• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • fru AM

    Nenne: hälsa Pricken o lycka till om du föder innan vi ses i tråden igen!

  • passionsblomman

     


    fru AM skrev 2010-08-13 18:46:23 följande:
    3000! trevlig fredag o helg, gulliga trådisar!



    Vad var det nu du drack...

    Det verkar funka iallafall-ta lite mer!

  • viktualia
    passionsblomman skrev 2010-08-13 18:57:07 följande:
      Vad var det nu du drack...Det verkar funka iallafall-ta lite mer!
    *asgarv* får instämma.. här blev det en halv folkbärs... beige...

    Ore - Rött vin: 6792 Campolieti Ripasso. Vita viner på halvflaska fanns inga skojiga på ditt närmaste systembolag.. hm.. inte på mitt heller.. hm..


     

  • Telis

    Ore, vad kul att det bara blir ännu roligare!  


    Vickan, vi har gett puread pasta (finns färdig på burk om man inte vill göra själv) och fruktgröt som innehåller gluten.


    Jag har funderat mycket på det där med att barnet kan äta samma mat som resten av familjen - vi äter ju greksallad nästan jämt, det känns inte så kul att köra i mixern.


    På tal om mat förresten så tror jag att Televinken kommer att få äta puréer tills han fyller 15. Fy fanken vad det är läskigt när han sitter och kväljs, hulkar och klöks. Hur sjutton ska man våga ge honom lite större bitar? 


    Liten, vad kul att du är tillbaka! Tack för jämförelsen med vad Mindre åt vid 7,5 månader, sånt är kul att få se. Jag hade fått för mig att Mindre åt rätt dåligt men det där låter rätt mycket? Började det senare eller är det där inte så mycket för en 7,5-månaders? ­


    Idag har vi varit på Utö. Där skulle man ha ett hus. *drömmer*

  • BrudSommar2006

    Hej, jag har inte läst ikapp alls, vi har varit i Sörmland hos makens farfar, farbror och kusin hela dagen, smidigt när alla bor i husen bredvid varandra så man kan klämma av många släktbesök på en gång. I alla fall, jag är på sidan 196 och nu måste jag bara säga - Klockarbol - jävla Folktandvården, samma tandläkarskräck här. Aldrig att Iris kommer att få gå där.

  • fru AM

    Telis: förstår ångesten över att bebis ska sätta i halsen (det är nästan min största skräck, det och att de ska trilla ut genom fönstret). Vår kloka BVC-tant sa i alla fall att man kan tänka på att man sällan kvävs av sådant som saliv löser upp, dvs bröd, corn flakes, riskaka, majskrok. Så det kan ju vara bra att träna på. 


    (I somras så bjöd vi Hektor på ostkex till drinken (alltså vår drink) och han tuggade glatt, plötsligt såg han konstig ut och körde in hela handen i munnen, utlöste kräkreflexen och kräktes så ut ett mer eller mindre helt kex Även om det var läskigt så kändes det som om han är ganska kompetent! )

  • Telis

    AM, jag har en barnbok här som säger samma sak - barn kvävs sällan till döds av mat utan av knappar, mynt och sånt. Men det är så jädrans läskigt ändå, jag måste skärpa mig.


    Den där In the pocket-haklappen är förresten brutalt bra!

Svar på tråden Livets toppar och dalar