• Martin­aa
    Äldre 28 Apr 18:07
    30513 visningar
    292 svar
    292
    30513

    JUNI 2010 del 5

    Ibland går tiden fort. Så fort att man inte hänger med. Som nu till exempel. Förra tråden har redan blivit för gammal, så nu är det dags för en ny tråd för oss juni-brudar 2010! Och tänk, när den här tråden stänger, då är vi alla här GIFTA! {#lang_emotions_laughing}


    Häng med, gamla som nya juni-brudar och diskutera, tipsa, peppa och älta tillsammans! Jag vill se listan växa nu, så är du ny är bara att hoppa in i diskussionen! Och nu hoppas jag på massa liv här inne, inget inlägg är för litet, konstigt, pinsamt eller för obetydligt för att postas här. Och det finns inget "OT", här pratar vi om sånt som inte nödvändigtvis har med bröllopet att göra också! {#lang_emotions_smile}


    Här är en datumlista med oss alla:
    www.martinaa.se/juni.asp
    För att bli upplagd på listan, säg bara till mig, Martinaa här i tråden så lägger jag upp dig så fort jag kan. Komplettera gärna med information om dig själv om du har lust!

    Okej, då kör vi! {#lang_emotions_cool}


     

  • Svar på tråden JUNI 2010 del 5
  • Martin­aa
    Äldre 28 Apr 18:09
    #1

    Hej alla!


    Ber om ursäkt att jag totalt missat att gamla tråden blivit för gammal. Men nu kör vi igen! Här är gamla tråden om någon vill kolla i den!


    www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3644147.html

  • Better­togeth­er
    Äldre 28 Apr 18:20
    #2

    Usch ja, det närmar sig BIG TIME!!!!! :D


    Har ni tänkt ge något åt dem som hjälpt till med förberedelserna??? Som tack alltså?


    Jag har köpt söta små papperspåsar i rosa och grönt, med vita prickar på båda som vi tänkte lägga något i :) En liten grönväxt i lerkruka (samma sorts som vi har på borden som dekoration) finns på förslag. Något annat passande?

  • Martin­aa
    Äldre 28 Apr 18:23
    #3

    Ja tänk vad presenter man kommer få ge bort också! Vårt värdpar är sambons bror och hans tjej så istället för att ge en sak så ska vi nog ta med dem till typ Liseberg i sommar och hitta på nåt skoj. Osså bara en blomma eller så.


    Sen har vi två solister (duettister??) som nog får en blomma eller så. Vilka är det mer? Präst, kantor och så får nog nöja sig med ett tack-kort.

  • Better­togeth­er
    Äldre 28 Apr 18:29
    #4

    Vi tänkte tacka programvärdarna, tärnan, fotografen, pysselparet (alltså de som hjälpt oss med pyssel), köksansvariga och serveringspersonalen. :)
    Sån kul grej att ta med dem till nöjesparken! :) Små grönväxter passar oss bra iom att jag är trädgårdsmästare ;)


    Jag har också funderat på vad det heter när man har flera som sjunger :D Sångare? Prästen är min morbror, så han kommer ju på festen, och kräver nog inte heller något större tack än så :)

  • Better­togeth­er
    Äldre 28 Apr 18:30
    #5

    Förresten martinaa kan du ändra vårat färgtema till grönt, rosa och vitt istället :) och vigseln är kl 15 (finsk tid), för att göra det ännu mer spännande och se vilken tid diverse par gifter sig samma dag :)

  • ona
    Äldre 28 Apr 18:31
    #6

    Vilka fina idéer! Vi har dessvärre inte tänkt så långt, och det är inte så många inblandade i planeringen heller..

    Men ifall jag hjälpt till med något så skulle jag bli glad över någon fin minnessak. En bra bok, med en personligt skriven text med tack och varför man valt att ge just den boken, eller en stor påse godis eller en flaska vin eller så. Blommor är ju jättefint, och dem kan man njuta av att se varje dag också. Det negativa med blommor tycker jag är att de blir en i mängden. Jag kommer tyvärr inte ihåg vem som gav vilken blomma, men med en bröllopsfärgsmålad kruka kanske skulle hjälpa?

    Ifall vår tilltänkta toastmaster tackar ja nu sist och slutligen, så skulle jag ge henne hela världen och lite till.. Känns om att vi är ute i allra sista minuten, och det är vi ju.

  • ona
    Äldre 28 Apr 18:34
    #7

    Justja, bra idé Bettertoghether! Vi gifter oss klockan 15.15 finsk tid (14.15 svensk), ändrades från 15.00 då vi insåg att gästerna inte skulle hinna till kyrkan då färjan kommer till ön 14.55.. Och vårt färgtema har blivit turkost och vitt, men temat överlag är havet.

  • Better­togeth­er
    Äldre 28 Apr 18:34
    #8

    Ona: hoppas toastmastern tackar ja.. :)


    Vi har problem att hitta någon som kan vara köksansvarig och se till att maten blir som den ska. :(

  • ona
    Äldre 28 Apr 18:42
    #9

    Ja, hoppas verkligen på det. Det är nämligen den enda som jag skule känna mig trygg med att ha som toastmaster, är lite av den typen som gärna själv tar tag i sådant annars.. Och hur skulle det se ut? Bruden som bestämmer vem som ska hålla tal för dem

    Nej, så tråkigt. Har ni frågat runt eller finns det ingen som skulle "kunna"? Hoppas det löser sig!

  • Skogsh­uggarb­rud
    Äldre 28 Apr 18:51
    #10

    Martinaa, skulle du vilja lägga till mig och min m2b i din fina lista?! Gifter oss den 19 juni kl 15. Har färgtema lila, silver och grönt!


    Börjar kännas så verkligt nu när de snart bara är 7 veckor kvar. Drömmde en dröm innan idag och att jag gifte mig. Dock inte med min m2b utan nån helt annan och dessutom utomhus tillsammans med massa andra. Sen var de massa andra lustigheter ocskå, men de går knappt att förklara.


    Tror dock att bröllopsdagen kommer att gå som smort! Blir helt enkelt bara perfekt!

Svar på tråden JUNI 2010 del 5