• Im yours
    Äldre 15 Apr 11:50
    123374 visningar
    1160 svar
    1160
    123374

    Tantvarning del 8

    Ja, då har 3 månader gått, och det är dax att starta en ny tråd för alla glada, snälla och pratsugna tanter i alla åldrar.

    Gamla tråden:
    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3637186.html

  • Svar på tråden Tantvarning del 8
  • didis
    Äldre 19 Apr 18:54
    #81

    Nu blev jag ännu mer förbannad!!

    Men inte på dig, Bobou, dig är jag bara avundsjuk på!

    Ibland känner jag mig transformerad till en tjurande 5-åring. "Jag VILL ha hem maken fast han är DUM" ungefär.

    Och värst var att när han skickade sms i morse: "vad gör vi 22-23 maj, är golfresa med jobbet"!?

    "Kom du hem först så ska vi se om vi kan planera in några fler utflykter för din del" tänkte jag men vis av erfarenhet (och kanske lite feghet) skrev jag inget...

    Som sagt - det bor en 5-åring i mitt bröst som behöver komma ut...


    Bobou skrev 2010-04-19 18:46:52 följande:
    Mr Bobou is in the hooooouuuuuse!!!!!
  • Äldre 19 Apr 18:57
    #82

    Åh nu måste jag ju skratta ännu mer...:-d Jag hoppas du fattar att det är med igenkänning jag garvar Didis. Och Bobou, vad gör du här? - gå och umgås med dig!

  • didis
    Äldre 19 Apr 19:04
    #83

    Hehe, han försöker blidka mig genom att skicka mejl med hålltider för bussen. Men den lätte går inte, det behövs mer för att få mig på gott humör!

    Ja, Bobou, gå och "umgås" nu!


    passionsblomman skrev 2010-04-19 18:57:44 följande:
    Åh nu måste jag ju skratta ännu mer...:-d Jag hoppas du fattar att det är med igenkänning jag garvar Didis. Och Bobou, vad gör du här? - gå och umgås med dig!
  • Äldre 19 Apr 19:06
    #84

    Didis, han får väl skicka förföriska sms om att du snart behöver ta på dig raggsockorna eller så-allra minst.

  • didis
    Äldre 19 Apr 19:10
    #85

    Ohlala! Raggsocks-sms! Då flyttar 5-åringen ut bums bus bas och in kommer gamla vanliga didis; en lätt överviktig 40-åring med foträta skor och aningens bättre humör!

    Vad har hänt annars sista tiden när jag bara suttit och följt ett grusmolns förflyttning på satellitbilderna??


    passionsblomman skrev 2010-04-19 19:06:21 följande:
    Didis, han får väl skicka förföriska sms om att du snart behöver ta på dig raggsockorna eller så-allra minst.
  • Äldre 19 Apr 19:33
    #86

    Jag vet inte, har det hänt nå´t?

    Själv steker jag falukorv och förbannar vår dammsugare. Jo för en mojjäng till den gick sönder och nu har reservdelsmojjängen kommit och jag har glatt slitit ut alla soffdynor på balkongen och piskat dem -med ett badmintonrack, för jag hade visst ingen mattpiska- ja, iallafall...och så skulle jag ju dammsuga själva soffan ren från alla smulor och damm (hiskeligt vad med mojs det samlas under soffdynor...) Och då går det inte att få AV den första trasig mojjängen från sitt ställe så det går att sätta dit den nya och innan dess kommer det inte att gå att dammsuga.

    Jag HATAR när jag känner mig som en komplett idiot som inte fattar vad som är tricket!


    didis skrev 2010-04-19 19:10:25 följande:
    Ohlala! Raggsocks-sms! Då flyttar 5-åringen ut bums bus bas och in kommer gamla vanliga didis; en lätt överviktig 40-åring med foträta skor och aningens bättre humör!Vad har hänt annars sista tiden när jag bara suttit och följt ett grusmolns förflyttning på satellitbilderna??
  • didis
    Äldre 19 Apr 19:47
    #87

    Steka falukorv och förbanna dammsugare - en klassisk måndagssysselsättning!

    Vi ska snart se Harry Potter 2. Vi har nämligen haft ettan o tvåan på VHS, 2:an med svenskt tal... Jag fick köpa en box med HP 1-5 och tänkte skänka 3-5 till bättre behövande (för de har vi redan) men då utbrast snart-18-åriga-dottern "nämen jag ska ju snart flytta hemifrån och då vill jag kunna se Harry Potter". Otippat.

    Annars har jag kanaliserat mer frustration genom trädgårdsarbete idag. En hängsälg står nu i en zinkbalja med penséer vid fötterna vid vår morgon-fika-plats.

    Och gödslat med benmjöl har jag gjort och rört om i komposten och tittat på rosorna under skuggväven. Några grenar på de höstplanterade rosorna ser alldeles förfrusna ut men några ska väl klara sig (skulle vara trevligt att få en blomma i vilekt fall innan plantan dör).

    Och så har jag stirrat på streck föreställande ett askmolns utbredning över Europa. Än slank det hit, än slank det dit och vips var det fri luftväg till Italien!


    passionsblomman skrev 2010-04-19 19:33:45 följande:
    Jag vet inte, har det hänt nå´t?Själv steker jag falukorv och förbannar vår dammsugare. Jo för en mojjäng till den gick sönder och nu har reservdelsmojjängen kommit och jag har glatt slitit ut alla soffdynor på balkongen och piskat dem -med ett badmintonrack, för jag hade visst ingen mattpiska- ja, iallafall...och så skulle jag ju dammsuga själva soffan ren från alla smulor och damm (hiskeligt vad med mojs det samlas under soffdynor...) Och då går det inte att få AV den första trasig mojjängen från sitt ställe så det går att sätta dit den nya och innan dess kommer det inte att gå att dammsuga. Jag HATAR när jag känner mig som en komplett idiot som inte fattar vad som är tricket!
  • dfk
    Äldre 19 Apr 19:55
    #88

    Didis! Haha! Tänk att det bor en femåring i mig med ibland!

    Bobou, så pojkvännen är hemma nu! Vad skönt!

    Sonja, lägg en kudde under fötterna när du tar upp dom i soffan eller sängen och ha dom gärna så en stund. Stödstrumpor är också bra. Det finns ett thé som heter "Curite". Det finns på hälsokost och är ett växt/örtte som har lite utdrivande effekt med bla brännässla,maskros,mm. Det där med kinesologens svar som du fick med alla brister du har, skulle jag nog ta ett steg längre för att få veta mer om innan jag skulle ta tillskott.
    Jag har ingen egen erfarenhet av kinesologer och hur dom får fram dessa svar.
    Men för lite omega 3 har många av oss. Ät bra feta källor som fet fisk gärna 3 gånger i veckan, använd rapsolja i matlagning, valnötter, linfrön mm.( I några av dessa livsmedel hittar du också E-vitamin och D-vitamin.) Vet man att man är dålig på detta så finns ju kosttillskott i form av tex fiskolja. B12 brist får man om man är vegan, äter för lite animalier eller har dåliga järnvärden och naturligtvis av andra orsaker också.
    B-vitaminer är ju vattenlösliga och för att överdosera B12 ska man ju upp i väldigt höga doseringar.
    Passa på att ladda upp D-vitamin nu i vår och sommarsolen. Man har ju börjat titta mycket på det att vi nordbor får mindre D-vitaminhalter i kroppen än vad man skulle ha om man bodde i länder söderut. Så en härlig solresa vintertid är rena medicinen!
    Men tillbaka till dina svullna ben, jag tycker att du ska boka en läkartid eftersom det är så kraftig svullnad. Har man lite lindrigare så kan man ju göra mycket självhjälp och avvakta och se. Men det låter som att det är värre än så.

    Panzer, kan instämma att det finnas många kvacksalvare inom alternativmedicin!Men långt ifrån alla är det som tur är. Det svåra kan ju vara förståss att hitta de som inte luras och vill tjäna pengar på andra människors ohälsa. Eller de som vill väl men inte har rätta kunskaper och ger felaktiga råd som kan ge mer ohälsa än hälsa.
    Äh, du förstår nog vad jag menar..

    Bruttan, pluppa ut det där lilla trollet nu!

  • dfk
    Äldre 19 Apr 19:57
    #89

    Passion.. självbehärskning...sabla@""""+$ dammsugare!

  • Äldre 19 Apr 22:12
    #90

    Grodrapport från Bruttan:

    "Nu har Grodan kommit! En stor tjej 17.38, 3800g och 50 cm lång. Kram Bruttan"

    Slut citat! *jubelsnurraroch hejjarop och krulltrumpeter*

Svar på tråden Tantvarning del 8