Inlägg från: SnartFruSir |Visa alla inlägg
  • SnartFruSir

    Augusti 2011 - del 2

    Humlan66 skrev 2011-04-06 14:26:06 följande:
    Här hoppat jag in igen som skriver så himla mycket hehe ( kanske beror på att det inte är så många som svarar på mina inlägg )

    Hände en rolig grej idag som jag vill dela med mig av bara. Jag hade satt ut min brudklänning på blocket och en reporter såg det och skrev och ville göra en intervju i tidningen - Jag tackade ja och vi ska ses nästa vecka
    Så nu blir man kändis oxå fniss -Undrar om jag ska vinka som prinsessan viktoria på bröllopsdagen och ha kortage genom stan LOL- skämt å sido

    Lite lustigt det där för nyss va vi på mässa och då kom det fram 2 killar från en tidning och ville göra en intervju, men vi tackade nej då eftersom inga visste om planerna ännu. Gör dom fortfarande inte :-d Men snaaart . ödet det där som SKA ha in oss i nån tidning verkar det som LOL
    men va nervöst ändå
    Låter ju skitkul. Men har du satt ut din klänning på blocket redan innan ni är gifta, eller hade du köpt flera? Jag har varit så inne i allt annat att jag inte heller hängt med riktigt i tråden känner jag...
  • SnartFruSir
    Jeliqa skrev 2011-04-06 17:44:23 följande:
    Idag skickar vi in ansökan om hindersprövning och efternamn! 
    Tiden går ju sjukt fort. Vi väntar nog en månad till dock, för det är ju bra om den är giltig även några veckor efter bröllopet har jag förstått...

    Sassabrassa: tror jag läst handläggningstid på ca 2 veckor, men räkna med längre i semestertider. Så skicka in innan midsommar skulle jag säga...
    Wedding2012 skrev 2011-04-07 09:34:35 följande:
    nu är våra inbjudningskort äntligen helt klara.
    nu ska vi bara köpa kuvert som passar färgtemat och skicka iväg dom =)
    Härligt :) Får vi se en bild på konstverken snart? :D
    Humlan66 skrev 2011-04-06 18:26:28 följande:
    Nä asså jag köpte ju en kinaklänning som inte blev som jag trodde, och här hemma blir det tydligen för dyrt att sy om den. Så det va billigare att försöka sälja, men inte ens det verkar ju funka
    Nu sitter jag på Div siter och letar en klänning till som jag ev kan använda mig av och helst enkelt sy om den jag har så jag får ihop drömklänningen.. Envis j*vel jag hihi
    Ah, jag förstår. Himla jobbigt när det inte blir som man tänkt sig direkt.. Hoppas det löser sig!

    Blev stora citerar-dagen idag, hehe..
  • SnartFruSir
    Sassabrassa skrev 2011-04-07 17:18:08 följande:

    Nu har jag och svärmor varit hos sömmerskan och provat klänningen. Beställde ju klänningen från Kina och sömmerskan tyckte att vissa detaljer var slarvigt gjorda. Men de ändrar hon på. Kommer bli kanonfint.

    Det sömmerskan gör är att fixa till kanten på slitsen. Hon draperar också slitsen lite högre upp för att få det slätare vid magen. Hon tar in en hel del i sidorna på klänningen. Har bestämt mig för att inte ha någon underkjol eller möjligen en liten liten en.
    Sen tar sömmerskan givetvis upp den i längden.

    Vad tror ni?
    Svärmor tyckte att klänningen var fantastisk. Och hon brukar vara ärligheten själv. :)


    Jätte jätte jättefin :)
  • SnartFruSir

    Tips till alla underklädeslösa (?) Augustibrudar: var inne på Change idag och de kommer komma en brudunderklädeskollektion som heter Patricia snart. Den skulle varit här redan men nu tror dom i början på maj. Så där ska jag handla i alla fall:) Jag kan inte ha wonderbras, men annars hade en sådan varit ett alternativ.

  • SnartFruSir

    Jag vill bara önska alla Augustibrudar en trevlig helg!

  • SnartFruSir

    Hej alla!


