Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Jäkla Oskar, nu flög han på Elsa igen, först händer ingenting på hur många dagar som helst, lagom så man hinner glömma allt och sedan helt plötsligt får han för sig något igen. Vet inte heller om han verligen flyger på eller om han vill leka och Elsa blir förbannad, det går ju inte att se. Det som går att se är i alla fall att det är han som startar det hela.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, du menar R och A? Jodå, visst har jag det, de är ju våra gamla danslärare. Hon brukar ha jättesnygga klänningar och till och med jag kan se att de dansar bra men jag tycker inte att allt det där sminket är till hennes fördel faktiskt, hon är mycket sötare utan!

  • BrudSommar2006

    Men är det verkligen gott med citron i kladdkaka? Koko hade kokos i sin (så klart) och det var otroligt gott.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, var går det där maratonet i förhållande till Vasastans Ost? Vi tänkte ha barnvakt till Iris för jag tror att svärföräldrarna är här uppe till hennes födelsedag, tror inte att hon vill se något maraton, så blir det bara Astrid att hålla reda på.


    Parnassia förresten, här skriks det så där varenda kväll!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, aha så det är kladd tom på kroppen, det har jag inte tänkt på! Fast som sagt, jag tycker att klänningarna är jättesnygga och det är ju snyggt med klackar.

  • BrudSommar2006

    Klättra gillar hon ju förresten, fast har inte hittat något klättervänligt träd häromkring oss. Klättra på stenar gillar hon.


    Iris är väl medveten om att Pelle har en kanin som heter Jocke. Nu har det däremot blivit väldigt krångligt för vår granne har en kanin som heter Pelle. Iris är inte nöjd.

  • BrudSommar2006

    Eh, en kladdkaka utan choklad?? Njae. Och jag är också mer för mjölk/mörk än vit.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, aha, då hoppas jag att det blir fint väder så att vi kan hålla till i Vasaparken då och slipper paraplyer. Ska ni också titta något eller är du upptagen med festfixandet? Inte för att jag tror att det blir jättemycket tittande för oss men det beror på planerna för resten av dagen.

  • BrudSommar2006

    Telis, ja nu när jag sett den på bild så är jag mer vänligt inställd till den, den såg god ut faktiskt. Jag kommer gärna på besök, nu sitter jag med en sovande Astrid så jag kan inte kolla i kalendern just nu men gärna ett kl tio-besök som hos Koko, måndag till torsdag, vid ett måste jag åka för säkerhets skull så jag hinner hämta Iris.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, att gå på stan utan bilar låter ju mer lockande än att titta på en massa folk som springer för min del, jag som aldrig tidigare brytt mig om att åka in. Fast nu ska ju min bror springa men å andra sidan är Astrid liten. Jaja, vi har utverkat barnvakt i alla fall så att vi ska kunna åka in en sväng plus hinna prata lite med dig och sysslingen innan Astrids dåliga humör slår till. Om vi har ett jäkla flyt med Astrids humör kanske vi tom slipper hinna hem till Iris läggdags fast just i dagsläget ser det inte troligt ut... När släpper de på trafiken igen? Antar att någon bilfri kvällspromenad på stan inte är att tänka på?


    Jäklar vad alla är ambitiösa med middagsmaten! Ingen som ska tina lite micromat???

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen