• Daa

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    I glädje och sorg, i vardagens vedermödor och glädjeämnen finns vi till för varandra!

    Läsning sker på egen risk, för vi viker inte för diskussioner om diverse kroppsvätskor, sexliv, sjukhus och övriga saker som skulle kunna anses vara smått privat.

    Vi har gemensamt vår längtan efter barn, men efter många långa trådar hör vi också ihop i vänskap.

    Förra tråden:
    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3600713.html

  • Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan
  • Fjällbruttan

     


    Daa skrev 2010-03-09 11:46:30 följande:
    Bruttan: bra med koll! *visualiserar en frustrerad Bruttan som försöker köra buss med tummarna och tårna hårt hållna *

    Kommer att gå skitbra, behöver ju bara sjunga In the djungle.....
    Undrar hur många gånger manhinner den i 23 mil

  • Daa

    Det beror på hur mycket tålamod ens medresenär har.
    (av någon anledning ser jag dig i den där bussen i brudutstyrsel, det bara blir så. Vad kan det bero på? )


    Fjällbruttan skrev 2010-03-09 12:09:16 följande:
    Kommer att gå skitbra, behöver ju bara sjunga In the djungle.....Undrar hur många gånger manhinner den i 23 mil
    Kan fortfarande inte brista ut i ett "AwwIIIIIaiawimawemaweee" utan att börja hosta. *småless*
  • passionsblomman

    *kramar rakt av hela tråden*

    Fru Bygg, jag börjar starkt misstänka - ja faktiskt dra slutsatsen rent av - att vi just nu kliver in i den där tiden då ALLA mer eller mindre känner sig som du, jag och åtskilliga andra. Jag svär på att jag läs minst ett tiotal olika personers inlägg som beskriver ungefär samma känsloläge som det du nyss skrev.

    Det är faktiskt en mycket vanlig tid att bli låg och må dåligt i. De som lider av årstidsbundna depressioner är fler på våren än på hösten dessutom. Jag tror det är för att vi då varit utan ljuset så himla länge.

    Jag kom på det igår : Jamenvisst! Så här är det varenda år! Man har varit i mörkret sedan oktober/november och det ÄR inte i december man är tröttast av det, det är nu! Nu när solen dessutom kommer tillbaka och är helt bländande och man faktiskt får lite av en chock av allt ljus.

    Jag brukar känna mig som ett troll , lite rädd att exponera mig för allt det ljusa, ifall jag kanske spricker.
    Och jag är aldrig ikapp med allt tjoande om hur häääääärligt allt är heller. Jag avslöjas i all min gråa blekfeta vinterludna uppenbarelse. Och varenda por syns och håret som ramlat av, de trötta påsarna och ögonen utan så värst mycket glimt och glitter.

    Och nu känner man kraven komma galopperande i bakgrunden också. De där om att man ska vara UTE hela jäkla tiden. Och springa - helst intervallträning och med pulsklocka extravikter och en jävligt snygg träningsoutfit. Och så ska man stiga upp tidigt, pyssla, inreda och göra vår överallt. Putsa fönster och vara lite lago traditionellt fast modernt huslig och individulellt speciell -som alla andra. Och påta i trädgården och bygga en egen altan - själv, för man är ju jämställd. Grilla bör man också-hela tiden och bara LCHF eller GI vit mat är ful och syndig, karaktärslös och farlig mat.

    Huvudvärk som kommer av allas våra spänningar i kropp och själ, dem har vi naturligtvis för länge sedan botat själva, eftersom vi har karaktär och diciplin nog att ta TAG i våra liv och därmed kombinerar våra löp-och nintervallträningar med yoga och stretchar dessutom minst en timma varje dag.
    Utöver det ser vi självfallet till vår totala hälsa och styretränar därför minst två pass i veckan så vi byger UPP oss och vårt muskulära självförtroende.
    Ingen av oss glömmer heller att lyssna på en mental träningscoach i hörlurar medan vi genomför ett avslappningspass i sann mindfullness och vi mediterar däremellan . Företrädesvis tidigt på morgonen, ty det är den dygd och extra duktigt att stiga upp i gryningen. Då får man mycket gjort och missar ingenting.

    Medan vi planerar och lagar nyttig , varierad och fantastiskt spännande, välsmakande , närodlad och rättvisemärkt mat till oss själva och våra nära, kniper vi flitigt de viktiga nipövningarna och intalar oss att vi har sexlust - för det är bra och nödvändigt att ha. Det är vi skyldiga oss själva som frigjorda, självständiga och livsbejakande kvinnor. Man BEHÖVER vara en het älskarinna så man vet att man lever. Folk utan sexliv vet vi ju har helt meningslösa liv. Som ens föräldrar ungefär.

    Motgångar som eventuellt törs sticka upp näsan slår vi effektivt ihjäl med ett leende och POSITIVT tänkande. Trötthet och vanlig gammal ren lättja röker vi ut med eldar av Energi och Ansvar. Ansvar att Göra Något av det korta lilla livet som tilldelats oss. Helst något stort. Något som gör att man tjänar rejält med imponerande pengar. Eller åtminstone kommer med på TV.

  • Ninnnis

    Haha, det kunde kanske missförstås

    Vi beställde faktiskt nya sängar igår. Vår 10 år gamla IKEA-säng är nedluggen som ett "U", vilket åsamkar maken ryggont. Nu ska vi ha en ny fin säng i vårt nya fina sovrum på övervåningen

    Nu möte!


    Daa skrev 2010-03-08 18:17:50 följande:
    Ha så kul i sängaffären.
  • Ninnnis

    Nää... De åkte i morse och kommer hem nästa torsdag

    Men idag ska jag träna, imorgon och på torsdag ska jag på två olika tjejmiddagar, i helgen kommer lillasyster (vi ska bla. på Kent-konsert) och vips är det torsdag! Eller nåt...

    lanovia 08 skrev 2010-03-09 09:45:22 följande:


    Ninnis har du killarna hemma nu?
  • Ninnnis

    Hinner varken läsa eller kommentera ordentligt, har massor på jobbet för tillfället, vilket är kul. Kraaaaaam på er!

  • Fru E

    Ninnis-går det bra med det positiva tankesättet

    Lanovia-det är väl som att cykla nä men att skaka hand på ett datum var en bra idé

    Bruttan-just nu känner jag väldigt mycket för att stoppa huvudet i sanden och inte komma upp igen förrän efter en månad. Allt har gått fort och nu är det ännu mer verkligt och spännande på ett skrämmande sätt. Många tankar tänk om tänk om tänk om och att vi får samma resultat som vi brukar få.
    Meningen "varför skulle vi äntligen få ett +" dyker upp titt som tätt även om maken och tjejkompisarna är bra på att få mig på andra tankar.

    Det är mycket aktivitet i äggstockarna och svullen/öm vilket gör att klänning/kjol är skönast att ha på sig. Igår kväll var sista sprutorna överhuvudtaget *YES*

  • Ninnnis

    EA, jag förstår att det är en massa tankar i olika riktningar. Jag hoppas och tror innerligt att detta kommer att funka för er! Blir det äggplock imorgon? *spännande*

    Det går faktiskt ganska bra med det positiva tänkandet. Jag har i stort sett lyckats med föresatsen att fokusera på det braiga och glädjas åt nuet. Självklart är det inte rosenrött hela tiden, men jag märker stor skillnad i min sinnestämning. Det där "kontraktet" med mig själv var nog bättre än jag trodde från början

  • Fru E

    Ninnis-imorgon kl 9 är det dags och på fredag eftermiddag är det återföring

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan