• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • passionsblomman

     


    Lapinette skrev 2010-08-15 12:00:43 följande:
    Lite "vimmelkantig och tilltufsad" idag men i mycket bättre skick än maken som var i sitt esse igår. Jösses! Nästan så jag fick sätta munkavel på honom ... speciellt när han stod och sa till en dam att han var grek! Och hon trodde honom (trots att ALLA hör var han kommer ifrån).

    HAHAHAHA!!!!

    Grek!

  • Lapinette

    pb - ja och det värsta var att hon gick på det ... speciellt när maken fortsatte att säga att hans farföräldrar kommer från Venedig (vilket är sant). Sen blev hon alldelse förvånad när någon råkade säga att han var fransman och förstod ingenting! Som sagt, han var i sitt esse och pratade i hundranittio. Förstod att han inte skulle vara lika pratglad idag .

  • BrudSommar2006

    Blev avbruten av att maken och Iris kom hem, de hade varit ute och åkt tåg, buss och tunnelbana och köpt glass, och det blev lunchdags. Var var jag nu.


    Luna, hoppas att de kan lugna värkarna, kanske får du sån där bricanyl eller vad det heter.


    Nenne, för eller senare blir man väl igångsatt även åt ditt håll?


    Hm, vad ska jag nu göra med en bebis som helt plötsligt bara äter gröt. Bah. Vilket skräp.


    Försöker lura henne att det är bra att ha napp att snutta på genom att lägga en hög framför henne som hon får sitta och plocka med, har tröttnat på att sitta och försöka hålla fast den i truten på henne för flera månader sedan, men hon bara tuggar på baksidan av dem och tycker att de ser kul ut. Blir nog inget barn som har napp av den här heller.


    Har börjat undersöka hyra stuga på Gotland inför nästa sommar i alla fall. Det gäller att börja i tid!

  • Parnassia

    Telis - Hahahaha! Skrattar högt åt att "flytta mitt eget bröllop"!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, ni verkar ha haft kul!


    PB, jäklar vilken byfest! Fast jag skulle aldrig tordats vara med, sån mes som jag är. Värre med bilen, har motorn redan skurit sig alltså? Han kom inte på det på en gång så att det gick att slanga ur igen?

  • snaily
    BrudSommar2006 skrev 2010-08-15 12:58:00 följande:
    Har börjat undersöka hyra stuga på Gotland inför nästa sommar i alla fall. Det gäller att börja i tid!
    Ja, vad skoj! Hoppas ni hittar något trevligt!
    Om vi inte bodde så trångt kunde ni få bo hos oss. Men ett litet besök hos oss får vi i alla fall se till att hinna med, om vi är där samtidigt.
  • Lapinette

    BS - jösses, då är du t o m tidigare än mig! Maken blir galen på att jag börjar prata nästa års semestrar när årets knappt är slut. Försöker skärpa mig!

    Har fått in maken i duschen och ska ned på stan och se Inception.

  • Vännerfan

    Hej kära vänner!! Verkligen länge sen jag var inne här nu. Det har varit fullt upp i sommar och är fortfarande. Maken har en veckas semester kvar nu och vi fixar lite på huset samt förbereder inför söndagens dop. Det blir bara närmaste släkten samt faddrar, men det är ju ändå lite som ska förberedas. Jag fick också höra vad som hänt Snorkis och hennes bebis och det är ju så man saknar ord... Hoppas att hela familjen får bra hjälp. För mig har bilden av att hålla i det döda barnet fastnat på näthinnan. Att veta att när man lämnar det ifrån sin famn får man aldrig mer hålla i det. Från det ena till det andra så vill jag också önska Nenne stort lycka till!!! Det ska bli jättekul att få följa er och er bebis! Vill även säga att jag hoppas få träffa PB i Kalmar efter sommaren! Ska flytta babyskyddet till framsätet och flytta bak Prinsen, för när jag åkt själv med barnen i bilen får jag stanna ideligen för att stoppa in den lilla nappen och då blir det ölite jobbigt att åka för långt! (Han har åkt bak än så länge.) Och Cicci- jag blev sjuk med vansinnigt ont i halsen mellan det att vi hade olika kompisar på besök här i sommar när jag tror att du var här nere. Men du får gärna höra av dig när du är nere nästa gång så får ni komma hem till oss eller så hittar vi på nåt annat kul. Försiktigt grattis till Sept också! Alltså, såhär kan man ju fortsätta i alla evighet när man inte varit inne på länge. Skickar bara en stor kram till övriga så länge! Och ser verkligen fram emot nästa sommars stora trådträff!!

  • Vännerfan

    Hur gör man för att radbrytningarna ska hänga med??


     


     


     

Svar på tråden Livets toppar och dalar