Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

     


    fru AM skrev 2010-09-17 19:35:39 följande:
    Men det är väl ungefär samma sak! Jag hajade i alla fall. Men jag är ju också småbarnsmänniska!

    Ett nytt ord helt enkelt. Funkar ju faktiskt!

  • start september

    Oj det tog en sekund innan jag såg vad det var! Tänkte först att det var något slags örhängen och tyckte de var lite stora.


    Du verkar ha ett hus där de passar in väl!


     

  • start september

    Lilla tjejen sprang rakt in en pappershelfigur av Reinfeldt med ägghuvud och allt idag. Han höll på att ramla och jag fick stötta upp. Hoppas att det inte var ett tecken

    Jag väljer C av RUT, miljö och företagarskäl. De blev M förra gången då jag verkligen ville ha ett regeringsskifte men just i det här valet ligger C närmare mig. Jag är visserligen storkonsument av RUT men tror verkligen på idén att göra svarta jobb till vita.

    Här har vi spelat in debatten medan maken maratonlägger men snart ska det bli vin och politik och hångel i soffan.

    Det här med att blöda ut MF utan hjälp ger jag inte mycket för. Igår började jag blöda igen 14 dagar efter att det slutade (trodde jag). Känns för mycket för att vara nidis men för lite för tant. troligen rester så det får bli ringa gyn på måndag gissar jag. Och jag har tagit på både gravtest och ÄL-utan resultat så inget av det kan det vara. Suck. Kanske är det så att kroppen ändå är på väg och att inte fick ÄL denna gång, kommer tanten tidigt då?

  • start september

    Tror också att Sahlin är ett rött skynke för en del väljare. Men många som uttrycker sig som Cicci skulle ändå inte röstat på S ändå enligt min erfarenhet 

  • start september

     


    kängu skrev 2010-09-17 21:41:06 följande:
    Start sept.- stackars liten, vilken traumatisk situation att springa rätt in i Reinfeldt!

    Sen fick en hon en propagande Pixi-bok av S så det jämnade ut sig!

  • start september

    Jag må ha varit naiv men jag hade så svårt att tro att SD skulle komma in. Kanske samma fel de stora partierna gjorde, då tar man inte debatten på allvar. Nu har jag en stor stor klump i magen.

    Sen håller jag med Telis, en alliansregering med MP hade passat mig fantastiskt bra men jag har svårt att se att det blir så just nu. Sen kan mycket hända de närmaste veckorna.  Men kraften i att stoppa SD kan man inte bortse ifrån, det kan göra att allianser både spricker och nya bildas.

    Cicci, det jag skrev häromdagen om att en del moderata väljare som gnäller på Mona ändå aldrig skulle rösta på S var skrivet med glimten i ögat och syftade inte specifikt på dig utan mer på ett antal människor i min omgivning.

    Lycka till Vickan! Svarta byxor och uddakavaj/snyggare kofta och nån enkel vit tröja brukar man kunna hitta i garderoben även om modet ändrats tycker jag.

  • start september

    Izzie,

    stor kram. Lite vet jag ju om MF och X. Så tidigt kan man ofta inte se mycket på VUL ens om det är en frisk graviditet (hinnsäck i vecka 5 kanske, hjärta först i v 7).

    Det MF jag fick nu sist blödde väldigt långsamt i början så visst kan det vara så. Även när man inte känner sig gravid kan HcG ligga för högt så att det inte blöder ut.

    X har väldigt olika symptom. Jätteont på ena sidan ska man åka in för direkt, men ofta är det när man känner sig väldigt gravid fortfarande och har högre HcG.  Det flera av oss haft här är mer något som sitter och växer lite lite. Då kan man blöda lite eller mycket, kan ha ont men det är ganska diffust.

    Bästa sättet är att be dem ta blodprov med två dagars mellanrum för att se trenden. Friska grav ökar, MF ska minska och X ligger still eller ökar för lite.  Stå på dig så att de tar sådana just med tanke på resan.

    Kram!

Svar på tråden Livets toppar och dalar