    Kul att läsa om allas funderingar och framgångar. Efter att ni kommenterade så har vi kommit fram till att det får bli bröllopsnatt på hotell ändå. Så i söndags var vi förbi och bokade in oss på ett jättefint och mysigt hotell här i Göteborg. De hade dessutom ett specialpaket som vi köpte till med champagne, frukt och choklad på rummet när vi kommer, och sedan frukost på sängen dagen efter och sen utcheckning fram till 18:00 (då borde man väl ha vaknat? ;) ). En annan kul grej är att man kan få åka med en Jaguar, så vi har bokat upp den med, så att vi blir hemkörda (vilket var det jag bävade lite för). Så nu känns det som jag svävar på små moln igen. Så tack för alla tips och råd!

    Jag passade även på att köpa underkläder på Change, då deras brudkollektion kom in i fredags, dagen efter jag var där. Så det var en jäkla tur att jag och mannen tog en sväng på stan i söndags med. Brudkollektionen går från A-G tror jag jag såg, i fall ni inte hittar något bra någon annanstans.

    Vi ska på bröllop själva i maj och som grädde på moset hittade jag en jättefin klänning i söndags med. Så nu känner jag att vi är i fas igen.

    Tillråga på allt så är plattsättaren hemma och flytspacklar golvet i badrummet. Och jag kan inte beskriva hur otroligt skönt det skall bli att få duscha hemma istället för i källaren...

    kram till er alla!

    Humlan, jättefint verkligen. Skulle absolut kunna tänka mig något liknande, men har nog för kort hår. Löshår can only do som much.. :)

    Jenny P, välkommen tillbaka in i dimman. Fast ni verkar ju ha hunnit med en väldig massa ändå. Ville ni bli vigd av en präst, så måste det ju vara någon som tjänstgör. Kyrkan är ju aldrig "obemannad". Hoppas det löser sig för er!

  • SnartFruSir
    Pinkgrape skrev 2011-04-19 10:57:28 följande:
    Igår kunde jag äntligen hämta min efterlängtade ring! :D

    Svårt att få en bra bild på den, men här är den iaf..

    augustibrud.bloggplatsen.se


    Jättefin. Som två själar som möts :)
  • SnartFruSir
    Mirjami skrev 2011-04-20 08:20:06 följande:
    Åh, har Change fått in den nu? Ja, du skrev ju det så dum fråga, ha ha... Ja, gissa vad jag ska göra idag då? Med en väldigt mysko storlek på 70 H kan jag bara hitta snygga underkläder på Change och ingen annanstans! Får dock göra det efter att jag lämnat av min lilla grabb, han HATAR Change bara för att mamma står och provar "tutt-saker" och det är ju sååå tråkigt när man är en kille på 4 år :)

    Och Jaguar till hotellet... hmmm... Hade inte suttit fel. Själva får vi nog ta taxi för här i Borås har jag inte hört ett enda hotelll som erbjuder den servicen!
    Jag har normalt 75 H eller G så AMEN säger jag bara... Men den är jättestor i kupan så 75 E fick det bli, och den är ändå lite stor. Expediten sa att man brukar ha ungefär 2 kupstorlekar mindre än på deras andra BH:ar, så det stämde ju i mitt fall.

    Hoppas att du hittade något bra i alla fall!

    Det är Elite Plaza i Göteborg som har det som "courtesy" om man bor i något av de lite finare rummen. Hittade det av en slump när jag surfade runt på olika hotellsidor. Och det känns ju helt okej att få den lyxen måste jag säga :)
  • SnartFruSir
    Summer loving skrev 2011-04-21 11:53:47 följande:
    Vill önska alla blivande FRUAR en Glad PÅSK!! Vädret kan ju inte bli bättre! Sitter här nere i Sydvästa Skåne i vår trädgård i BIKINI och SVETTAS! Livet är gott att leva!!!! Kram på er alla!
    Jag behöver aldrig undra...jag vet hur underbar du e´!
    I Göteborg har vi ätit lunch utomhus hela veckan - underbart ! :) Hade också slängt på mig bikini om jag inte jobbade 8-17. Det är inte lika varmt på kvällen ;)

    GLAD PÅSK!
  • SnartFruSir
    Pinkgrape skrev 2011-04-21 11:57:24 följande:
    Oh, nu blev jag ju inte aaalls avundsjuk ;D

    Här har jag magsjuk sambo och förkyld dotter, glad påsk på oss! :P
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Det kan bara bli bättre :)
Svar på tråden Augusti 2011 - del 2