• Daa

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    I glädje och sorg, i vardagens vedermödor och glädjeämnen finns vi till för varandra!

    Läsning sker på egen risk, för vi viker inte för diskussioner om diverse kroppsvätskor, sexliv, sjukhus och övriga saker som skulle kunna anses vara smått privat.

    Vi har gemensamt vår längtan efter barn, men efter många långa trådar hör vi också ihop i vänskap.

    Förra tråden:
    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3600713.html

  • Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan
  • Fru E

    Så nytt UL avklarat och fått lite info om liten omorganisation. Har dessutom fått halsont så är lite nojjig om det kan påverka utgången, motar bort det med alla dess sorter av halstabletter, varmt te och apelsiner (haha nu börjar startskottet för Ea med alla nojjor som går )

    Doktorn var nöjd med alla mina/våra äggblåsor och nu återstår bara en ovitrelle spruta ikväll och sedan slipper jag alla nålar *YES*
    Äggplock blir på onsdag kl 9 och återföring på fredag eftermiddag, börjar bli lite föööööör spännande nu med allt!

    Ingis-vilken tur din syster har som har dig

    Lanovia-fullt tillåtet att vara trött mycket som händer nu!

  • lanovia 08

    Förstår verkligen EA att det är lite väl spännande nu.
    Skönt att det snart är över med nålar. Du är så duktig som fixar det!!! du går in på min idollista för att du klarar av att sticka dig själv på hemmaplan (och på samma lista finns av samma anledning Blommis).

  • lanovia 08

    Hmm lite amningshjärna får jag väl erkänna i det här fallet. Men hade nog bara varit en tidsfråga innan jag förvirrat hade frågat igen.
    Vad skönt att allt ser bra ut med grodan. Oj 3 järnisar då har du att knapra.
    Ungefär 12 april, det innebär noga räknat 1 månad kvar. Wiii snart så!!!
    Hur iviriga är dina döttrar nu??


    Fjällbruttan skrev 2010-03-06 18:50:59 följande:
    Lanovia, förmodligen har din ammningshjärna glömt att du ställt frågan, men eftersom jag minns den, trots gravidhjärna, tänker jag svara på den Kan bero på att jag just läste frågan fast det var en och halv vecka sen du ställde den Alla prover var bra med lilla grodan, så därför fick jag fara hem.Men jag ska ta det lugnt, äta TRE järntabletter om dagen (gissa om det tar tid på toa ibland...) och så står jag på antibiotika hela grav till två veckor innan BF.Sen kommer vi att bli igångsatta så jag hinner få antibiotikadropp under förlossningen..Tippar jag rätt så sätts vi igång 12 april ungefär
  • lanovia 08

    Vi har varit hos BVC idag, lilla klumpen väger nu 4270g, nästan 1 kg mer än när hon föddes. Hon börjar bli tung
    Också har hon växt 5cm. Det går verkligen fort. Växa 5cm på 5 veckor, inte konstigt att de äter mycket de små liven.

  • passionsblomman

    EA, jag har också ont i halsen!

    Och din spänning är bara den tillräckligt läskig för att jag knappt ska stå ut. Min egen klarar jag inte att tänka på en gång.

    Jag har allvarligt funderat på en rejäl BT-timeout, för jag känner mig som att jag hamnat i en grå förfärlig bubbla där jag bara kan kika ut på alla andra som går i vårsolen och som lever sina liv som man borde. Jag har verkligen åkt ner i brunnen. Det är inte alls en massa medvetna tankar eller så. Mer som om någon lagt en filt över mig eller något. Precis som när PMS blir riktigt jäklig eller som jag hade det under depressionen.

    Jag har ingen lust att sitta och leta tusen biverkningar av hormonsprayen, men samtidigt är det ett sådant starkt förändrat känsloläge och i min bok ändå rätt logskt att det blir jobbigt även mentalt frör kroppen att kastas in i en ny livsfas-på konstgjord väg.
    jag tänker på att gå in i puberteten eller att bli gravid eller vad det nu är. Detta är ju klimakteriets hormonförändring. Kanske är det inte så konstigt.

    Men suger gör det!

  • lanovia 08

    Appropå gravid och amningshjärna; jag fick ett hemskt uppvaknande här om dagen. Råkade upptäcka min egna kropp och herregud likheten med apa var slående. Var nog månader sedan jag ens orkade bry mig...
    Bena var håriga som tusan, bikinilinjen skall vi inte prata om och ögonbrynen-vaddå ögonbryn de har ju växt ihop med håret. (ok viss överdrift)
    Nu är inte jag den som rakar mig och noppar stup i kvarten så ni kan ju bara ana hur illa det var när jag reagerade.

  • lanovia 08

    *kramar Blommis* Har inget vettigt att komma med min trötthet dimmar hjärnan men kramar har jag i mängder!

  • Fru E

    Lanovia-sprutar mig själv gör jag INTE, det är makens uppgift att hålla reda på tiden och sprutorna gör att även han blir engagerad i det hela. Han börjar bli riktigt duktig på att sticka så det inte känns.

    Haha jag rakade faktiskt både benen och bikinilinjen för doktorns skull idag

    Blommis-jag har lagt ner att leta något alls i min kropp, kommer det någon reaktion så gör det det.....men jädrar vilka aladåber jag fått är snart uppe i mer än en hands fingrar!

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan