• Telis

    Livets toppar och dalar

    koko, problemet är bara att det är totalt omöjligt att ge Televinken mat om han inte vill ha, liksom det är totalt omöjligt att få honom att somna om om han är hungrig eftersom han skriker så mycket tills han får mat.


    Jag har försökt förklara för min mamma just hur mycket och högt han skriker när han är hungrig men sist när vi var hemma hos henne och han skrek så sa hon "jag har nog inte riktigt förstått att det är SÅ galen han blir när han är hungrig".

  • Telis

    PB, jag kan nog lämna min telefon på många ställen men definitivt inte i ugnen!

  • Telis

    Tinga, klart att Televinken följer med.


    Cicci, tänkte på Skorpans namn igår, hur känns det med det nu? Har du vant dig vid det och inte är alltför ledsen för att andranamnet inte är förstanamn?


    Är det någon som har kontakt med Frejis? Hur är det med henne och Bumsis? Jag är så nyfiken på Bumsis, hon är ju snart ett år. Frejis är ju så taskig som aldrig uppdaterar oss varken här eller på FB.

  • Telis

    Jo, jag vet ju att hon var med på tråddejten men det var ju ändå två månader sen.

  • Telis

    Usch, jag är en dålig mamma. Jag hade bara spänt fast Televinken på ena sidan av babysittern av ren lathet och så trillade han ur med huvudet först ner i klinkergolvet. Nu har han en stor bula i pannan, lilla lilla gubben.

Svar på tråden Livets toppar och dalar