• Svar på tråden Tantvarning del 8
  • Cantaton

    Javisst är det så Jag läser nog inte Läckbergs böcker för språket, nej.


    Heloise skrev 2010-04-21 13:53:32 följande:
    Men det är väl jättebra om du tycker om dem. Jag är inte förtjust i henne, eftersom jag tycker att hon upprepar sig och att hennes språk är tråkigt. Men jag gillar Twilight böckerna och det finns väldigt många som anser att hon är urusel och har ett undermåligt spåk. Allt handlar ju om tycke och smak.
  • Heloise
    passionsblomman skrev 2010-04-21 13:55:02 följande:
    Heloise, för bövelen! GÖR inte sådär mot dig själv! låt dig och din kropp vara ifred och nojja inte nu över detta! Tuttontet går över-och var glad för det-det vore inte kul att ha dem så ömma i nio månader. Sedan lä du få känna på tuttar så det räcker, när mjölken rinner till. Även det går ju sedan över-som tur är, för man tror man ska sprängas först. Men sedan lugnar det ner sg så man inte känner sig som en mjölk-bomb hela amningstiden.Och illamående är BARA skönt om du slipper så mycket som möjligt.faktum är att det inte ÄR så himla mycket symtom i början. och jag vet-det gör att det blir helt surrealistiskt. Allt känns ganska som vanligt och så har ändå det ovanliga inträffat och man har ett mirakel inom sig, men det märks knappt...Jag gillar också engelska deckare! Både på bok och tv.
    Jag försöker att inte tänka så, och jag har ju inte oroat mig alls innan jag  läste de där jävla böckerna!

    Där står det ju om symptom avtar ska kan det vara ett tecken på,,,...!


    Jag är jätteglad över att slippa illamåendet, jag tröstar mig med att det är en bra dag idag, därför mår ja gitne lika illa som igår! Jag är utvilad, jag har ätit och inte stressat etc.


    Du har rätt jag ska verkligen försöka att inte oroa mig, och ja ghar faktiskt varit jätteduktig so far. Det är böckerna som ställer till det

  • passionsblomman

    Tinker, {#lang_emotions_surprised} sådär kan du ju naturligtvis inte ha det!
    Jag kan inte se något annat än att du kommer att var atvungen att säga till på skarpen och inte linda in det alls. Dvs säga att du inte har plats i din vardag för så tät kontakt och att det helt enkellt måste upphöra för detär inte OK. Och att du verkligen starkt upplever att hon har behov som du inte kan fylla.
    Det är en sak att finnas där för en vän. det är en helt annan att bli helt uppslukad. Och om något inte är ömsesidigt så blir det kanske inte vänskap egentligen?

  • Cantaton

    Då ska du nog sluta läsa den typen av böcker


    Heloise skrev 2010-04-21 13:58:36 följande:
    Jag försöker att inte tänka så, och jag har ju inte oroat mig alls innan jag  läste de där jävla böckerna! Där står det ju om symptom avtar ska kan det vara ett tecken på,,,...! Jag är jätteglad över att slippa illamåendet, jag tröstar mig med att det är en bra dag idag, därför mår ja gitne lika illa som igår! Jag är utvilad, jag har ätit och inte stressat etc. Du har rätt jag ska verkligen försöka att inte oroa mig, och ja ghar faktiskt varit jätteduktig so far. Det är böckerna som ställer till det
  • Cantaton

    Den här dagen kändes jättedålig när jag vaknade och jag hade inte alls lust att jobba.. Men så började jag lite smått och nu har jag faktiskt lyckats åstadkomma 3h!!! Hurra för mig.

  • Soldemor

     


    Heloise skrev 2010-04-21 13:50:19 följande:
    Solde/ Usch klart man blir orolig när missarna avviker ifrån sitt vanliga beteende, övervaka lådan ett par dagar till innan du blir så där jätteorolig. Fast jag vet hur det är jag har varit vaken hela nätter eftersom jag inbillat mig att Smulan varit halt, eller för att hon sovit för mkt eller ätit för lite...   Btw så ska lilla Tirza till djurdoktorn imorgon för sterilisering och öronmärkning. Jag ville chippa henne också men eftersom jag hade svårt att motivera varför( mer än om hon rymmer och så kan de inte läsa öronmärkningen, då kan de scanna henne, anledningen, som ingen köpte)

    Alla katter borde vara chipsade, det är det bästa som finns! Klart du skall göra det när hon ändå är under narkos! Det fanns en kampanj för något år sedan "älskade katter märker man", som handlade om just det! Det skall du inte behöva motivera inför veterinären (morr!)  Chipsa du henne bara!

  • Heloise
    passionsblomman skrev 2010-04-21 14:03:11 följande:
    Heloise, läs andra böcker!
    Japp, jag ska strunta i alla gravid-böcker! Men jag är ju sådan att jag vill ju läsa om sånt som jag inte kan.

     


    Solde/ jag är lite sliten när det gäller chipsning, det är ju superbra, om man har en scanner och om ägare sett till att regga sitt djur. En öronmärlkning är ju mkt lättare att se och det är lättare att söka i registren om man har ett sånt nummer. Flisan och Smulan är chippade, men det är mest för att katter måste vara det på utställning{#lang_emotions_wink}. Vi får se jag börjar med öronmärkning och så kan jag lägga till ett chip senare.


    Nu har jag läst ut Svart stig och attans vad bra den var!


     

  • TinkerBelle

     


    passionsblomman skrev 2010-04-21 14:02:16 följande:
    Tinker,  sådär kan du ju naturligtvis inte ha det!Jag kan inte se något annat än att du kommer att var atvungen att säga till på skarpen och inte linda in det alls. Dvs säga att du inte har plats i din vardag för så tät kontakt och att det helt enkellt måste upphöra för detär inte OK. Och att du verkligen starkt upplever att hon har behov som du inte kan fylla.Det är en sak att finnas där för en vän. det är en helt annan att bli helt uppslukad. Och om något inte är ömsesidigt så blir det kanske inte vänskap egentligen?

    Ja jo du har helt rätt! Har en gemensam vän som säger samma sak.

    Får nog ta tjuren vid hornen och sätta ner foten. Vill ju så gärna vara en god vän, men det är långt ifrån på lika villkor och handlar väldigt mycket om hennes behov. Jag får helt enkelt göra samma sak.


    It's my way or the highway!
Svar på tråden Tantvarning del 8