Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Välkomna till Tivoli Empatia!

     


    sweetstreet skrev 2010-11-12 18:07:42 följande:
    Oj har Piggan åkt in på sjukhuset!?!?!?!!! SPÄNNANDE!!! När hände det? Sorry för migg korta inlägg här men har så liiiite tiiiid! Om ngn kan uppdatera ungefär när hon åkte in vore jag tacksam!

    Kl 03:55 fick jag följande mess från Piggis:

    "Vattnet har gått, inte så mkt värkar, men måste åka in pga GBS o få antibiotika. Vem vet, kanske blir hemskickad igen. Känner mig lugn just nu."

    Eftersom vi inte hört ngt mer under hela dagen, så är vi rätt säkra på att hon åtminstone INTE blivit hemskickad igen....

  • passionsblomman

    Oupsie & Daisy it is then!

    Min mamma fyller år antingen på eller precis i samband med mors dag. Jag brukar numera försöka uppmärksamma henne så det åtminstone känns lite mer rejält än om det bara var en högtidsdag.

    Vi har aldrig firat storslaget på något som helxst vis. Namnsdag har vi alla kvinnor i familjen den 9/12, så då har vi väl typ fikat, men inte mer än så. Här i Casa PB firas namnsdag icke alls, men fars och mors dag tycker jag är lite vits med för att sonen ska engageras lite i att det inte bara är barn som firas och ska ha uppmärksamhet.

    Vi har just planerat att det vi ska göra är "en helmysig dag härhemma som pappa skulle vilja ha den". Den ska starta med frukost med riktiga Dagobertmackor och kaffe, och ett paket som nog blir en bok eftersom att sitta och läsa är en favoritsysselsättning. Vi ska grilla mitt i höstrusket och eftersom favoritefterrätten för hans del är min äppelpaj så ska vi såklart äta det. Och sedan kolla på film på kvällen och bjuda far på en konjak eller två.

  • passionsblomman

    AM, tack!
    Nä, det har jag inte skickat. Det kanske jag borde? (shit vilket långt sms!!!)

    Snorkis*kramar allt jag kan tillbaka* Vad fint din make och du tänkt med tatuering och present! Jag blir så glad att ni växer ihop och inte isär i det ni upplever.

  • passionsblomman

    " Nu är han här, vår pojke.
    Föddes i eftermiddags kl 16.29. Kämpigt på slutet, men kom sen efter 2 drag m sugklocka. 4010 g o 53 cm lång, klart större än Amanda var. Kramar Piggelin och sambon"

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!