• Telis

    Livets toppar och dalar

    Parnassia, haha, ja jag vet att när jag träffade Tinga för första gången så blev jag så förvånad över att hon pratade skånska. *duh* Jag kände ju igen henne så väl från fotona och tyckte att jag kände henne rätt väl från tråden men det hade aldrig slagit mig att hon skulle prata dialekt.

  • Telis

    nenne, nja, jag skulle definitivt inte kalla dom frilufsiga utan mer finbyxor men smaken är ju som baken.


    kängu, jag tycker som porchez, det är galet nervös att slänga p-pillren och skjuta skarpt första gången. Sen vänjer man sig liksom. Fast du är ju så ung så det är ju ingen brådska, ni kan ju vänta lite om det känns bättre.

  • Telis

    nenne, ja, det stämmer! Nu har jag hittat den på nätet, det är en gullklematis. Tusen tack för hjälpen, nenne och Parnassia! Nu när vi ändå pratar växter, vet ni om benved måste ha bär? Vi tror att det kanske finns en sån i trädgården men den har inga bär.

  • Telis

    Statusrapport från Casa Telis

    Televinken: snorig och hostig

    Jag: 28,6 i temp, ont precis överallt

    Maken: frisk och utanför Sveriges gränser (den j*veln sover säkert )

    Televinkens natt
    22.00 gråt i sömnen
    23.15 mat
    2.30 mat
    4.00-5.00 rulla, rulla, rulla i sömnen
    5.00 gråt i sömnen
    5.50 klarvaken
    6.00 mat
    6.15 lek (slå mamma i ansiktet, peta mamma i näsan, sticka fingrar i mammas ögon)
    6.25 uppstigning

  • Telis
    kängu skrev 2010-08-04 08:25:56 följande:
    Stackars dig Telis!!!!!!! Jag steg upp samma tid som dig men har ju fått sova hela natten (första natten på länge) så kan verkligen inte klaga. Kan du inte ringa in svärmor? Jag hade gärna kommit och hjälpt dig om jag bara bott lite närmare!
    på dig, kängu!

    Som tur är så har jag redan svärmor här. Jag har fått sova 1,5 timme till på förmiddagen och nu är hon ute och går med Televinken. Underbart!


    Jag har Televinken i mitt och makens sovrum så det är svårt för henne att hjälpa till på nätterna. Dessutom var T så himla mammig igår när hon kom så jag ville inte lämna bort honom helt i natt heller men nu verkar det gå bättre som tur är. Och snart är maken hemma igen så det ska nog ordna sig det här.


    Febern verkar vara på väg ner och Alvedon hjälper mot muskelvärken. Det största problemet just nu är att jag mår illa. Fy tusan för att vara gravid och må illa veckor i sträck, jag lider verkligen med er som gör det!

  • Telis

    Välkommen tillbaka, Tinga!


    kängu, toppen att ni är överens om planen, det kommer att bli bra det där!


    Krya på dig och Trollet, Vickan! Hoppas det inte är en sån där sommarförkylning som är segdragen utan att ni snart mår bra igen.


    Ore, här finns en sån för standardkranar: www.coolstuff.se/Vattenmunstycke_LED


    Jag brukar gilla prata om ostar men just nu hoppar jag över det. Men Parnassia har rätt (alla blå är gröna men alla gröna är inte blå ).


    Ego: Bah, har mått illa sen i måndags och nu var det dags att prata i den stora vita telefonen. Sitter nu här och funderar på om jag kan gå och lägga mig igen eller om det är läge för en ny vända.

  • Telis

    nenne, neeeeeej, vilken j*vla otur då! Jag mår visserligen bättre än på länge nu men jag förstår att du inte vill chansa.

  • Telis

    Lappis, ha det så mysigt i Riga och gratta maken från tråden!


    PB, jag tror att du måste ha Facebook för att fatta.

  • Telis

    Tinga, det där stället på Österlen (?) som Piggelin var så förtjust i då? Eller är det för nära? Minns bara inte vad det hette? *kliar mig i huvudet*

Svar på tråden Livets toppar och dalar