• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • nennesjuttioåtta

    MSW – skumt att jag ligger först på en BF-lista. Är det Bäst Före du menar, kanske? Fast jag tror frumuffins passerat mig, hohoooooo?!??!


    BS – Rödbetor med smör, ja herrejössses ad gott! Men gillar bönor också, bara de är krispiga. 


    Kängu – aha, oj 25-40 dagars cykler!?!?! Vilket spann


    PB – såg att du klurade ut svaret själv! Jag glömde också bort allt det där, t o m hur man bytte ampull men det gick ju bra ändå bara jag fick tänka lite.


     

  • fru AM

    BS: JA visst är det fint - men du behöver inte vara avundsjuk, det är ju inte vårt (än?). Är du inte avundsjuk på vår hyresgäst from hell också?

  • nennesjuttioåtta
    lunagarden skrev 2010-08-14 14:16:00 följande:
    Nenne - tror att Pricken tittar ut den 17:e
    men vad är det du säger, det är ju snart!!!! WOOAAAAAAAAHHHH!!!!! 

     


    Kände ni er någonsin redo? Vi fattar inte alls, jag bara ser ut så här ändå! iiiiinget konstigt med deeeeet

  • fru AM

    Tre garderober ihopskruvade! Vi blev som en liten fabrik där på slutet. Nästan synd att vi inte hade fler att sätta tänderna i ...


    Nu ut på stan för att komplettera kvällens outfit ...


    PUSS trådisar och en extra puss till Pricken! (kom ut snart!)

  • BrudSommar2006

    AM, märkligt nog är jag inte fullt lika avundsjuk på den där hyresgästen...

  • viktualia
    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-14 14:22:38 följande:
    men vad är det du säger, det är ju snart!!!! WOOAAAAAAAAHHHH!!!!!    Kände ni er någonsin redo? Vi fattar inte alls, jag bara ser ut så här ändå! iiiiinget konstigt med deeeeet
    Nopp, det var hur skumt som helst ända tills han låg PÅ magen istället för I... eller. hm.. jag vet inte om man blir klok på detta.. hm...

    .. Trollet hälsar dock att hans halvårsdag på onsdag blir en bra dag för Prickens födelse!

  • Ore

    Telis: Har du någon amningskudde? Den var nämligen superbra att lägga bakom bebis som sitter litet halvstadigt  


    Den där haklappen, sitter den bra på? Jag har en med samma funktion, men den tycker jag åker upp väldigt mycket, så att haklappen hamnar runt ansiktet nästan. Hmm, svårt att förklara. När han drar upp armarna, och sedan tar ner dem igen, så stannar haklappen kvar där uppe...


    AM: Bra jobbat med garderobsskruvningen! Hoppas du hittar det du letar efter.


    Jag var också en sväng i stan, för litet shopping. Stort misstag att ge mig ut en lördag, när jag kan åka vilken vardag som helst. Var även en litet större "happening" i stan, som uppenbarligen lockade folk... Så jag orkade bara fixa de absoluta måstena.


    Kängu: Spännande med BIM. Hur kalla känns fötterna nu, annars?


    BS: Andra gången gillt med blomman...?


    Nenne: Jag hade ju gissat på idag...! Tänkte först på den 17:e, men när jag skulle skriva det så kändes den 14:e mer rätt


     

  • fru AM

    Haha! Fyra nya toppar! Vilket shoppingflow alltså!


    Instämmer i att amningskudde är mycket bra till att ha bakom/runt ranglig bebis (men Televinken är väl inte ranglig?). Tror faktiskt jag ska behålla vår amningskudde - den är så stor och rel. snygg att man kan ha den som sitt-/liggstöd i sängen, på golvet, i soffan.


    Ore: har aldrig haft problem med haklappen på det sättet som du beskriver? Märkligt. Är den kanske fortfarande lite för stor för lille herrn? (så att ärmhålen alltså blir för stora/hamnar fel?)

  • lunagarden

     


    kängu skrev 2010-08-14 12:11:48 följande:
     Passar på att klicka hem lite barnkläder... *klick klick* Alltså, det är verkligen farligt kul att shoppa kläder till Ru. Känns inte som att jag gör något annat just nu?! Gäller att passa på innan han själv har åsikter om vad han ska ha på sig.

    Märkligt, sen man fick barn så blir det nästan inga kläder till sig själv, utan bara till småttingarna för det är så himla roligt att shoppa till dem

Svar på tråden Livets toppar och dalar