• MissPersika

    Någon som gifter sig Juli 2011?

    Någon mer än jag som gifter sig då?


     


    Vet inte om det finns Juli2011 tråd :D


     


     


    ÄNTLIGEN får jag bli fru

  • Svar på tråden Någon som gifter sig Juli 2011?
  • lunagarden

     


    RockTroll skrev 2010-08-03 11:47:42 följande:
    lunagarden skrev 2010-08-03 08:16:41 följande: Vi kommer ha barn på vårat bröllop för att våran dotter kommer vara lite över 2 år och vi har många vänner och släktingar med barn i samma ålder så vill inte utesluta någon :) Men barn följer med på ens eget ansvar, det blir ju svårare att festa om barn närvarar men det är inte vårat problem :D

    Haha, nä, flera av våra gäster har redan tackat oss för att det är barnfritt, så de med gott samvete kan lämna sina hemma med barnvakt och festa på

    Våra egna hinner bli 15 år, 14 år, 1 1/2 år och 6 mån innan det är dags.

    Men vi ska ha en barnvakt på plats som tar hand om småttingarna senare på kvällen och lägger dem.

  • Peggy3

    så då har alla våra save-the-date kort anlänt till gästerna = ) 
    nu börjar det kännas som det riktigt ät på allvar ;)


    vi kommer ha ca 110 gäster, då är det bara de närmstas barn som är medbjudna.. kompisbarn och kusinbarn har vi valt att inte bjuda...

  • AndLisa

    Oj, här har det hänt grejer! Vi har varit på Cypern en vecka och det har varit riktigt skönt med avkoppling från allt, till och med bröllopsplanerandet.
    Nu är det dags att försöka hitta en fotograf, har kikat på en som vi förhoppningsvis ska träffa på en konsultation snart.

    När det gäller antal gäster så tror jag att vi kommer att landa på ca 50, familjen, släkten och de närmsta vännerna.

  • andreasochkarin

    Här har ni en till som ska gifta sig 30/7 2011.
    Vi ska gifta oss i Värmland och kyrka och festlokal är redan bokad! =)

  • lunagarden

    Letar fotograf nu - en av mina favoriter var redan bokad, men har en lång lista kvar

  • RockTroll
    lunagarden skrev 2010-08-04 21:24:03 följande:
    Letar fotograf nu - en av mina favoriter var redan bokad, men har en lång lista kvar
    Vi funderar på att inte ha en fotograf, bara svägerskan som är hobbyfotograf. Tror ni man kommer ångra sig sjukt mycket? Hade gärna haft ett hela dagen paket men då spricker våran budget rejält.
  • lunagarden

     


    RockTroll skrev 2010-08-04 21:34:02 följande:
    Vi funderar på att inte ha en fotograf, bara svägerskan som är hobbyfotograf. Tror ni man kommer ångra sig sjukt mycket? Hade gärna haft ett hela dagen paket men då spricker våran budget rejält.

    Det är en stor kostnad i budgeten, vi velar också lite hit och dit. Men lite proffsbilder vill vi ha iallafall, även om vi kanske bara kostar på oss en timme före eller efter vigseln

  • andreasochkarin

    Vi har sån tur att min och älsklings bästa kompis är fotograf (blandning mellan hobby- och professionell fotograf!

    Var lite orolig att han kanske inte ville fota (utan hellre njuta av dagen som "100% gäst") men han ville jättegärna göra det! Dels kommer det bli oerhört mycket billigare, och dels så känns det skönt att ha någon som känner oss och vet hur vi är och då få lite personligare bilder! =)

    Nästa steg är att antingen våga chansa på att beställa hem en klänning från England, eller hitta nån sömmerska här i Värmland som kan sy upp drömklänningen till mig!

  • Sommaren 2011

    Vi lurar också på det där med fotograf... Funderar på att boka en kille som har fotat vårt barn och bara ta några "proffskort". Han gör himla fina bilder... Och sen får vi kanske be en kusin att ta bilder under dagen/kvällen... Borde väl funka :)?

    Och så väntar vi fortfarande besked om vilken helg vi får "vårt" ställe! 1-3 juli eller 8-10 juli...  Vi vill ju gärna informera de närmaste så snart det går. Hos oss är det stor risk att det blir massor med bröllop samtidigt annars också. Puh :)!

    Vi kommer få ta med oss egen dryck, men de ordnar med maten. Och det blir nog väldigt bra! Vi tänkte oss buffe, både mat och efterrätt. Och sedan partaj. Utan barn. Vi har bara varit på bröllop utan barn... 

    Klänning är nu det stora dilemmat...  Har precis börjat småkika... Men har sett en bild som är så fin, och nu vill jag ju bara ha en sån. Och hittar inte så klart :)! Letar vidare!

  • jkbr

    vi ska också gifta oss 30/7 2011 . Vad skönt att det inte bara är jag som planerar redan,nästan alla i min omgivning tycker jag är jobbig för det är så länge kvar:) jag har också redan köpt en klänning och bokat kyrka och lokal men hinner säkert ändra mig 100 gånger innan.:)

Svar på tråden Någon som gifter sig Juli 2011?