Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Fru E – åh vad jag har tänkt på er inatt och idag. Så tomt och ledsamt. Har ni fått något mer besked idag?

  • nennesjuttioåtta

    telis – ska ni utomlands?!? Stackars televinken om kräktes! Men han är väl ett A-barn han med, är inte alla det? Och Pricken kan ändra sig när som helst – han har börjat rotera i sängen för att ligga så nära mig som möjligt med huvudet och eftersom vi har en 160-säng och han är 65 lång så blir det inte mycket över till oss andra. Han sover iofs i spjälisen fram till första matningen men igår kväll så låg nancy på hans ben och vi vågade inte chansa att hon inte skulle lägga sig på honom helt så då fick han komma till oss direkt. Nu ligger hon nedanför hans rumpa, sötnosen. Han är ju dubbelt så stor som henne (iaf viktmässigt) så jag tror inte det är någon fara men ... Ja tack och lov att han sover eller bara tittar ut genom fönstret när han åker bil. Vi åker ju rätt långt när vi väl åker. 

  • nennesjuttioåtta

    PB – du skriver så levande, och det är så ofattbart ledsamt att din dröm aldrig slog in. Gråten i halsen.


     


     


    På lördag är det 1 år sen vi såg Pricken på den där skärmen. Jag är så oändligt tacksam att det funkade för oss. 

  • nennesjuttioåtta

    koko - hahaha är du portad från att kommentera i bloggen?!?!


    Är det någon som vet hur länge man får låna tapetböcker? Lånade ett par igår och vill inte gärna ge mig ut på vägarna idag.

  • nennesjuttioåtta

    AM & Lappis 
    eh, ja alltså jag kokade det igår kväll till resterna idag. Det förbannade riset ska koka 30 minuter. TRETTIO MINUTOS! Och jag tänkte att det var som vanligt ris att när vattnet är borta (och för en gångs skull så stormkokade det inte) så är riset klart. Men då brukar det inte knastra när man äter. Eller är de t det som är meningen med fullkorn? 

  • nennesjuttioåtta

    Fru E - han blev ju 1 år redan 14 september, sen hamnade han ju i frysboxen.

  • nennesjuttioåtta

    fru E - ja men det är ju redan 10 minuter längre koktid, är det barkris jag köpt kanske??!

  • nennesjuttioåtta

    hahaha Nancy gillar inte snön, hon står och tvekar i dörren flera gånger så jag hinner stänga emellan. Sen tar hon sats och sprätter med fötterna. Men sen såg jag henne utefter staketet så det avskräcker ju inte henne från fågelbordet hos grannen tydligen...

  • nennesjuttioåtta

    jag tröttnade en gång nu på morgonen och puttade ut henne men hon var inte redo så hon hoppade baklänges in genom dörren igen, ahhaha

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!