• lyckan ler

    Augusti brudar 2010

    Såg att det fanns en tråd tidigare, som blivit stängd. Så jag gör en ny, och hoppas att det dyker upp flera brudar att diskutera med!

    Kopierar in info från förra tråden:
    7 Augusti
    Trollmor 86
    Kickelina
    Lelay
    IdaEric
    Superstarfia

    14 Augusti
    Moi Mokulat
    E o D Tholin
    germanbride
    Mrs Kay

    21 Augusti
    Varmiz
    VanessaB
    HeRo

    28 Augusti
    cplusj
    lyckan ler

  • Svar på tråden Augusti brudar 2010
  • Superstarfia

     


    empa83 skrev 2010-06-04 16:27:32 följande:
    hämta ringen redan?? min får jag inte hämta förrän veckan innan... mest för att jag är hopplös och faktiskt skulle använda den;) Vad ska du har för ring?

    Jag hämtade min ring i januari.. :) fast den ligger iof i svärisarnas kassaskåp..

  • Sörön10

    Jag har också hämtat min ring... Den är såå underbar! =) Egen design för att den ska matcha förlovningsringarna! Har den i vitrinskåpet! hihi! 

  • empa83

    Vad roligt för er=) vill också ha min å titta på! tycker det ser lite tanigt ut med den jag har nu, gillar smala ringar men när man bara har en ser det väldigt tunnt ut! har allians på 3mm nu och nästa, enstens, blir 3,5mm + 1,5mm i vit guld (de andra är i rött) att i mellan. så totalt blir de 8mm.

  • Liilly

    Vi behöver inte beställa bilderna från honom sen utan får ju alla bilder högupplösta på cd, redigerade och klara. Kommer betala 1900:- för bara porträttsfotton (plus cd och redigering)


    Då kommer det dock inte ingå något album eller så tror jag, men tror det blir billigare Attt besälla det någonannan stans ifrån...

  • Ingvarsson

     


    Liilly skrev 2010-06-05 01:32:27 följande:
    Vi behöver inte beställa bilderna från honom sen utan får ju alla bilder högupplösta på cd, redigerade och klara. Kommer betala 1900:- för bara porträttsfotton (plus cd och redigering) Då kommer det dock inte ingå något album eller så tror jag, men tror det blir billigare Attt besälla det någonannan stans ifrån...

    Oj det var billigt. vart har du hittat den fotografen?

  • VanessaB

    Länge sen jag skrev något på bf men det har varit fullt upp!!! Börjar känna mig lite stressad över planerna inför bröllopet nu! Vi har inte skickat inbjudningarna ännu ens!!! Ska beställa klänningen så snart som möjligt men ´har fortfarande underkläder kvar att köpa och kläder till barnen..... blir extra arg när jag känner att min blivande inte alls ser problemet!!!

  • Astro

    Tjohoo! Här börjar det löpa på! Vi har hämtat ringarna. Tills slut bara fanns den där på Guldfynd, en jättetunn alliansring med 15 kanalinfattade diamanter för 3998kr, och då fick vi köpa sambons nya för halva priset, så han får en riktigt snygg slät Schalins-ring för bara 1800kr. SÅ FINA!


    Musiken är satt, bara psalmerna kvar.


    Meny är satt, ska bara stämma av en sista gång med Cateringfirman.


    Fotografen är bokad, 2000kr för 1,5 timmes foto före vigseln, plus konsultation före.


    Frissan bokad, 1300kr för håruppsättning inkl konsultation.


    Hela min klädsel är färdig och BM köper kostym i veckan troligen.


    Känns hel sjukt!!! Bara 2 månade kvar!!!!

  • Sörön10

    Provgjorde tårta idag! ÅÅÅ så gott, jag tror jag smäller av! =) Moussetårta med vit- och mjölkchokladmousse på chokladtryffelbotten! Såå gott! 


    Håller på och finslipar receptet innan det ska lämnas till våra mammor för bakning! 

  • lyckan ler

     


    empa83 skrev 2010-06-04 16:27:32 följande:
    hämta ringen redan?? min får jag inte hämta förrän veckan innan... mest för att jag är hopplös och faktiskt skulle använda den;) Vad ska du har för ring?

    Ja, nu ligger den i mannens sängbord... Är jättenöjd med den, men fick tyvärr betala lite mer än vi trodde. Eftersom vi lämnade in guld när vi beställde ringen, så kunde hon inte säga ett exakt pris då. Sen missförstod vi henne helt. Så vi fick betala 6000 istället för 4000. Men eftersom ord pris var 11000, så är vi ändå nöjda. Fast det blev ju mer än vi tänkt från första början så klart... Bild finns förresten i mitt galleri!

    Var på systemet i fredags och köpte en flaska rött och en flaska mousserande rosé, som vi måste provsmaka om vi ska ha det till middagen. Rosé är till skålen/välkomstdrinken. Hoppas de är goda, så vi slipper leta vidare!

    Vanessa: ska du inte vänta med att köpa underkläder tills du vet vad du ska ha för klänning? Kan ju vara så att du måste ha en speciell bh, för att banden inte ska synas, eller att den är axelbandslös...

    Sörön: åh, det låter ljuvligt!!

    Astro: skönt att ni hittade precis de ringar ni ville ha! Bra pris också!

Svar på tråden Augusti brudar 2010