Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Tinga, jag förstår lite hur du känner det så till vida att jag känner likadant för Iris för det mesta men här har det inte med maten att göra. Nog för att hon trotsar om den också men vi är så in i helvete trötta på att hon aldrig gör som vi säger, att det alltid måste till bråk, skrik, hysteriskt utbrott och fullt slagsmål för minsta lilla grej, som att byta blöja eller ta sig hemifrån. Det är inte så att man kan välja sina strider för det här är allt som är nödvändigt vi bråkar om och speciellt att jag måste göra allt och pappa inte får göra nåt. Jaja, det här är ju ingenting jämfört med att ha två som inte äter så jag känner mig dum som klagar och jämför med hur du har det.

  • BrudSommar2006

    EA, ja man har ju förstått härifrån tråden att många blåsor inte nödvändigtvis är bättre än några få.


    Snigeln, har inte maken varit sjuk väldigt länge nu?

  • BrudSommar2006

    Har läst i Helgas dagbok att de är på väg hem med sin lilla kille från Korea nu, har varit spännande att följa dem. Nu har de två små adopterade pojkar och allt verkar ju ha gått bra för dem.


    Här har vi drabbats av snuvig snuva men det får gå det med. Iris börjar väl bli bättre nu men Astrid håller precis på att bli förkyld. Typiskt att hon alltid ska smittas. Själv har jag lite ont i halsen men inte så farligt än i alla fall. Ingen värme är det heller så man får gå runt och frysa som om det vore mitt i vintern, värdelöst.

  • BrudSommar2006

    Nu har jag tagit listan jag fick av Vickan och jämfört med Lappis och Vickan på FB och vi verkar ha samma trådisar som gemensamma där. Sedan har jag lagt till de som fattades på Vickans lista och nu borde det stämma så det verkar som att jag helt plötsligt har koll! Det enda nick jag inte kommer ihåg är hon som skrev här från början men inte skriver här längre men som fortfarande träffar Cicci, FruLLan och Koko, hon med långt, mörkt hår, kan någon påminna mig om hennes nick?

  • BrudSommar2006

    Ja men tack, Snartis är det ju, nu kan jag sluta fundera över det också. Nu lunchdags.

  • BrudSommar2006

    Liten, vi var också ute efter att hitta någonstans att åka men kom aldrig fram till något bra så nu blir det en vecka i Alingsås och tre på Öland som förra året.


    Iliadin + panodil och nu sover Astrid äntligen en stund. Stackarn är jättesnuvig och har svårt att äta och är allmänt ledsen och grinig. Iliadin var fiffigt, kan ges när de ligger ner till skillnad från all annan nässpray som måste ges när de sitter upp. Ska tydligen vara skonsammare och återfukta också.


    Iris var och fick sin andra svininfluensaspruta imorse så nu får vi se om hon blir dålig eller inte. Kanske har jag två sjuklingar hemma imorgon. Annars verkar hon frisk från förkylningen nu i alla fall.


    Koko, har ni andra klarat er från magsjukan i alla fall?


    AM, skönt att du tittat in här även om det är lite krisigt med allt just nu. Känner något liknande för övrigt.

  • BrudSommar2006

    PB, jag var på vippen att säga att de skulle hälsa på dig, kanske bada näck i ån, supa sig fulla och kräkas i grannens rabatt eller för all del uppföra sig och bara ta en fika men sedan tänkte jag att det var ju inte upp till mig att hitta på det!!!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, skriva om religion, vad skriver man då???


    Koko, amingen är bra till en hel del sådana saker faktiskt! Skönt att det verkar vara över för er del nu i alla fall.


    EA, det låter ju lovande med äggen!


    Av alla saker mina föräldrar bett om hjälp med tror jag det här är det jag kommer att bli mest irriterad över. Deras katt släpade in en levande mus igår och den sprang iväg inne och de fick aldrig tag på den. Efter att ha hållit på och letat efter musen imorse också har de nu åkt till Öland och vill att vi ska åka ut senare och leta efter den. De har ställt ut några råttfällor. Jippi...

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen