• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • Parnassia

    Det låter ju superkul PB! Grattis! Säkert många nya bekantskaper också? Efter en sån dag menar jag.


    Hur går det med er bil förresten? Och vad känner sonen inför skolstarten?

  • passionsblomman

    Gårdagens sämsta: Sambon tankade av ren trötthet diesel i min lilla bil.
    Nu funkar ingen av våra bilar.

    Det är ett problem.

    Att han inte berättade att detta hade hänt blev ett väldigt akut problem-eftersom jag blev topp tunnor rasande när jag fick veta i telefon, medans promenerande med  delar av övriga laget bort till festplatsen.

    Så nu vet de två gubbarna hur jag låter när jag är "såinihelvetejävlaskitförbannadsåretamigintenuråderjagdigtill", och tycker förmodligen följdaktligen mycket synd om min sambo som har ett sådant hett fruntimmer därhemma...

    Iallafall fattade de småningom-liksom sambon att det inte var olyckshändelsen utan undanhållandet av den som gjorde mig rasande (och ledsen såklart-men det fattar ju ni av er själva)

    Som ni har märkt, så är det liksom alltid k-o-m-m-u-n-i-k-a-t-i-o-n vs strutsbeteende som river upp de värsta känslorna i den här familjen.

    Jag har iallafall den här gången nått hela vägen fram med itt resonemang och löfte har avgetts att jag ska slippa sådana här överraskningar i framtiden.
    Inte minst för att om det ska vara någon substans i det jag vill att vår son ska veta:

    "Saker kan alltid hända, och man kan både göra misstag och dumheter. Kanske blir mamma och pappa arga en stund, men man kan ALLTID BERÄTTA vad som hänt, för ingenting är värre än att ljuga. Och hur arg man än blir, är det inget mot ilskan om man inser att den man älskar ljuger för en"

  • kikki kikki

     


    lunagarden skrev 2010-08-15 09:18:59 följande:
    Brudsommar2006 - tuff natt, hoppas du kan sova en stund nu på förmiddagen.Jag har haft en besvärlig helg med mycket förvärkar och ska åka in på KK akuten i eftermiddag för en kontroll. Känns sådär, jag är ju bara i vecka 20+6...

    Men vännen du får ta det lugnt och så håller jag tummarna.....kram

  • lunagarden

     


    passionsblomman skrev 2010-08-15 11:41:33 följande:
    Gårdagens sämsta: Sambon tankade av ren trötthet diesel i min lilla bil.Nu funkar ingen av våra bilar.

  • lunagarden

     


    kikki kikki skrev 2010-08-15 11:45:15 följande:
      Men vännen du får ta det lugnt och så håller jag tummarna.....kram

    Tack Kikki, ska ju börja jobba heltid på onsdag...

    Hur mår du själv?

  • porchez

    Hallå! hemma igen och ingen bebis hos nenne än Du sköter dig exemplarsikt, men jag har ju gissat på idag så nu får det börja hända nåt


    Har suttit och läst ikapp i övertvå timmar, så hinner inte skriva något, nu är det dags för frukost...

  • lunagarden

    Telis - visst är det kul att läsa förlossningsjournaler, jag sitter emellanåt och jämför mina fyra MVC-journaler och de tre från förlossningen och minns både det positiva och det jobbiga.

    Nu dags för lunch innan vi kör till Lund, vet ju att man oftast brukar få vänta några timmar där innan de har tid.

  • kikki kikki

     


    lunagarden skrev 2010-08-15 11:47:24 följande:
      Tack Kikki, ska ju börja jobba heltid på onsdag... Hur mår du själv?

    Klarar du av att jobba heltid? men du kanske har ett jobb där det funkar.....jag jobbar med dementa äldre så det var uteslutet att jag skulle jobba efter jag fått mina svåra förvärkar i maj.
    Jag mår rätt så bra....värkarna håller sig på bra gnolande nivå och hålet efter tanden ömmar bara lite just nu men det är pollen ute just nu så jag nyser och snorar som en raggarbil....skrattar......jag har fått hem min stora "strulande" dotter på 21 år.......på gott och ont....men det föll på min lott igen att styra upp hennes struliga liv.....ler....
    du får berätta vad dom säger på KK sen

  • viktualia

    PB - skoj att du haft kul med H!!! Hon är en riktig go tjej!!! Och din avslutande mening är så klok att man borde sätta den på kylskåpet....


    Trollet äter sin vanliga mat till lunch och sedan gröt precis innan han går och lägger sig. Toppar dessutom gröten med lite bröstmjölk...  Så hungrig kan han omöjligen vara.. det känns inte som att nattamningen fyller något behov för hungerns skull utan mer för trygghet/lugna ner sig innan han kan somna om....

  • passionsblomman

    Parnassia, vilken tajming med din bilfråga där, helt innan min bil-utläggning.

    Ja, du ser ju själv hur bra det där går. Verksatden har haft semesterstängt, så Audin är inte ens inlämnad än.

    Sonen vill såklart ha mer sommarlov, men å andra isdan vet jag så himla väl att han är rätt understimulerad i huvudet vid det här laget. Det är dags att komma tillbaka till normala rutiner, inte minst sov-mässigt, och sedan kommer ju allt annat-som handbollen te- igång i och med hösten.
    Dessutom ska han få börja cykla istället för att gå till skolan, så det blir ett lyft i hans värld.

Svar på tråden Livets toppar och dalar