• Telis

    Livets toppar och dalar

    Ore, taxk för tipset om amningskudden förresten! Det funkar jättebra.

  • Telis

    Snart är det din tur, nenne! (Eller om nio dagar iallafall ) Njut av magen under tiden, jag går på stan och kan inte låta bli att glo på alla gravida kvinnors magar, jag saknar min så.


    nenne igen, min man och jag pratade idag om att det är dags för dig snart och vi vill så gärna hålla en sån där liten kludd igen. Tror du att vi kan få komma förbi och hälsa på Pricken sen? Om kanske en månad eller två och om vi tar med fika? Vi lovar att inte stanna för länge.

  • Telis
    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-15 21:39:16 följande:
    Telis – ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH MEN SJÄLVKLART!!!!!

    Hurra!

  • Telis

    Åh, Hektor är stora killen redan och ska börja på dagis! Hur känns det, AM? Känns det sorgligt, läskigt, spännande, kul, eller vad?

  • Telis

    Tusen tack för en supertrevlig lunch idag! Inte ens jag behövde skämmas! Och AM, Hektor är ju bara glad, det gör inte dugg med lite glada illtjut emellanåt.


    Vickan, har ni något musteri i närheten? Jag vet att man kan lämna in äpplen på Brunneby musteri utanför Linköping och få betalt i varor.

  • Telis

    Alltså, jag förstår ju att Östergötland är lite långt att åka med dina äpplen - jag tänkte bara om det fanns ett liknande ställe nära där du bor.

  • Telis

    Här blir det inget barndop för varken min man eller jag är troende. Och även om min man hade varit det så tror jag inte att jag hade kunnat kompromissa och gått med på ett dop ändå. Jag lägger mig inte i hur andra gör men jag tycker att det är helgalet med barndop överhuvudtaget, det där får Televinken bestämma själv sen. 


    Jag fattade inte heller vad barnmorskan hade med barndopet att göra.


    Vi ska också till BVC idag, en försenad sexmånaderskontroll. Vi får väl se om vi får backning på något, vi har inte övat ett dugg i förväg. Hoppas iallafall att han inte är för tjock.


    AM; en sån här kanske: www.svenssons.se/mobler/1042-fatoljer/1528-ej_100_fatolj/4096-svart_lader.aspx


    Lycka till hos BM, nenne!

  • Telis

    Urk, vad läskigt med mask, Ore!


    Igår pratade dom på nyheterna om resistenta löss, man får inte vara kvackelmagad som förälder nu för tiden...

Svar på tråden Livets toppar och dalar