• andbeyond

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Här är ännu ett mysigt ställe där vi kan sätta oss i ringen och ta varandra i hand. Glad eller ledsen, dag eller natt så finns vi här


    Läsning sker på egen risk. Vi undviker då inte diskussioner om diverse kroppsvätskor, sexliv, sjukhus och övriga saker som skulle kunna anses vara en aning privat.

    Vi har gemensamt vår längtan efter barn, men efter många långa trådar hör vi också ihop i vänskap.


    Tråden har nu fått en hel del trådbebisar jollrandes i hörnen till vår stora glädje

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3672148.html


     

  • Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...
  • Fru sy

    Fru E: Vad härligt att ni fått tillgång till ert hus. Men lova att ni tar det lite lugnt oxå och bara umgås så ni inte renoverar precis hela tiden

  • Fru sy

     


    lanovia 08 skrev 2010-07-07 10:09:09 följande:
    Träffade som sagt Daa och en oskäggig skäggman igår. Daa visste jag redan att var mycket trevlig och vad säger man... man efter person. Skäggig eller oskäggig var även maken trevlig.Men hörrni vart kommer detta skäggmannen ifrån???

    Blir avundsjuk, vill ju oxå träffa Daa och skäggmannen!

  • lanovia 08

    Nu är Grekland avbokad. Lite tråkigt känns det, men samtidigt väldigt skönt. Nu behöver vi inte oroa oss för att åka med ovaccinerad bebis.
    Istället har vi börjat gnida våra resehjärnor för fullt igen, vi två är så tröttsamma ibland. Måste ha något att planera och se fram emot! Och båda är likadana, jag hade behövt en som bromsar mig ibland, istället är det jag som får dra i nödbromsen mellan varven.
    Ialla fall nu är vi väldigt inne på att eventuellt packa in oss i bilen och göra resan som vi pratat om länge men som alltid fått stå åt sidan för en utomlandssemester. Dvs biltur up to the north of the north  of Sweden.

  • Sonja68

     


    lanovia 08 skrev 2010-07-07 10:14:52 följande:
    Nu är Grekland avbokad. Lite tråkigt känns det, men samtidigt väldigt skönt. Nu behöver vi inte oroa oss för att åka med ovaccinerad bebis.Istället har vi börjat gnida våra resehjärnor för fullt igen, vi två är så tröttsamma ibland. Måste ha något att planera och se fram emot! Och båda är likadana, jag hade behövt en som bromsar mig ibland, istället är det jag som får dra i nödbromsen mellan varven.Ialla fall nu är vi väldigt inne på att eventuellt packa in oss i bilen och göra resan som vi pratat om länge men som alltid fått stå åt sidan för en utomlandssemester. Dvs biltur up to the north of the north  of Sweden.

    ja, Hurra!!! Klart ni måste styra kosan norrut. Se det som ett tecken att NU är det dags att göra den där resan till The Land of th Midnight Sun

  • Fjällbruttan

     


    passionsblomman skrev 2010-07-06 13:12:58 följande:
     Bruttan, ja ni ska väl vara ute på vift ett tag innan ni landar här i augusti...hoppas förresten att husvagnen ryms att backa in mellan våra grindstolpar, annars måste jag luska ut vart vi kan ställa den.

    Vi kan ligga en natt på typ Ica´s parkering eller skolgården, huvudsaken är att jag får träffa dig och ta en fika

  • Fjällbruttan

    Har tokklippt gräs idag och blivit biten som s-tan!!! av knott och mygg, ser ut som jag har böldpest i nacken.. blir fint i morgon då jag ska till Villis och bokföra...
    bläää! Men ALLT gräs är klippt på farmen

    Ska också passa på att fika med vänner och se lika gamla knoddar som Grodan

    Hoppas allt är bra med er brudar! Nu ska jag nanna en stund innan Grodis ska tulla på förråden...

  • Fjällbruttan

    Pssst Lanovia, bra beslut för er!!!
    Det ska kännas rätt i maggropen

    Så.... när kommer ni??

  • passionsblomman

     


    Fjällbruttan skrev 2010-07-07 23:35:48 följande:
      Vi kan ligga en natt på typ Ica´s parkering eller skolgården, huvudsaken är att jag får träffa dig och ta en fika

    NI ska ju bo inne i huset fattar la du! Det är själva husvagnen som kanske är för bred för stolparna, fast både lastbil, flyttbil och traktor har hittills gått att få in iallafall.

  • passionsblomman

    Ibland kommer man till en gräns.
    Den då allt brister.

    Då allt man samlat av frustration, ilska, vanmakt, sorg och förnedring övermannar en totalt.
    Den gränsen då all längtan, alla känslor av övergivenhet, ensamhet, utsatthet och hjälplöshet skakar kroppen, själen och ens hela varelse, i en smärta man tror man kan dö av.

    Det är då ingenting längre känns hanterbart och inte heller meningsfullt.
    Då har hoppet ingen plats i hjärtat längre och det enda man vill är att slå sönder, krossa och mosa, så omvärlden sedan ser ut som ens insida-tom, öde och förödd.

    En enda vitglödgad stråle inombords, ett urvrål från tidens begynnelse, men utan att någon i hela världen hör. Jag vill inte att det ska vara så här!

    Som om vad man vill eller inte vill verkligen och egentligen skulle spela någon roll.

    I bakgrunden skrattar Ödet sitt ihåligaste skratt, rakt ut i tomheten. "Vad trodde du, du ynkliga lilla mask till människovarelse. Life´s a bith, deal with her or die"

    Det är då man gråter så som man bara gör ett fåtal gånger i sitt liv. Med snor och slem och tills man inte kan andas och nästan kräks.
    Det är då man är vaken tills morgonen gryr och fåglarna vaknar. Det är när tidningsbudet smällt igen alla brevlådor i brevlåderaden man tillslut somnar i ren utmattning en stund.

    Det är när man vaknar det knappt går att öppna ögonen i allt det svullna.

    Det är då man bara sitter där.
    Brusten.

    Min sådan natt har kommit.

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...