Inlägg från: lunagarden |Visa alla inlägg
  • lunagarden

    Livets toppar och dalar

     


    kikki kikki skrev 2010-08-08 15:37:19 följande:
    Passa på och visa han dammsugaren också....skrattar

    Haha, ja, den gillar han också

  • lunagarden

     


    snaily skrev 2010-08-08 16:05:57 följande:
    Prickens födelsedag? 100810 - Vickan100812 - Parnassia och AM100813 - Snaily100816 - Porchez100819 - Cicci100824 - Telis Hoppas jag inte glömde någon nu. Vad tror Nenne och P själva förresten? AMOM, OM Pricken inte är en tjej så kanske jag kan stå till tjänst som mottagare på litet klädlass I alla fall väger vi åt det hållet efter RUL men är ju på intet sätt säkra. Ska på ultraljud i början av september igen så ska försöka spana lite då.

    Oj, så många bebisar på G

  • lunagarden

     


    muggles skrev 2010-08-08 16:03:26 följande:
      Jag tror stenhårt på att bebisar inte behöver äta på nätterna från runt 6 mån (kan säkert variera ngn månad hit el dit beroende på bebis).

    Jag känner många som fortsatt mata sina barn med välling varje natt tills de är 1,5-2 år. Jag tycker man ska fråga sig om man har lust med det???

    Jag tror som du och mina barn har självmant slutat med nattmål när de varit 3 veckor, 3 månader och 4 1/2 månad. Den första ammades, den andra fick ersättning och trean slutade när han började få gröt (ammades samtidigt).

    MEN var och en känner själv sitt barn bäst och dess behov och familjens behov, och därför kan alla välja hur de själv vill göra!

    Och att de ska bli tjockisar behöver man inte vara rädd för, lille Charlie ökade som sjutton i vikt så länge som jag ammade - men nu när han äter mat och gröt i dubbla normalportioner så har hans viktkurva sjunkit - hänger naturligtvis ihop med att han är aktiv och kryper för fullt oxå.

  • lunagarden

     


    muggles skrev 2010-08-08 16:46:08 följande:
    lunagarden: eftersom Telis uttryckligen frågade vad vi tyckte, skrev jag vad jag tyckte - inte vad hon måste göra. Det var mer en åsikt än ett råd. Hoppas att alla greppade den skillnaden...

    Såklart, jag uppfattade att det var som du tyckte, och inte ett råd

    Det var bara min generella uppfattning jag delade

  • lunagarden

     


    passionsblomman skrev 2010-08-08 17:27:08 följande:
    Så har vi iallafall idag kunnat ha ögonkontakt. Kunnat krama varandra.Kommit till nivån småprata och ta en promenad.Det finns dagar då sådant är en stor lättnad, en seger över gråten och en liten strimma av hopp.

    Jag tycker att du är beundransvärd som delar med dig av allt det privata, och jag vill återigen be om ursäkt för mitt plumpa inlägg. Jag är inte här för att såra någon.

    Dina sista meningar gläder mig och jag önskar er all lycka i allt! .-)

  • lunagarden

     


    BrudSommar2006 skrev 2010-08-08 21:44:54 följande:
     Vem skrev om att bebisar inte blir överviktiga oavsett hur mycket mat man trycker i dem. Det stämmer inte, eftersom Iris sov så dåligt försökte vi trycka i henne en massa mat och välling och hon blev alldeles för tjock av all välling och vi har fått gå på extra kontroller alltsedan dess. Sedan är hon väldigt lång så vi har gått på kontroller för det också men det är en annan historia. Jag har också läst den där Katrin Zytomierskas blogg (nej, jag läser det inte regelbundet, jag letade efter en viss länk och hamnade där) och hon har fått dra ner på målen på dagarna åt deras son för att stoppa viktökningen. Det jag skulle komma till egentligen och det har jag väl också sagt redan är att inte hjälpte det sömnen heller.

    Det var inte jag som skrev det, men precis som allt annat när det gäller bebisar så är det individuellt.

    Vår lilleman ökade jättemycket i vikt de tre första månaderna när jag helammade. När han sedan började få gröt och mat - och äter 1,5 portion av allt - så har hans viktkurva dalat. Han sover gott på nätterna.

    Måste ha haft grädde i tuttarna

  • lunagarden

    Aleta - en stor varm kram till dig. Har en nära vän som nyligen fick samma resultat som er på nuppen så jag har mött den sorgen väldigt nära. De valde dock bort fvp.

    Mina varmaste lyckönskningar till er!

  • lunagarden

    Fyller på BF-listan Nenne 10/8 2010 Blivande fru Muffins 13/8 2010 Piggelin 2/11 2010 Snaily 6/12 2010 Lunagarden 25/12 2010

  • lunagarden

    PB - klart du ska prata med jobbcoachen idag om din livssituation, jobbcoaching tenderar ju ofta att bli livscoaching eftersom allt i livet hänger ihop :) Hoppas du har en riktigt bra coach som stöttar dig!

  • lunagarden

     


    Aleta skrev 2010-08-09 10:09:08 följande:
    Hade de också en förstorad urinblåsa?

    Ja, och en nackspalt som var 9 mm...

    Klart du ska vara ego i din situation!

Svar på tråden Livets toppar och dalar