• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • viktualia

    Och gå på konsert ska minsann jag också!! Mina tonårsidoler spelar i hålan nästa vecka och jag ska gå dit med en kompis! Mitt i natten är det också.... ujuj... ut och slarva minsann!!!

  • Mrs  B

    <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:roman; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1107304683 0 0 159 0;} @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1073750139 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-language:EN-US;} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; font-size:10.0pt; mso-ansi-font-size:10.0pt; mso-bidi-font-size:10.0pt; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-hansi-font-family:Calibri;} @page WordSection1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.WordSection1 {page:WordSection1;} -->


    Long time…..


    Porchez = Stor kram till dig!!!!! Vet hur det känns att vara osynkad med sina kompisar. Har tyvärr varit det allt för många gånger och det är inget roligt. Jag träffade maken redan när jag var 18 år och fick ett förhållande medan mina närmaste levde livet som singlar tex. Sen har hus, barn och giftemål kommit när andra har det kvar eller redan avverkat de punkterna. Hoppas du får en bra semester ändå!


    Koko = Stor kram till dig också!!!!!!!! Även här finns komflikter med maken då och då (egentid ? barntid, karriär osv) men även en liten trilsken kille på 2,5 år…..   Matvägran, humörsvängningar och så ska man bara göra det som storebror gör, vilket inte fungerar när det skiljer 3 år emellan…..


    MSW = Heja heja för en trådstart!!!!!   När kommer ni till mina regioner föresten????


    Oupsie = Välkommen hem och vad roligt med inskrivning!!!!!!!!!!!!!!!!!  Men beklagar sorgen du kom hem till!  


    Parnassia = Stor kram till dig!!!   Känner så väl igen mig i dina tankar om arbeten och att inte kunna njuta av föräldraledigheten.   
  • viktualia
    Mrs B skrev 2010-07-23 17:15:46 följande:
    Ursäkta konstigheterna ovan, vet inte varför det blev så.......
    du klippte in texten från Word gissar jag...  "mellanlanda" texten i anteckningar eller skriv där från början så slipper du konstigheterna!
  • Lapinette

    Hej allihop! Har nu internet igen . Sitter uppe i en liten by i Slovenien ... med maken sovandes bredvid mig. Stackarn har kört hela dagen och är totalt slut efter kringelkrokarna här. Har inte läst ikappp mer än några sidor så jag har inte alls så många kommentarer att komma med.


    mugglan - ha en superhärlig konsert! Hoppas hon är lika bra på Ullevi som hon var i Globen. Vi stod på golvet rätt nära scenen och vart helt fascinerade.


    piggelin - såg ditt inbox på fb och lovar att starta upp en ny restråd så snart jag är hemma igen (på måndag). Måste ju skriva om vår resa och vill absolut hära om er Frankrikeresa.


    Oupsie - beklagar sorgen men vad skönt att ni är hemma igen. Mår du fortfarande dåligt?


    kokisen - förstår (men har inte läst allt) att du/ni har det jobbigt just nu. Skickar styrkekramar.


    Vickan - har för mig att det är DM du ska se. Mina gamla idoler som jag har sett varenda konsert med förutom den sista.


    Sen har jag som sagt var inte hunnit läsa mer men jag får väl hälsa skön semester till resterande. Har för mig att nenne börjar sin typ NU!

  • MSW

    Hej hej mrsB! Vi har inte bestämt så mycket närmre men vi är i Skåne mån-lör v31.. vi har juh bokat hotell, men tänkte kolla våra planer lite nogrannare i helgen, jag hoppas att vi ska hinna med att träffa er någon dag! Stora kramar till oupsie också! Och stöd till alla osynkade (oavsett om det gäller vänner eller makar)! Håller också med om att det är konstigt när man reargerar starkare än man trott (piggelin och förlossningen)..

  • viktualia
    Lapinette skrev 2010-07-23 18:14:44 följande:
    Vickan - har för mig att det är DM du ska se. Mina gamla idoler som jag har sett varenda konsert med förutom den sista.
    Nej... DM spelade i Arvika förra sommarn.. nu ska jag på konsert med ännu tidigare idoler.. dvs.. gränsfall till barndomsidoler....
Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen