• Svar på tråden Tantvarning del 8
  • dfk

    Åh, vad glad jag är att hitta hit!

    Heloise och Panzer, mina varmaste gratulationer!!

    Passion, Jag läste och satt här och nickade igenkännande.Oj, vad en del kan förpesta tillvaron genom att bara häva ur sig massa skit. Det ger så dålig energi, man bir matt och gråtmild efter.
    Vad glad jag är att du träffade denna pärla till tant som kunde vända det till en glad dag!

    Bruttan, du är väl för go, så cool in i det sista. Snart kommer ju lillskruttan, eller vid det här laget kanske den redan har kommit?...

    Sonja, Jag sitter här och läser om din dotter som är så duktig.
    Vilken bra lösning du har ordnat! Förstår att det inte är så kul att ha så olika åsikter om barnuppfostran och säkerhet kring barnen.
    Maken och jag diskuterar ibland väldigt olika om hur vi tycker, men till slut finner man en lösning tillsammans.

    Didis, oj vulkanutbrott, det har jag också missat. Måste gå in på aftonbladet och läsa lite.

  • Aleta

    Grattis Heloise och Panzer!

    Underbar tant du hittade Passion! Om man träffar någon som bara spyr galla över allt och alla så är de sällan några übertrevlig individer själva.

    Sonja, jag kanske inte ska låta mina tjejer lära sig cykla? Läskigt att släppa iväg dem!

  • Im yours

    Ett stort varmt grattis till Pantzer och Heloise. Oj vilken glädjefylld nyhet!

    "Min" Dexter har nu börjat le, sååååååååå pluttigt söt är han. Har idag tagit reda på sko-o klädstorlekar. Stan vimmlar ju av fina sommarkläder, o denna farmor är så shoppingsugen

    Kramar

  • Bobou

    Stort grattis till Panzer och Heloise!!!!! Oj, vad roligt!

    Jag sitter som bäst och tycker inte lite synd om mig själv. När han ÄNTLIGEN ska komma hem efter ett halvår - då blir det VULKANUTBROTT och alla plan ställs in!!! Ska jag ta det här som en hint eller nåt?!?!

  • passionsblomman

    Usch didis och Bobou, vad pissigt att ni har era män jättelångt bort med en förbaskad vlkan ivägen! Hoppas den är som jag-intensiv men inte så långsint...Värre om den liknar min sambo, som kan pysa och pyra i åratal!

  • Aleta

    Bobou och Didis, hoppas att vulkanskrället lugnar ner sig så att ni får hem era karlar snart!

  • Soldemor
    Panzerfaust skrev 2010-04-15 15:52:37 följande:
    Jepp, bäva månde världen!Panzerfaust har sått ett frö och ska således med lite hjälp från Heloise sätta en Mini-Panzer till världen (om allt går bra dvs, tidigt än ju).
    JÄÄÄÄÄTTEGRATTIS! Då var det rätt med halsbrännan!
  • Sonja68

    Apropå vulkanutbrott så är jag ändå lite faschinerad att det fortfarande _finns_ saker som männinskan inte kan råda över. Trots att vi tycker vi har full koll...
    Men usch så problem det ställer till. Skit också Bobou ! Förstår att det känns surt. Men allt beror väl nu på hur vindarna kommer blåsa. De har blåst österut från Island, därför var Kallax (vår flygplats i norr) stängd hela dagen igår. Nu hörde jag docka att vindarna skulle ta en annan väg, så vi får se.
    Vi har folk från firman som var på styrelsemöte i England och blev fast på Heathrow... Hela styrelsen! Vet inte hur det går för dem. Tror de skulle åka båt/tåg till Frankrike och därifrån...vaddå? Tåg?! Till Boden *skrattar hysteriskt*?!

    Aleta, så klart flickorna ska lära sig cykla. Det är ju bra om de blir säkra på själva cyklingen, det är det där med trafiken och trafikvettet som är läskigt. Motoriskt är man mogen för att cykla kanske, men hjärnan och synen är inte mogen för att vara ute i trafiken ensam.
    Vi har hela tiden cyklat tillsammans med våra tjejer, men på morgonen funkar det inte, ena ska åt ett håll och den andra åt ett annat och vi stiger redan upp 5:30 så om vi skulle cykla skulle vi måsta stiga upp 4:45 eller nåt sånt. Njaeä... skulle inte tro det. Förra våren och i höstas gick det bra för då var min man konvalescent och då cyklade han med dem båda hela rundan. Men nu jobbar vi båda. Han åker iväg redan kl 6:20.

    Didis, var är maken nu då?

  • Sonja68
    Soldemor skrev 2010-04-16 08:49:54 följande:
    JÄÄÄÄÄTTEGRATTIS! Då var det rätt med halsbrännan!
    Jag tänkte också det direkt, för det var verkligen nåt jag plågades av under bägge graviditeterna, halsbränna. Men jag vill inte trissa upp stämningen alltför mycket, så jag höll tyst
Svar på tråden Tantvarning del 8