Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    AM Vilken härlig trådstar(t)! Yiiihaaa!

    Snaily - körsbärsost? Tomatost är ju gott men... Nu ska jag kolla in din mage! Jag hade tjejmage fram till v 30, sen var det tydligen en killmage, enligt experterna. Så Pricken var tjej 75% av graviditeten.

    September - usch, jag är så glad att jag inte har migrän. 2 av mina syskon har det + pappa och de spyr ju och blir verkligen skitdåliga. Men tror det enda som hjälper dem riktigt är att sova.

  • nennesjuttioåtta

    Jag trodde jag skulle sakna magen något oerhört, och klappa den av ren vana men det enda jag tänkt är när Pricken står på den så har jag fått en flashback "oh, var rädd om innehållet" men det behövs ju inte längre.

  • nennesjuttioåtta

    todilo!


    Vänner! Vafasen, är du fortfarande inte bra med foglossningen?!? Hur kan det bli så? Jag är fortfarande öm i framfogen men bara om jag trycker eller gör vissa rörelser, men då känns det bara som ett blåmärke typ, inte alls som när jag var gravid. Annars är det som bortblåst och jag minns knappt hur jävla ont det gjorde. Men skönt att du kunde dansa utan att bli sämre iaf! Jag har inte heller handlat av LaRedoute men får också reklam därifrån. 


    Snorkis - Jag har karvat en pumpa med Nenne-face som lyser i mörkret och ler upp mot S idag (och alla andra dagar tills fejset gjort sitt)! Vafan är det för människor som rör sig fritt därute?! Eller är din kusin även hennes vårdare? Nog för att jag själv kan säga det mest plumpa men någon måtta får det ju bli (och då brukar P försöka rädda situationen iaf så att jag får komma ifatt mentalt och be om ursäkt - han är min vårdare )


    kängu - Gulle-Ru!!!! hahahah!!!


    Är det någon som har receptet på laxstroganoffen sparad? 


    Men käraste fru E - 5 dagars ruvning, det är ju flera dagar kvar innan det ens finns på en karta att testa och känna efter! Det är ju en glassbåt i guldpapper du har därinne!

  • nennesjuttioåtta

    smint - har du också foglossning? Och jobbigt att inte få igenom HP, hoppas handläggaren får en släng av foglossning också - i huvudet!

  • nennesjuttioåtta

    oupsie - tack för länk om körsbär, här ska grejas! Eller också får maken göra det när han är tillbaka från fotbollen. Herregud, jag har ju en eftermiddagsvila att bocka av!


    Snorkis - klump i halsen av att läsa hur du klappar din mage. Men det är ju S gamla bostad, och hon blir nog bara glad att se att du tar hand om och putsar utsidan till nästa hyresgäst. Hoppas S får ett fotbollslag med syskon!!!

  • nennesjuttioåtta

    Vänner - en bekants bekant har inte heller blivit av med sin och nu är hon visst gravid igen och det är värre igen. *ryser* Har du provat akupunktur efter förlossningen?

  • nennesjuttioåtta

    Vänner -   Vi är inte heller så snabba med att renovera. Ett rum tar flera månader. Men då blir det alltid något extra meck, det är aldrig "bara att måla/tapetsera". Det är fönsterbrädor som ska fräsas, el som ska dras om, golv som ska slipas/bytas/målas/oljas, tak och lister och fönster som ska målas, avlopp ska dras, kamin som ska in ... och när vi ändå gör det så kan vi lika gärna göra så här och det och det där och så och utifall att och ... SEN ska det målas och tapetseras. Andra skrattar åt oss att det tar sån jävla tid..

  • nennesjuttioåtta

    Vänner - åh ja och så blir det sån katten-på-råttan. Vi ska börja med Prickens rum nu och vi har precis tömt det på grejer. Men där måste vi nog isolera golvet och om vi ändå bryter upp det så är det ju lika bra att lägga dit slang för golvvärme (vattenburem)till den dagen vi byter från direktverkande el och så blir det ju skjutgarderober och sen allt det där andra. Tur att det är så litet rum.

  • nennesjuttioåtta

    hej alla (och hej Liten - länge sen!!)


    kikkikiikkikii - grattis till sonen!!! Men vaf---! Vad trist minne av förlossningen, jävla bm som "vet bäst"! 


    Åh, jag hade gärna varit med på er brunch men då har vi besök. Får försöka hänga med nästa gång.  


    koko - vilken härlig NY-vistelse ni verkar ha haft! Vill dit igen!!! Vill! Vill! Vill! 


    start september - bra att utredningen är igång nu! och grattis till glad gubbe!


    Snaily - lycka till på TUL i morgon!!! 


    Pricken har varit exemplarisk hela dagen med besök på mitt jobb, men fick tokfnatt och grät som om vi hade slagit honom nu på kvällen så han t o m slaskade tutte, eller nej, då hade han ju ätit åtminstone ur det ena... Bara pappa dög så nu sover de båda två i sängen. Bästisarna! Usch, tur han inte är så där jämt för då hade hjärtat brustit och paniken varit nära. 3:e kvällen i rad som han är så ledsen och inte vill äta, fast han är bara ledsen i max en timme, sen kan han ligga själv i vaggan och filosofera efter att vi nattat honom och han sover ju om nätterna (äter vid halv 2-2). Läste att det är en utvecklingsperiod nu men han är ju inte klängigare eller gnälligare mer än just den timmen!?!? 


    *tänder ljus för S*


     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!