• Svar på tråden Tantvarning del 8
  • passionsblomman

    Åh, nu har jag haft en smärre sammandrabbning med min förkylde sambo.
    Shit alabama! {#lang_emotions_throwup}

    Jag hatar när han är sjuk, det är tamigfan jobbigare än att vara sjuk själv! Och jag är ju dessutom risig själv och har svinont i halsen. Fast det har jha inte ens märkt, efterso  han är upptagen med att uppleva hur det är att vara nära döden...

    ...men tror ni att han kommer att stanna hemma från jobbet imorgon? Nejdå. Man kan ju inte vra hemma från jobbet. DDet går inte an (idag är hans lediga dag ifall ni undrar vad han gör hemma idag)
    Alltså tänker han vara maximalt sjuk idag och tror stenhårt på att då är han frisk imorgon och dunket i bihålorna borta. Att idag masa sig iväg till apoteket och köpa nässpray, det är bara onödigt. Och att vi behöver få hem lite mat idag också. Han är ju ändå inte hungrig nämligen.
    Fast vi råkar ju ha en son också....
    Och "då är det väl bara att jag åker och handlar då!" Jaha? För ditt bihåleonda slår mitt halsonda då eller vad? Eller vänta nu...han ska vara maximalt sjuk idag, för det passar med att han måste ju jobba imorgon. Jag kan vara lite halvsjuk i flera dagar istället, och därmed göra allt hemma ändå, jo för det passar med att jag ju ändå inte har något jobb. Och då är det ju inte lika illa om jag går och är lite sjuk. Det drabbar ju liksom ingen ändå.

    Jävla patetiska ynkepynk! {#lang_emotions_yell}Jag blir helt galen och tappar varje tillstymmelse till medlidande. Han lider alldeles tillräckligt själv. Odrägliga karl.

  • Im yours

    Hej, hej!


    Thinker; Det är den typen av "väninnor" som tar mängder av energi, även om du ignorerar henne så ........... finns hon där och äter av din ork. Försök att prata med henne, berätta hur du känner osv. I bästa fall reder det upp sig, ni har ju ändå haft en mer normal kontakt innan.


    Heloise; Usch, lägg ifrån dig de där böckerna .............. kram.


    Blomman; Hmmm ...... en man med förskylningsymptom ....... ojojoj vad ska vi göra Hoppas att det reder upp sig. Föresten vilken underbar trädgård du verkar ha vännen.


    Sonja; Håll fötterna i högläge, och så marsch till VC om det inte går över. Mina fotleder har börjat ömma igen. Snacka om tantigt; då jag ska kliva av bussen ber jag en bön om att den ska stanna NÄRA trottoarkanten. Så jag slipper dessa jätteskutt, som alltid slutar med en duns och gör så in i norden ont. Vilade hela dagen igår, men idag är dax för en en tur till stada......


    Bruttan; Tänker på er, o hoppas att allt är bra.


    Kjell; Snyggt diktat!


    Kramar till allihopen!!!

  • Kjell Präst

     


    passionsblomman skrev 2010-04-21 16:13:43 följande:
    Åh, nu har jag haft en smärre sammandrabbning med min förkylde sambo.Shit alabama! Jag hatar när han är sjuk, det är tamigfan jobbigare än att vara sjuk själv! Och jag är ju dessutom risig själv och har svinont i halsen. Fast det har jha inte ens märkt, efterso  han är upptagen med att uppleva hur det är att vara nära döden......men tror ni att han kommer att stanna hemma från jobbet imorgon? Nejdå. Man kan ju inte vra hemma från jobbet. DDet går inte an (idag är hans lediga dag ifall ni undrar vad han gör hemma idag)Alltså tänker han vara maximalt sjuk idag och tror stenhårt på att då är han frisk imorgon och dunket i bihålorna borta. Att idag masa sig iväg till apoteket och köpa nässpray, det är bara onödigt. Och att vi behöver få hem lite mat idag också. Han är ju ändå inte hungrig nämligen. Fast vi råkar ju ha en son också....Och "då är det väl bara att jag åker och handlar då!" Jaha? För ditt bihåleonda slår mitt halsonda då eller vad? Eller vänta nu...han ska vara maximalt sjuk idag, för det passar med att han måste ju jobba imorgon. Jag kan vara lite halvsjuk i flera dagar istället, och därmed göra allt hemma ändå, jo för det passar med att jag ju ändå inte har något jobb. Och då är det ju inte lika illa om jag går och är lite sjuk. Det drabbar ju liksom ingen ändå.Jävla patetiska ynkepynk! Jag blir helt galen och tappar varje tillstymmelse till medlidande. Han lider alldeles tillräckligt själv. Odrägliga karl.

    Hur var det den där reklamen lät som gick på TV för några år sedan: "Ni tjejer snackar om att föda barn, men ni vet inte hur en kille har det när han är riktigt förkyld"{#lang_emotions_tongue_out}

  • Soldemor

    Ingen är sååå sjuyk som en förkyld man, precis! Närmare nära-döden-upplevelse kan man nog knappast komma! {#lang_emotions_yell} (visst ser den smileyn lite förkyld och eländig ut?)

  • Sonja68

    Blomman: Du har verkligen mina sympatier! Det finns inget värre än att ha en sjuk, ynklig man därhemma, särskilt när man själv är sjuk. Grrrrrrrrrr{#lang_emotions_sealed}

  • Sonja68

    Thinker! Snacka med din energitjuv till kompis. Du är ju bra på att uttrycka dig, du kan säkert få fram hur du känner så att hon förstår. Kram!

  • Heloise

    Härligt med gala Sonja! Hur är det med fötterna? Jag har problem till och från, och det enda som hjälper mig är stödstrumpor, fast då har jag ju ett stående jobb.


    Ja sjuka karlar är ingen höjdare direkt...{#lang_emotions_frown} hoppas du också blir omhändertagen blomman!


    Idag snöare det här, som i snöstorm och det har lätt kommit 3 dm blötsnö sen igår. Jag var tvungen att köra Panzer till jobbet eftersom jag itne ville att han skulle ha den nya bilen med sommardäcken, utan den gamla med som vi inte hunnit byta till sommar däck på. Men eftersom ajg också måste till jobbet( fast senare) så skjutsade jag honom.


    Svärmor kommer och hämtar katten snart och jag ska powernappa en timme innan jag måste göra mig klar för jobbet. Jag är trött mest hela tiden och jag kommer aldrig jobba hela dagen om jag inte får nappa lite.


     


     

Svar på tråden Tantvarning del 8