• lyckan ler

    Augusti brudar 2010

    Såg att det fanns en tråd tidigare, som blivit stängd. Så jag gör en ny, och hoppas att det dyker upp flera brudar att diskutera med!

    Kopierar in info från förra tråden:
    7 Augusti
    Trollmor 86
    Kickelina
    Lelay
    IdaEric
    Superstarfia

    14 Augusti
    Moi Mokulat
    E o D Tholin
    germanbride
    Mrs Kay

    21 Augusti
    Varmiz
    VanessaB
    HeRo

    28 Augusti
    cplusj
    lyckan ler

  • Svar på tråden Augusti brudar 2010
  • glaca

    Jag har hört att man "måste" hänga här... på BT menar jag... och i en "vår månad-tråd", så jag gör väl ett försök tänkte jag!

    Om jag får?

  • glaca

     


    Annika Hbg skrev 2010-05-12 12:51:57 följande:
    Hej   då vi inte är religösa någon av oss. Vi ska gifta oss i en trädgård (om det regnar så ska vi vara i ett växthus) med en borgerlig vigselförrättare, Eftersom vi träffades på sweden rock festivalen för 2 år sedan när Whitesnake spelade  så ska tre av våra vänner spela akustisk gitarr och sjunga 2 whitesnakelåtar (när vi går in och ut) Maten kommer att vara buffé och ingen tårta utan cupcakes. vi ska försöka få till ett masipan hårdrockspar högst upp på ställningen. Musiken kommer självklart att vara hårdrock. fast det blir några schlagerdänger också för några av mina vänner är schlagerfantaster. Men oj vad mycket planering och många saker som ska göras innan dess. som tur är har jag redan hittat drömklänningen och förra veckan hittade vi ringen. (så de viktigaste sakerna är avklarade)   Kul att se att här är så många Augustibrudar   Annika      

    I en av receptböckerna man fått/fått köpa genom aftonbladet i vår finns ett recept på jättefina bröllopsmuffins. Boken heter Muffins. Jag är nästan sugen på sådana själv...

  • Skimmra

     


    lyckan ler skrev 2010-05-20 14:03:36 följande:
    Har ni tänkt på det här med "något gammalt, nytt, lånat, blått"? Vet inte riktigt hur ramsan går på svenska, men ni vet nog vad jag menar... Är det något som ni vill följa? Nytt är ju inte särskilt svårt att fixa, det blir ju det mesta! Gammalt kan jag kanske ha ett halsband. Men lånat och blått har jag lite problem med. Ett blått strumpeband? Men vad ska jag låna då?

    Jag kommer nog att följa traditionen, men mest för att jag redan har uppfyllt alla kriterier utan att behöva tänka på det

    Något gammalt och något lånat kommer att vara samma, jag kommer att använda min gammelmormors konfirmationsslöja som är en sisådär 120 år gammal.

    Något nytt, ja som du skrev, det mesta.

    Och något blått får bli mina ögon alternativt om jag har några blå blommor i min brudbukett

  • Superstarfia

    Jag kommer köra på traditionen. Något nytt blir la klänningen, nånting gammalt blir svärmors konfirmations näsduk, nånting lånat kommer vara svärmors pälörhängen, nånting blått blir i strumpebandet, nånting fått blir även de näsduken som jag får..


  • lyckan ler

    glaca, fnuttis: välkomna hit! Visst är det här man ska "hänga"! Hur långt har ni kommit planeringen? Hur stora bröllop blir det?

  • Fnuttis

    Tack lyckan ler :) och välkommen glaca till stället att vara på!


     


    Blir litet bröllop med runt 20 personer (om alla kommer).


    Har hunnit med att bestämma klänning, ringar, blommor,


    kyrka osv men inte beställt ännu. Känner att det brådskar lite.


    Något nytt blir ju klänningen :D


    Något gammalt och blått blir en skärva av porslin (nu ett halsband) från Ostindiska kompaniets glansdagar på 1600-talet


    Men något lånat vet jag inte. Har funderat och funderat, men jag tål inte nickel så mycket så jag funderar på vad icke metalliskt det kan vara.

  • Lila2010

    Hej alla augustibrudar!


    Här kommer en till! Gifter mig den 28 augusti i Uddevalla!

  • glaca

    Alltså... vi har bokat kyrka och lokal.
    Gästlistan är rätt enkelt fixad, vi har redan haft två dop så det rör sig om ungefär samma personer.

    Är det nå´t mer?

    Äh, vi ska ta tag i det här... inbjudningarna måste vi väl se till att få ut i nästa vecka eller veckan därpå så att folk hinner planera in det i sina sommarplaner.

    Vi ska försöka att göra det så enkelt, trevligt och Ostressigt som möjligt. Det känns faktiskt inte så märkvärdigt att gifta sig eftersom vi redan har två barn ihop. 

    Vi har satt en väldigt låg budget (om man jämför med alla andra här inne) typ 15.000 - 20.000 och då kommer vi ändå att bjuda 60 gäster. I det här ska vi också försöka slippa att laga maten själva.

     Mottot är en kul fest!  


    Vårt bröllop ska man minnas som en kul fest!
  • fryser

    Lila..välkommen..vi gifter oss oxå den  28 aug..kul med fler samma datum

Svar på tråden Augusti brudar 2010