Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jag måste bara säga ett varmt och innerligt TACK till er allihop för allt stöd, alla kramar och böner, hållna tummar och sällskap i genom allt det här. Ni är så himla fina!
    Jag blev tvungen att rensa i min mobil idag, för min sms-låda blev överfull av alla mess jag fått de senaste dagarna.

    TD är om 16 dagar. Jag har faktiskt inte räknat efter i almanackan än, vänta...
    ...söndagen den 21 får jag det till.

    Det var otroligt skönt när vi väl kom till middagen. Att få live-frågor om hur allt är, har gått och kramar osv. OCH att prata även om helt andra saker, asgarva lite, prata lite allvar, äta gott. Jag är jätteglad att vi åkte dit, fast jag först var så trött att jag trodde jag skulle somna i bilen.
    Nu ska jag sova. Förhoppningsvis gott för 1:a gången på ett bra tag. Oroa mig vidare kan jag göra en annan dag.

    Kram!


  • passionsblomman

    Hallå tjejer! Vi är hemma igen nu. I ett hus som är 9 grader varmt efter att ha stått tomt och oeldat sedan i tisdags. Så jag prioriterar likosm att elda just för ögonblicket...(läs natten)
    Alla lampor i huset är dessutom tända, massor av stearinljus och självklart kakelugnen i salen. Här ska värmas!
    Sambon är iväg och jobbar, sonen är påtvingad alla varma saker jag hittade och jag knatar runt i underställ och massor av fleecetröjor.

  • passionsblomman

     


    BrudSommar2006 skrev 2010-11-07 10:29:36 följande:
    PB, nio grader, brrr. Ni har ingen värme ni kan komplettera med, el eller så, om ni blir tvungna att åka hemifrån på vintern och inte är hemma och kan elda?

    Nej. Det är därför vi hela tiden varit inställda på att byta system så vi får ack.tankar och elpatron. Det bolmande inrykandet har liksom mest påskyndat det hela med något år.
    Det ska bli så skönt när det är gjort!

  • passionsblomman

     


    Hattis skrev 2010-11-07 18:18:14 följande:
    * rättar mig själv en aning* PB - inlägget ovan - inte bara nästan. Och alldeles för spännande. Kram!

    Just precis! Och tack!

  • passionsblomman

     


    fru AM skrev 2010-11-08 11:02:06 följande:
    Lappis: din man och min man och jag kan bilda klubb i kriget mot oartiga idioter på stan! någon mer som vill vara med? Att inte säga tack när någon håller upp en dörr är så slött att det är helt galet!

    JAG ÄR MED! Jävlar i havet vad jag är med!

    Ååååååh jag sitter här och KOKAR över hur Snaily blev stående där på båten!
    Och jag kan försäkra att jag blivit irriterad OCH sagt till tillräcligt många gånger för att antagligen förtjäna en egen T-shirt med "be polite or I will bite" eller något.

    I samband med detta måste jag skryta lite lagom över min son, som medan vi varit på CvL i veckan som gick, lekte med en kompis. De har varit iväg på bla lekland och när jag frågade hur han skött sig sa mamman att "ojojoj vilken liten gentleman ni har! Han har öppnat dörrarna, tackat så artigt för allting, och hjälpt till på alla sätt"
    DÅ blir man jätteglad och känner sig som att man iaf är med och försöker bidra till en värld där man beter sig som folk mot varandra.

    Apropå det där med att stå många på trottoaren och prata: Vi satt på restaurang i Västerås i torsdags och vi hade fönsterplats och sonen säger plötsligt följande:
    "Jag gillar inte när det står sådär många och bara pratar ute där man ska gå!"
    ???? Nähä?

    "Nä, jag tycker det ser konstigt ut. Jag vill säga till dem att gå in på MC Donalds och ta sig en hamburgare och prata där istället!"



    Haha! Undrar vad de skulle sagt ifall han faktiskt hade sagt så till dem....hihihi!

    (nu är jag inte emot att man pratar utomhus, men jag tyckte det lät roligt)

  • passionsblomman

    Hattis, Skitminus!!!

    Ore, arbetsnamn finns inget. Det tror jag inte jag ens är mentalt förmögen till förrän om utifall det skulle bli större anledning. Men med alla passningar till mitt nick ffa i andra tråden, så får väl gärna fröet bli en grodd så här till att börja med.
    Vi hade förresten aldrig något arbetsnamn på magen när vi äntade på sonen heller när jag tänker efter.

    OMS, herregud vad mycket!*skickar en kram*

    BS, jag sa nog inte utan tänkte bara att FY vad gräsligt jobbigt med Astrids prover och värden! HOPPAS det är ngt so sbnart rättar till sig!

    Och Hektor! HEJJA killen! Knata på knata på!

    Skit, det var en massa mer, det vet jag....

  • passionsblomman

     


    MSW skrev 2010-11-08 13:14:29 följande:
    Hej hej pb! har ni fått upp värmen i huset nu? Finns det ingen ni kan be hjälpa er att elda (någon gång iaf)? Granne eller så? Fast nu hinner ni kanske inte åka iväg mer innan ni får nya pannan!

    Nej, eftersom vårt nuvarande system inte funkar allas som det ska, så är det inte ngt man utsätter andra för att stå och mecka med. Kul att stå och se ngn annans hus rökfyllas mer och mer utan att veta hur man ska få stopp på det liksom...

    Nej, det är just för att det här är helt och hållet ohållbart som vi nu byter.
    Och på tal om saken så har det nu levererats ett avsevärt antal attiraljer och jättestora paket hit. Nämligen vedpanna, tre acktankar och allsköns rör och mojjänger som ska sitta ihop med dem. De står på vår infart och imorgon ska visst rörkillen komma och baxa iväg det närere källaren. Instalaltion ska ske typ på måndag, så vi ser verkligen slutet på detta elände nu.

  • passionsblomman

    Fan, alltid är det nå´t! http://www.svd.se/nyheter/inrikes/varktabletter-kan-ge-fosterskador_5637625.svd

    Hur många pkt Panodil gick inte åt under min sprayochsprutning då? Eftersom det var det enda jag fick ta. Och såänningshuvudvärken? Migränen? allt det där som man bara tar paracetamol för, eftersom Ipren o likn är no no. (och dessutom omöjligt eftersom det triggar igång magkatarren igen på ett kick)

    Summa summarum: tig och lid, helt enkelt.

  • passionsblomman

     


    Ore skrev 2010-11-08 15:12:53 följande:
    PB: HÄRLIGT att det går så snabbt ändå Bara någon veckas elände kvar alltså... Fick precis en bild i huvudet av dig när du läser för sonen. Kall, gnistrande snö på träden utanför, varmt och skönt i huset (utan krångel) och så en växande mage, förstås Bilden är vääääldigt tydlig, trots att jag varken har sett dig eller sonen irl... Synd att jag inte är synsk, så att vi kunde bestämma att det blir så Nu kan jag bara fortsätta hålla tummarna...

    Åh det var en väldigt fin bild!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!