• Telis

    Livets toppar och dalar

    nenne, Televinken har en liten platt kudde men det är sällan han ligger på den.

  • Telis

    Lappis, det fanns en lucka där att buda på Televinken, den 17 juli mellan kl 01.13 och 01.15 men jag är rädd att du missade den.


    Foton är det aldrig för sent för.

  • Telis
    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-09 11:33:21 följande:
    men blodhunden var ju redan dreglande?!?!?
    Nej, precis, dreglande och saglande blir ju tautologi i så fall?!
  • Telis

    Nä, nån minimalism när det gäller dregel verkar inte gälla här heller. Särskilt nu när det är tänder på gång, att det är fysiskt möjligt att producera så mycket dregel förundrar.

  • Telis

    Jag tror att jag, i Snorkfrökens situation, hade rest bort och bett min mamma att rensa undan alla barnsaker under tiden. Jag hade inte orkat komma hem till huset alldeles förberett för ett barn.

    En månad är ju vansinnigt kort tid, på den tiden har man ju inte ens återhämtat sig rent fysiskt från förlossningen.

    Jag hoppas verkligen att hon orkar komma in och berätta hur hon mår snart.

    Aleta, jag beklagar djupt! Det låter verkligen helt hopplöst nu. Hoppas att du finner lite tröst i dina barn och var inte rädd för att titta in här igen, vi tål både positivt och negativt här.

    PB, skönt att det inte var värre med knölen även om behandlingen lät läskigt brutal!

    Vickan, vi har inte skyddat vagnen på något sätt, det behövs väl inte förrän dom börjar gå och har skor på sig? Och håret har jag verkligen inget svar på, jag är nästan beredd att raka av mig hela sk*ten snart.

    muggles, jo jag förstår ju att du tycker att hon är söt , jag ville bara att du skulle veta att hon är jättesöt rent objektivt också.

    Men BS, ni måste ju byta BVC! Det ju inte klokt om man känner att man måste öva på saker med en liten bebis för att det ska tillfredsställa nån tant på BVC.

  • Telis

    Fast jag tycker inte att det är riktigt samma sak att följa sitt barns utveckling som att känna att man måste öva på saker för att inte BVC ge en backning.

  • Telis

    AM, jag förstår hur du menar även om jag inte håller med för egen del. Jag hade hellre bytt BVC om jag hade haft en sån övernitisk barnsköterska (och inkompetent skulle jag tycka som inte begriper att alla barn utvecklas i olika takt).

    Det är ju ingen tävling där bästa A-barn eller A-förälder utses. BVC har ju inte heller någon makt, dom är där för att hjälpa till och ge råd - inte för få föräldrar att känna sig stressade över något som är helt normalt. Om dom säger att ditt barn inte kan hantera en penna som bebis, det får ni gå hem och öva på och sen komma tillbaka och bevisa att det kan, så är det bara att be dom ta sig i brasan.


    Jag tycker att det är en milsvid skillnad på att, till exempel, träna ett barn som närmar sig 1,5 år på att gå och på att försöka få en sjumånaders bebis att ta pincettgreppet innan det är redo bara för att det inte ska kunna anses vara sent i utvecklingen. Det är ju en stor skillnad på att lära sina barn saker för deras egen skull och på att göra det för BVCs, eller för sin egen, skull.

  • Telis

    nenne, vad händer? Det är väl ingen bebis på väg? Nu måste du ju knipa till den 24, nu när jag har satsat på den dagen.

Svar på tråden Livets toppar och dalar