• Svar på tråden Tantvarning del 8
  • Sonja68

    GRATTIS-GRATTIS-GRATTIS Panzer o Heloise! Åh så underbart roliga nyheter
    Här jublas det!!!

  • passionsblomman

    Ni har alltså således smurfat till en smurf nu och får du välja så smurfar ni fler smurfer framöver...


    passionsblomman skrev 2010-04-15 16:07:59 följande:
    Hmmm, jag tror smurfer är vad de är och smurfar är det de gör... Åh vad roliga nyheter detta är!
  • Sonja68

    Puh... Dottern har kommit hem helskinnad. Fadern körde och kollade, och hon stannade när hon skulle över vägen och släppte förbi bilarna. Men alltså det hjälps inte, jag BÄVAR!!!!! *darrar fortfarande, vet inte om det är av skräck eller en effekt av lunchens Power Pilates-pass*

  • passionsblomman

    Jag måste berätta en grej.

    I förrgår var jag ute på byn och mötte en förälder vaars dotter rusade fam och ville sälja majblomma och de föll sig då så att vi började prata. Hon sade sig vara "mycket nära vän" till de vi köpte huset av. Hon var själv från huvudstaden och jag stod där en bra stund medan hon fullkomligt öste skit över vår by och hur folk var här, hur illa de som sålde till oss blivit behandlade och hur ouppfortsade ungarna här är jämfört med i Sthlm osv osv osv.

    När sambon kom hem senare på kvällen kände jag mig skitlåg och insåg att det där tog hur mycket energi som helst av mig och jag kände mig riktigt ledsen.

    Igår gick jag ut på vad jag tänkt mig som en kort promenad i solen. Gick på en för mig okänd väg och frågade en kvinna som krattade sin grusgång vart vägen ledde. Vi börade prata och hon hade köpt majblomma va min "jättefina son" dagen innan. Hon ville bjuda på kaffe och jag blev kvar i hennes trädgård i flera timmar! Tanten är skert närmare 70 bast-kanske mer, men vi snackade ta mig tusan om allt möjlig-precis som vi här i tråden!
    Jag sa till henne att det var riktigt oligt att få träffa henne och berättade om dagen innan och den negativa kvinnan.

    Hon sa att de som hade vårt hus dels var ganska dda med att de tex hade sina minihästar mitt i trädgården och att de inte sökt någon kontakt alls med grannarna. De hälsade inte när folk gick förbi OCH de sket i att sköta vissa saker som folk retade sig på. Tex att de inte klippte häcken-så att sikten i korsningen var obefintlig och sådant.

    De där grejorna har jag fatatt sedan förut av saker de närmsat grannarna sagt. Det är ju lite så att bir man mitt i ett samhälle så dels får man ju ta att folk snackar och kommenterar, och dels finns det ju litenormer för trivsel och sådär. Man kan visserligen leva som man vill, men det är rätt lätt att bli " de där konstiga" eller de där som bara skiter i trädgården.
    Flera personer har redan sagt till mig "du ska veta att det där har varit en underbar trädgård" och jag har för länge sedan insett att en del i att folk ska se det positivt med oss här, är att de ser att någon klipper häcken, hamlar lindarna, beskär fruktträden och ser till att gräsmattan inte blir knähög.

    Iallafall, det är ganska brutalt hur påverkad man kan bli av mötet med människor! Igår gick jag ut och kände att "jag har en massa gråt i mig som inte kommer ut"
    När jag gic hem var jag glad så jag sjöng för mig själv...

    Och ålder på folk spelar kvitta. Den här kvinnan var en pärla!

  • Heloise

    Tack! Ja bäva månde världen haha, det kan ju bli en mini-Heloise oxå...

    Jag var och lunchade med H och Elsa idag, och fick öva mig lite med Elsa, fast hon är ju snäll så det går så bra.

    Både min mamma och svärmor har sagt samma sak, hur kunde ni vara så dumma att ni blev med barn så den ska födas den 22 december( om allt går vägen dvs) själv känner jag mest tacksamhet att det blidde ett + sen får den komma när den vill, bara den kommer!!

  • passionsblomman

    Du, det är bra precis exakt samma BF ni har som vi fick är vi räknade på det hypotetiska om vårt IVF hade lyckats. Visst, det är redan fullsmockkat med födesedagsbarn i december och januari i våra nära familjer, men allvarligt-VEM BRYR SIG i det här sammanhanget!

    Är det någor jag tycker är RIKTIGT korkat är det isåfall när folk håller på med sna försök och så gör oilka uppehåll utifrån att "men nästa sommar då passar det int e för då ska vi resa, så då skjuter vi på det till hösten" etc etc. Som om det vore någon jäkla beställningsgrej.

    HURRA för att ni funkar och funkar ihop dessutom!

  • didis

    GRATTIS Heloise och Panzer!! (Alkoholfri) champagne laget runt!

    Något att dricka är vad jag behöver - jag har gått runt och varit trevlig och "representerat" mig hela dagen, ställt lagom intelligenta frågor och sett intresserad ut. Och sedan får jag ett sms från maken om att han inte vet när han kommer hem (pga vulkanen). Så nu får jag försöka planera nästa vecka så gott det går. Puh, inte många semesterdagar kvar snart...

    Tur jag har mina nyinköpta rosböcker att grotta ner mig i!

  • passionsblomman

    Vaddå för vulkan???

    Och vaddå alkoholfri? Alla är väl inte på smällen här heller!
    *ger hallonsaft i sann smurfanda till heloise och kör äkta vara själv*

  • MittiPrickBrud

    Nejmen, här var det ny tråd ser jag!
    Tur att jag hittade er. Blev lite misstänksam då det inte hänt ngt i tanttråden på hela dagen enligt mina favoriter, men så fattade jag ju när tråden var stängd.
    Och den här tråden börjar med storfirande!

    Grattis Heloise och Panzer!!!!!!!
    Hurra för det lilla fröet som nu gror. Underbart!

    Passion, vilken härlig IRL-tant du fick möta. Sånt kan ju verkligen lysa upp tillvaron. Fint!

    Vulkanen finns på Island och har fått ett utbrott idag som innebär att alla flygresor är inställda i hela norden tills vidare. Det grå som himlen idag har bestått av var inte vanliga moln som jag trodde utan beror på all aska i luften! Huvva vad det kan blir besvärligt då moder jord är på det humöret!

    Nu, Hockeyfinal andra perioden. Heja DIF!!!! Mot SM-guld

  • passionsblomman

    Ojsan, ja här har jag inte kolalt några nyheter. Vi har haft strålande sol här idag så det har inte kommit någon aska till Småland än iallafall...

Svar på tråden Tantvarning del 8