Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    EA, ni hade kanske ingen tonåring och tupp att fota? Kanske är ni inte heller wakeboardentusiaster??


    PB, vad roligt med sonens utveckling i skolan! Kul med gäster också, det blir säkert bra även om ni inte hann fixa allt ni ville.


    Lapinette, gillar länderna att man går i kyrkan mycket? Det är ju ingen som kan kolla vad man skriver där i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Nenne, om glasögonen och vinflaskan ingår kan jag tänka mig att lägga ett skambud. Andlampan kan kvitta tycker jag om datasupport från tonåringen ingår.

  • BrudSommar2006

    Telis, jag trappade ner istället för att sluta tvärt och sedan fick jag trycka ur lite då och då för att inte få mjölkstockning. Om du går ner till bara en gång om dagen borde det ju minska och sedan minska mängden du pumpar ur varje gång? För mig tog det ett tag sist. Tror att det finns tabletter om man verkligen vill sluta tvärt.

  • BrudSommar2006

    Har ni börjat med 74 redan förresten, då har ni gått om oss. Bäst att försöka få ner 74 från vinden kanske, annars står man väl här helt plötsligt.

  • BrudSommar2006

    Vilka tråkiga saker det hänt här, September, det var väl sjutton om ni skulle behöva gå och vänta på ett MF till innan ni får återuppta utredningen!

  • BrudSommar2006

    När kan vi tänkas höra från EA tro?


    AM, hur går det i kaoset? Ska du ner till släktingen i Göteborg något mer tror du?

  • BrudSommar2006

    Maken har varit med Iris på Astrid Lindgren för att få pencillin mot öroninflammation. Vi var också tvungna att åka dit inatt för att få smärtstillande starkt nog för att hon skulle sova. Gäsp. Jag fick så klart slita upp Astrid ur sängen och köra för maken hade druckit vin. Nu sover hon men innan dess hann hon springa runt på lekplatsen utklädd till pepparkaksgumma, maken var inte alls nöjd...

  • BrudSommar2006

    September, det är en intressant tanke att du har lite lättare än andra att plussa och att sånt som inte alls skulle ta sig för andra håller i sig längre för dig. Tänk om det är sant?


    När tror ni man törs börja ge småbarn nötter utan att de sätter i halsen?

  • BrudSommar2006

    Ore, så ambitiöst med stavmixern! Vi har tyvärr hittills inte gjort någon barnmat alls med vår stavmixer trots att det var därför vi skaffade den...


    Astrid har övat och övat och övat och idag gick det! Hon vänder sig nu från rygg till mage. Det lilla klåfingret går hårt åt babygymet nu som hon sliter och drar i prylarna.

  • BrudSommar2006

    Ore, en trehjuling välter jättelätt! Behövs bara att man snedställer framhjulet på inte helt plan mark. Bara en svag lutning i asfalten så är den omkull tyvärr.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen