Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Livets toppar och dalar

    GRATTIS MUGGLE-FAMLJEN!

    Åh vilken bra nyhet! Jättebra att du försöker lägga bort oron.

    Izzie, vad skönt att det inte fanns något kvar om det nu skulle gå åt skogen. På det igen helt enkelt.

    Hattis, jag förstår att det är blandade känslor, men försök se det positiva i att kanske kunna få hjälp.

    Skit med jobbet PB, men jag får precis som du känslan av att det kan bli något lite senare.

    Tuffa beslut om jobb på många håll helt enkelt. Det är svåra frågor.

    Mer sen, nu pyssel med sjuk tjej.

  • start september

    Pizza här också, trötta och halvsjuka är alla. Inget spår av ÄL än, suck. Jag blöder ju inte så jag tror inte det finns rester, men segt är det.

    Oj Hattis vilka biverkningar. Hoppas så att det kan hjälpa.

  • start september

    Tinga.

    skrev aldrig något om "enningen" inser jag. Både då och nu andas dina inlägg tillförsikt - underbart!


    Stor kram till Frejis. Hundvalp är ren och skär glädje i stunden. Vad säger dottern och valpen om varandra?

  • start september

    Kram till Porchez, det låter som det är jobbigt på så många fronter nu. Hoppas att du kan få gå och prata mer med någon bra nu, jobbigt på många fronter betyder enligt min egen erfarenhet att mycket kommer upp till ytan av bara farten. Du måste få må bättre snart!

  • start september

    AM. att vara rak är nog det bästa i det här läget. Hon kanske har det jobbigt på något sätt och inte tänker på hur hon beter sig (snäll tolkning).

  • start september

    Åh Snorkis, vad skönt att se dig här. Hoppas så att det kan kännas lite bra att börja jobba. Även jag har fått ändrad mens efter barn och också efter de andra graviditeterna.

  • start september

    AM, Amoxcillin är riktigt gott flytande (jordgubb). det är en lite bredare sort så ibland är de lite mer tveksamma till att skriva ut men försök. Någon har nämnt ett granulat eller vad det heter av Kåvepenin som man då lättare blandar i saker, men kanske är det vårt det med.

  • start september

    Först av allt, Snorkis, vilka vackra dikter och vad skönt att se dig här!  Du är fantasislt duktig och stark nu. Mitt tips är att berätta för kollegorna hur du vill bli behandlad, det är nog väldigt individuellt och jag skulle nog precis som Hattis kramat dig om du var min kollega.

    Angående VUL så går jag hos en gyn som är kopplat till min BM som är privat men landstingsansluten. Jag brukar ringa för inskrivning när jag plussat och de bokar då in VUL pga min historik. Det skumma är att eftersom jag planerar att skivas in är det gratis som del av mödravården, har det gått snett är det vanligt gynbesök, 300 kr eller vad det kostar. Nu har jag frikort (lite MF och några dagisinfektioner så går det fort : D) men det är lite skumt att gå och betala efteråt baserat på utfall. Sist (som var första gången det gått fel redan i v7) bad jag dem kolla frikortet när jag kom eftersom jag trodde det gått fel för att slippa stå där efteråt.

    Jag har alltså inte ringt vanlig gynmottagning på sjukhus så jag vet inte vad de säger. En kompis som haft många MF men nu väntar sin tvåa fick VUL via landstinget här utam problem vet jag, ordinare läkarbesökstaxa.

  • start september

    Kram tilll Aleta, du skriver så bra och jag känner mycket för dig, Jag fick ju MA i samma vecka ungefär, efter att fått förhöjd risk för T 21. I min hjärna var jag inställd på att vandra er väg. Nu blev det inte så, och tester i efterhand visar att det inte var T21.

    Du får hemskt gärna vara här, det hoppas jag du vet!

Svar på tråden Livets toppar och dalar