• Telis

    Livets toppar och dalar

    Så, nu är jag hemma igen. Har varit utan internet i en vecka eller nåt men fick ett otroligt sorgligt sorgligt sms från Vickan igår.


    Snorkis, jag inboxar dig.


    Vickan, jag vill SJÄLVKLART vara med på blommor.

  • Telis

    BS, vi hamnade i Mörbylånga av en slump. Vi skulle egentligen bo en natt i Kalmar men där fanns inga lediga hotellrum så då hamnade vi på ett (kanonfint!) vandrarhem i Mörbylånga. Så det blev bestämt lite hastigt och lustigt och vi kom på kvällen och åkte på morgonen, annars hade vi hunnit träffas. Vi åt iallafall middag på Kajutan.


    Några fulla karlar såg jag inte på Öland dock, dom fanns i Växjö.

  • Telis

    På tal om getingar så hittade jag en (död) i toaletten idag när jag kom hem efter semestern. Hur fanken hade den tagit sig dit, toalettlocket har varit nerfällt medan vi var borta?

  • Telis

    BS, nej vi har inte gjort så hela semestern, den mesta tiden har vi bott hos släkt och vänner. När vi bodde på hotell eller vandrarhem bokade vi via nätet någon dag i förväg, vandrarhemmet på Öland hittade vi via en bokningssajt.


    muggles, duh, ja så klart, det är ju en liten spalt där. *slår mig själv för pannan* Fast hur tog den sig in i huset och in i badrummet?


    muggles igen, Falun har en variant där man får tillbaka pengarna om det misslyckas men då kostar det å andra sidan mer än ett vanligt försök. Jag har för mig att det kostade runt 40.000 då. Fast jag förstår inte hur hon gick via landstinget om det var ett syskonförsök och hon betalade själv?

  • Telis

    nenne, jag har bara läst ikapp lite här och där - hur har det gått med ditt blodtryck? Eller är det imorgon du ska ta om det? Jag är lite veckovill.

  • Telis

    nenne, åh vad skönt! Det är bra att du blir dubbelkollad. Gärna trippel- och fyr- och femkollad också. Inget får hända Pricken!

  • Telis

    Ja, fy sjutton vad man lider med Snorkis och hennes man! Vilket helvete det måste vara.

  • Telis

    Grattis till sista socmötena, Lappis. Hur länge dröjer det innan ert ärende tas upp i nämnden?

Svar på tråden Livets toppar och dalar