Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Livets toppar och dalar

    Ingen Prick ännu ser jag?

    Ska läsa ikapp de 30 sidorna som skrivits de senaste 12 timmarna (!), men först liten rapport.

    Magkänslan var rätt, på VUL syntes en liten hinnsäck storlek vecka 5. Jag är 7+2 idag. Enligt konstens alla regler ska man i detta läget vänta en vecka och kolla igen innan man hjälper till att avsluta en graviditet. Detta för att inte sabba för de graviditeter där man blivit befruktad senare än vad man trott. I mitt fall tror jag inte ÄL var efter mitt positiva graviditetstest så jag kan inte se att det här är friskt och gyn höll med. Sista dagarna har jag haft en liten blödning på kvällarna, så det är nog så att kroppen gör sig av med den. Han tror att det blöder ut ganska snart, progget ska inte kunna hindra helt. Det är så litet att det mest ska vara som rejäl mens.

    Maken och jag bestämde oss ändå att inte sluta med progg idag, bara föra att inte känna att vi aktivt startade det, vilket kanske fördröjer det lite, men vi inser att det är kört.

    Något som var positivt är att han pratade om nya stuider som visade att en snabb graviditet efetr ett MF gör en mindre chans för MF nästa gång, jag har tänkt tvärtom, tänk om det finns rester osv. Så det blir påt igen medsamma denna gång...

  • start september

    AM,

    vi har blodförtunnande av enklaste sorten, första graviditeten vi provade det blev dottern. Jag tror att det är sådana proppar som var boven i mina två supertidiga MF (2006 och 2007).

    De säger tre raka MF av samma sort sedan utredning. Här vet vi inte riktigt vad det MA jag hade i våras var, det finns en möjlighet att det var T13/T18 som gjorde det. Jag väntar fortfarande på svar på det moderkaksprov som togs vid skrapning. Gyn tror att det var en kromosomskada och då är det inte tre MF på raken, alltså vänta med utredning. Jag har kollat var jag vill gå i så fall (det finns en FL-grupp som har en otrolig kunskap om just upprepade missfall och avancerade behandlingar) och den läkaren har lång kö. Jag ska ställa mig i den idag för säkerhets skull. 

    Jag tror ändå att det slumpen som varit elak och att den medicinering jag har räcker. Till slut ska det bli syskon här, men vägen sliter nog för dj-vligt. Nu börjar lilla tjejen blir så stor att hon fattar också vilket känns utmanande. Alltså hon har inte fattat denna gång, men förra gången var det på vippen.

     

  • start september

    Vi började utredning på Sophiahemmet innan dottern så vissa grejor vet vi var ok då. Simmarna ok, de simmade bra hos mig, Äl regelbundet oh jag spolades då. Sköldkörteln var ok. Jag är testad för en mutation som ger blodproppar som vi har i släkten, negativt.

    Det ska jag kolla igen nu snart är sköldkörteln. 

     

  • start september

    Vill också ha vin!

    Jag har haft kopparspiral i 9 år innan vi började försöka. Det funkade perfekt, ingen ond mens alls och inte längre än tidigare. Innan spiralen åt jag piller men fick migrän. Eftersom vi hade blodpropp och ledsjukdom i släkten ville jag också minska hormonintaget. Jag ska absolut ha sådan igen.

  • start september

    Hoppas så att Nenne och P är uppfyllda av Pricken och att det inte fortfarande pågår.

    PB, sicken soppa. Det är väl bara att spela med så lägger polisen ner det sen. Men trist i en by när det blir så.


    Grattis till Moa!


    Här är det lite dämpat och ganska segt. Förkylning på ingång.  Hoppas att det kommer igång av sig självt om det är det som ska hända snart.


     

  • start september

    Jo, det kan stanna upp. Jag fick värkar sådana som Nenne beskrev igår en kväll hade hela natten var 10 minut och sov lagom mycket såklart. Lite vatten sipprade också. Vid 8 när vi gör oss beredda att åka in lägger de av! Vi åkte in på vattenkontroll ändå mitt på dan, fick rådet att äta, sova och så till nästa morgon, åker hem, äter hamburgre och när jag lägger mig vid 14 börjar de om! Inte mycket sova den kväll natten heller, så där på småtimmarna gjorde det grymt ont. Vi åker in till den tid vi fått, det gör rätt ont och det visar sig att jag var ganska öppen. Värkstimulerande dropp vid 9, sedan jobb fram till 16 då hpon föddes. Så i princip 48 h utan sömn och med värkar 42 av dem.

    Fast hon var värd det och jag gör alla gånger om det om jag får chansen

  • start september

    Nästan två veckor över tiden, då blir det väl lätt så. Jag gick över 12 dagar och tjejen var nästan så stor.

    Pricken måste väl vara trådens största bebis?

Svar på tråden Livets toppar och dalar