Inlägg från: Martinaa |Visa alla inlägg
  • Martinaa

    JUNI 2010 del 5

    Ibland går tiden fort. Så fort att man inte hänger med. Som nu till exempel. Förra tråden har redan blivit för gammal, så nu är det dags för en ny tråd för oss juni-brudar 2010! Och tänk, när den här tråden stänger, då är vi alla här GIFTA! {#lang_emotions_laughing}


    Häng med, gamla som nya juni-brudar och diskutera, tipsa, peppa och älta tillsammans! Jag vill se listan växa nu, så är du ny är bara att hoppa in i diskussionen! Och nu hoppas jag på massa liv här inne, inget inlägg är för litet, konstigt, pinsamt eller för obetydligt för att postas här. Och det finns inget "OT", här pratar vi om sånt som inte nödvändigtvis har med bröllopet att göra också! {#lang_emotions_smile}


    Här är en datumlista med oss alla:
    www.martinaa.se/juni.asp
    För att bli upplagd på listan, säg bara till mig, Martinaa här i tråden så lägger jag upp dig så fort jag kan. Komplettera gärna med information om dig själv om du har lust!

    Okej, då kör vi! {#lang_emotions_cool}


     

  • Svar på tråden JUNI 2010 del 5
  • Martinaa

    Ja tänk vad presenter man kommer få ge bort också! Vårt värdpar är sambons bror och hans tjej så istället för att ge en sak så ska vi nog ta med dem till typ Liseberg i sommar och hitta på nåt skoj. Osså bara en blomma eller så.


    Sen har vi två solister (duettister??) som nog får en blomma eller så. Vilka är det mer? Präst, kantor och så får nog nöja sig med ett tack-kort.

  • Martinaa

    Skogshuggarbrud:


    Självklart ska du vara med på listan också, sitter dock vid fel dator just nu, men påminn mig igen om du inte är uppe inom ett par dagar.


     


    Idag har jag pysslat med bordsplaceringshållare. Hoppas att de blir bra, men är lite orolig att de inte kommer "hålla ihop". Men det återstår att se :) Hur jag gör dem kommer jag blogga om på brollopspyssel.blogg.se så småningom! :)

  • Martinaa
    Bettertogether skrev 2010-04-29 07:45:19 följande:
    Det är en sånhär situation jag skulle beklaga mej för min m2b hur dum jag känner mej, MEN INTE ENS DET KAN JAG JU GÖRA!!! :(
    Det är ju det du har oss till!

    Jag har just suttit och målat mina små trolldegshjärtan jag gjorde igår som är till bordsplaceringen. Resten får jag nog måla imorgon dock.


    För mig, och alla andra 5-junibrudar, är det bara 36 dagar kvar!

  • Martinaa

    Skogshuggarbrud:


    Jasså får din blivande hjälpa till med sånt pyssel? Haha! {#lang_emotions_laughing} Här är det jag som pysslar ensam. Sambon är inte ett dugg intresserad av det och jag är för mycket kontrollfreak för att överlåta nånting till honom, hahaha!

  • Martinaa

    19juni, Thuja och Skogshuggarbrud, ni är alla med på listan nu!


     


    Jag behöver fråga er om råd här. Vi vill gärna ha Beatles "All you need is love" som utgångsmarsch, och då är det ju fint att ha någon som spelar trumpet till. Jag fick tre olika namn från vår kantor och ringde idag den yngsta av dem, en tjej i 20-årsåldern som hon trodde skulle bli billigast att hyra in. Hon var ledig och kunde ställa upp, men tar då 500 kronor för det. Det känns lite saftigt för ett "gig" på typ 3 minuter. Visst, hon måste antagligen träffas och öva ihop med kantorn nån gång innan, men vad tycker ni? Skulle ni betala 500 spänn för att få låten ni vill ha som utgångsmarsch?? {#lang_emotions_undecided}

  • Martinaa
    Bettertogether skrev 2010-04-30 21:43:25 följande:
    Nååå, har ni rakat benen och tvättat håret nu då??? ;)
    Haha, nix! Jag jobbar i helgen och känner inte minsta oro! Sitter istället här och målar mina trolldegshjärtan... :P
  • Martinaa

    Hej och välkommen hit Zouzou! :) Du är med på listan nu också!

  • Martinaa

    På jobbet idag (jobbar i butik) kom det in en kille iförd en blå… sparkdräkt mer eller mindre, samt ett par solglasögon av äldre modell. Jag hann reflektera över denna udda utstyrsel en kort sekund innan han kom fram till mig och frågade om han fick ”bjuda damen på lite godis”. Så drog han ut ett godishalsband som satt runt halsen, och då förstod jag vad som var på gång. Hans kompisar stod bakom och fnittrade och tog kort. Det märks att det är bröllopstider nu!


    Ingen av era karlar som haft svensexa idag??

Svar på tråden JUNI 2010 del 5