• Telis

    Livets toppar och dalar

    Har någon ett favoritrecept med gorgonzola förresten? Har en stor bit här som jag vill göra något med. Gorgonzolaspäckad fläskfile funkar ju alltid annars.

  • Telis

    Tack för tipsen, Lappis! Och vilket bra minne du har. Råa äpplen i sallad går bra och vi har faktiskt en favoritsallad som innehåller russin så det är kanske mest frukt i varm mat jag har svårt för.

  • Telis

    Hur stor är Astrid nu, BS? Alltså, hur mycket väger hon? Ammar du inte alls längre?


    Det är ju så himla smidigt med ersättning på flaska, jag förstår inte hur man någonsin ska kunna sluta med det och enbart tvingas köra med mat som ska värmas och slabbas överallt hela tiden.

  • Telis
    FruCicci skrev 2010-08-18 20:54:11 följande:
     jag känner att kyrkan ger ett lugn och tid för eftertanke, det gillar jag. Jag kan lätt gå in i kyrkan och finna mig till rätta bara för att det är stämningsfullt. Likaså mina barn älskar det. Men det är inte så att jag sitter och ber...
    Precis så tycker jag också!
  • Telis

    AM, skönt att det gick bra för Hektor idag. Hoppas att det går bra i fortsättningen också så att det känns okej för dig också.


    Åh, jag hatar att sova sked! Men gulligull gillar jag.  


    Kramar till Frullan och Frejis!!

  • Telis
    Parnassia skrev 2010-08-19 10:11:38 följande:
    Luna - det funkar ju bra om man har en stor man. Min är smalare än mig även när jag inte är gravid.
    Fast inte för stor. Min man är väl dubbelt så stor som jag, jag hade inte sett klok ut i hans kläder.

    snaily, jag köpte en svart täckkappa i storlek 42, brukar ha 38/40 annars. Det funkade bra hela vintern och modellen gjorde att det inte såg alltför tokigt ut. Säg till om du vill prova den, vi ses ju snart.

  • Telis

    snaily, den väger ingenting så jag tar med den när vi lunchar.


    muggles, japp!


    Jag kollar också på det där programmet på 5:an - med skräckblandad förtjusning. Gråter en skvätt över hur fint det är när barnen kommer ut, förundras över att dom är så SMÅ och känner tacksamhet för att jag slipper gå igenom det där.

  • Telis
    Lapinette skrev 2010-08-19 11:09:56 följande:
    Telis - kan du påminna mig, när är lunchen med snaily?
    Lappis, jag önskar att jag kunde för jag minns inte själv.

    snaily, hjälp! Vilken dag sa vi nu igen?!  

  • Telis

    Lappis, jaha, jag hade för mig att vi sa en tisdag för att hon skulle till koko på gourmetmiddag på torsdagen men det kanske var tvärtom.


    Har så lite planerat nu och alla dagar är ju "lediga" så jag slarvar med att skriva upp saker som jag tror att jag ska minnas.

Svar på tråden Livets toppar och dalar