte vi får skicka iväg något än på minst ett halvår. Hoppas att vi kommer att ha barn om 2 år.


     


    Maken har nog aldrig ens tanken på att göra sufflé. Hans receptsamling består av mexikanskt och quiche Lorraine.

  • Lapinette

    BS - Saint-Jean-De-Luz är en jättemysig liten stad precis innan den spanska gränsen. Några av fotona i mitt album på fb är därifrån då vi gjorde ett lunchstopp där i somras. Lyon är en fin stad men mycket mera storstad än Saint-Jean. I Lyon finner du många bra restauranger och grunden till det franska köket (mycket inälvsmat). Ett litet ruffigare Paris skulle jag nog säga. Toulouse har jag bara passerat utan vi gjorde istället ett stopp i Carcassone som är en otroligt vacker medeltidsstad. Övriga ställen uppe i bergen har jag dessvärre inte besökt. Och vin ska man dricka ... inte smeta på kroppen .

  • Lapinette

    BS - sorry om jag skrev lite negativt om Lyon, jag tyckte om staden. Påminner lite om Paris med floden som flyter igenom. Jag skulle rösta på Saint-Jean som är otroligt pittoresk liten stad vid havet. Dit tar ni er lätt med Ryanair som flyger till Biarritz och sen är det typ 20-30 minuter till Saint-Jean. Till Lyon är det byta i Amsterdam eller Paris som gäller (maken åker dit med jämna mellanrum för att sedan ta sig vidare till Grenoble).

  • Lapinette

    nenne - vad härligt med full säng! Ja, det var lite trist att ringa och försöka förklara sig till en japan som fattade hälften av vad jag sa och tillslut inte får höra pappas röst men, men jag gör ett nytt försöka imorgon.


     


    Själv har jag superont i halsen . Ingen träning här inte och vad värre är att jag inte har någon som helst lust att prata vilket jag dessvärre måste göra hela tiden i mitt jobb.

  • Lapinette

    AM - tack .. känner mig rätt ynklig idag och blev rejält irriterad imorse när jag inte fick fatt på pappsen. Lite orolig också eftersom han har feber efter sin operation.

  • Lapinette

    Men nu har jag ju två Londonresenärer inne samtidigt. Hur hade ni det? Gjorde ni något som ni kan rekommendera oss andra att göra nästa gång vi far till Londres.

  • Lapinette

    Räkor med senap på? På tal om mat kan jag varmt rekommendera Divino .. inga räkor med senap på men däremot många goda smaker så som tryffel och parmesan.

  • Lapinette

    Restaurangen såg himla trevlig ut. Nästa gång vi åker ska vi åka utan sällskap så vi kan planera in och göra det som vi själva vill (sist var ju med halva franska släkten .. det var också trevligt men det blir lite begränsat). Första gången vi var i London var vi fortfarande nykära så vi såg enbart varandra.

  • Lapinette

    Gemma - underbart med rosor för att locka rösten tillbaka. Ska berätta det för maken . Själv har jag faktiskt röst men det gör förbenat ont i halsen. Äter konstant Vicks honey fresh. Troligen inte bra för magen men vad gör man när det känns som ett rivjärn i halsen.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!