• lyckan ler

    Augusti brudar 2010

    Såg att det fanns en tråd tidigare, som blivit stängd. Så jag gör en ny, och hoppas att det dyker upp flera brudar att diskutera med!

    Kopierar in info från förra tråden:
    7 Augusti
    Trollmor 86
    Kickelina
    Lelay
    IdaEric
    Superstarfia

    14 Augusti
    Moi Mokulat
    E o D Tholin
    germanbride
    Mrs Kay

    21 Augusti
    Varmiz
    VanessaB
    HeRo

    28 Augusti
    cplusj
    lyckan ler

  • Svar på tråden Augusti brudar 2010
  • lyckan ler

    bobods: ja, de övriga blivande gästerna vet ju om att det bara blir vi liksom. Men farmor pratar jag inte så mycket med, så jag kanske skriver nåt extra i hennes inbjudan.

    VB: du ska nog hinna ändå! Hur långt har du hunnit i förberedelserna då?

  • VB blivande VD

    jisses jag som skrivit värsta svaret så försvann allt....

    tar det i korta drag igen

    Kyrkan bokad
    menyn nästan klar
    smink och hår bokat
    gästlistan klar
    försöker få till inbjudningskorten så glad att man inte var snabb med dom då datumet fick ändras....

  • EmmiPemi

    Vi gifter oss den 14:e augusti i Västerås. Har precis kommit på att det inte är jätte långt kvar:) Vårt största problem är hur vi ska göra med efternamnet, kan inte riktigt bestämma oss för vilket vi ska ta.

  • lyckan ler

    Men vad f-n?? Mitt långa inlägg bara försvann! Samma som för dig VB??

    Nåja, i korta drag här också då:
    Jag väljer att behålla mitt efternamn som mellannamn, eftersom det låter fel med mitt efternamn på min m2b. På så vis kan jag välja om jag vill använda mitt mellannamn eller bara mitt efternamn.

    Eftersom vi precis har bestämt att vi ska gifta oss, så känner jag att det bara snurrar i huvudet med alla beslut som ska tas, och jag vill boka och bestämma allt nu! Många planerar ju ett helt år i förväg, och allt det ska jag hinna med på fem månader! Men vi ska ju ha ett väldigt litet och enkelt bröllop, så det är ju inte fullt lika mycket att planera! Mycket kan ju dessutom vänta ett tag till faktiskt!

  • fryser

    lyckan ler. vi åker till rom dagen efter bröllopet. sön till tor
    på tor flyger vi till makedonien o är där till den 17 sep. men rom får vi för oss själva. den riktiga smekmånaden

  • TheSecret

    7e augusti här!! Snart är vi där! Shiiit! Tiden går för fort, fast det är bra på ett sätt men jag hinner inte med...börjar jobba snart, pluggar sidan om OCH planerar bröllop!

    Visste ni att det tar ca 520 timmar för ett brudpar att planera sitt bröllop??? = 6 veckors heltisdsarbete!

    Det ni!
    Så dom som inte har planerat något bröllop och gnäller på oss som gör det att vi bara pratar bröllop, dom har ingen aning om vad det är vi gör och hur mkt tid vi faktiskt lägger på det här.

  • fryser

    haha.. grymt.. o så undrar folk varför man behöver minst 1 års planerande 6 v är ju jätte mycket


    TheSecret skrev 2010-03-24 21:01:29 följande:
    7e augusti här!! Snart är vi där! Shiiit! Tiden går för fort, fast det är bra på ett sätt men jag hinner inte med...börjar jobba snart, pluggar sidan om OCH planerar bröllop!Visste ni att det tar ca 520 timmar för ett brudpar att planera sitt bröllop??? = 6 veckors heltisdsarbete! Det ni!Så dom som inte har planerat något bröllop och gnäller på oss som gör det att vi bara pratar bröllop, dom har ingen aning om vad det är vi gör och hur mkt tid vi faktiskt lägger på det här.
  • VB blivande VD

    lyckan ler skrev 2010-03-24 20:47:33 följande:


    Men vad f-n?? Mitt långa inlägg bara försvann! Samma som för dig VB?? Nåja, i korta drag här också då:Jag väljer att behålla mitt efternamn som mellannamn, eftersom det låter fel med mitt efternamn på min m2b. På så vis kan jag välja om jag vill använda mitt mellannamn eller bara mitt efternamn.Eftersom vi precis har bestämt att vi ska gifta oss, så känner jag att det bara snurrar i huvudet med alla beslut som ska tas, och jag vill boka och bestämma allt nu! Många planerar ju ett helt år i förväg, och allt det ska jag hinna med på fem månader! Men vi ska ju ha ett väldigt litet och enkelt bröllop, så det är ju inte fullt lika mycket att planera! Mycket kan ju dessutom vänta ett tag till faktiskt!
    visst är det kort med tid!!!!
Svar på tråden Augusti brudar 2010