Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Livets toppar och dalar

    PB, jag tycker du ska be om två Hcg prov med några dagar emellan. Så fångar man små utomkveds och slipper det som Lappis var med om förra året och son jag också var med om fast lite kortare för några år sedan.

    Bara för säkerhets skull. Går säkert att ta hos en vårdcentral om du fått remiss från gyn.

  • start september

    Angående att det skulle vara lättare efter MF: Oklart om det verkligen är så, många tror det. Klart det handlar om hur fertil man är annars också. Det jag fick höra nu som jag inte trott var att om man lyckas bli gravid direkt så får den nya graviditeten lägre risk för både mf och havandeskapsförgiftning. Tydligen har den kommit någon ny undersökning som visade det men visst undrar man om det är statistiskt säkerställt.

  • start september

    Hattis, det lät motigt med blödningarna. Min plan var nu att testa typ dag 10 efter blödningsstart med ett ickedigitalt test för att se om det är minsta streck. är det inte det blir det äl-stickor så att jag vet när jag ska börja med acitylsalicylsyra (och allmänt gökande förstås).

    Än så länge är det dag 3 med lite mer blod och det är ännu inte mer mängd än vanlig mens.

  • start september

    Cicci - japp, massor med vin och ost. Lite skallebank imrose faktiskt, men det kan också bero på förkylning. men gott var det!

    Chevre kan man gratinera rödbetor med - super gott med lite honung till förrätt.
    Kanske faktiskt en idé till ikväll?

  • start september

    Porchez, efter ett senare MF tror jag inte jag skulle vara mental redo eller om det kommit som en överraskning. Det var mitt sjätte MF och det var ju tidigt.

    Kul med shopping och att vännen hörde av sig!

  • start september

    Ingen fara

    Insåg att vi hade en bit av chevreblanding över sedan igår samt några stackars rödbetor som inte kom med i middagen då så tipset med ugnsgratinerade betor tillämpas av mig själv ikväll.  

  • start september

    Min förkylning sitter nu i halsen och i ena örat. Alldeles ömt på utsidan av halsen, precis vid käkbenet. Är det nåt att kolla upp kanske?

Svar på tråden Livets toppar och dalar