Inlägg från: Astro |Visa alla inlägg
  • Astro

    Augusti brudar 2010

    7 Augusti
    Trollmor 86
    Kickelina
    Lelay
    IdaEric
    Superstarfia
    Astro


    14 Augusti
    Moi Mokulat
    E o D Tholin
    germanbride
    Mrs Kay
    Empa83


    Annika Hbg

    21 Augusti
    Varmiz
    VanessaB
    HeRo
    cire

    28 Augusti
    cplusj 
    lyckan ler


    Pemzan


    Hej hej!


    En till här som gifter sig i augusti. VI verkar ha bokat allt, men nu har vi typ noll helger hemma i småland för att träffa präst, cateringfirma, fotograf etc. Panik!

  • Astro
    Superstarfia skrev 2010-06-02 09:10:59 följande:
    Våran bröllopsplanering har stnnat upp helt efter ett chockerande besked om att jag är gravid.. Så nu blir det ju lite annat som måste fixa.. kommer jag komma i klänningen??? ;)
    Grattis! (Hoppas jag )

    Snörning i klänning kan ju ibland hjälpa, beroende på hur långt gången du kommer vara då. Empir-skuret kanske annars? Finns en del vackert på Haléns vet jag om du inte vill lägga ut en hel förmögenhet.


    Min Tärna var här i förrgår och vi övade på att snöra klänningen fort. Känder kanonkul! Den är så himla fin, och nu när mamma lämnat över sin slöja och jag kan prova allt på en gång, ja man bara ryser!!! Känns så himla spännande!

  • Astro
    Superstarfia skrev 2010-06-02 10:18:20 följande:
      Klänningen jag har köpt för dyra pengar är korsettsnörad och jag vet att de finns tyg för att släppa ut den lite.. men jag ska boka in ett möte med butiken så snart som möjligt..jag kommer väl vara i vecka 13-14 ca...
    Hoppas det går bra! Sömmerskor kan ju verkligen fixa till mycket. Min klänning med draperingar och broderier var för lång i livet för mig, så den liksom åkte upp när man snörde. Men min sömmerska kunde lossa broderierna och släppa ut i sidorna trots draperingar och nu sitter den perfekt!

    Lycka till, hoppas det blir bra!

  • Astro

    Tjohoo! Här börjar det löpa på! Vi har hämtat ringarna. Tills slut bara fanns den där på Guldfynd, en jättetunn alliansring med 15 kanalinfattade diamanter för 3998kr, och då fick vi köpa sambons nya för halva priset, så han får en riktigt snygg slät Schalins-ring för bara 1800kr. SÅ FINA!


    Musiken är satt, bara psalmerna kvar.


    Meny är satt, ska bara stämma av en sista gång med Cateringfirman.


    Fotografen är bokad, 2000kr för 1,5 timmes foto före vigseln, plus konsultation före.


    Frissan bokad, 1300kr för håruppsättning inkl konsultation.


    Hela min klädsel är färdig och BM köper kostym i veckan troligen.


    Känns hel sjukt!!! Bara 2 månade kvar!!!!

  • Astro

    Hej på er!


    Vi började på vårt festprogram igår. Hittade en gammal tråd från 2008 här på BT där någon hade gjort ett quiz "Vem är du mest lik, bruden eller brudgummen?". Kan varmt rekomenderas, åtminstone hade jag och min BM sjukt kul när vi skrev frågorna.


    Utöver det har vi små beskrivningar av gästerna, lite sånger, troligen  lite foton på oss, typ barnfoton och sånt.


    Till barnen på bröllopet gör jag ett eget häfte med färgläggningsbilder och pyssel, så kan de roa sig litegrann oxå.

  • Astro

    Jag har omvänt problem! Folk frågar om vi inte behöver hjälp med något, men jag är ett sån kontrollfreak att jag inte kan komma på något att delegera... Vi kommer ju självklart behöva hjälpe med praktiska saker som att fixa i ordning lokalen, städa, bära dit allt vin etc. Men festhäften och sånt är ju så kul att göra, det vill jag ju göra själv!


     

Svar på tråden Augusti brudar 2010