• _koko_

    Vi fortsätter blanda och ge

    telis - Oj, vad vi är före då, våra katter har varit talibaner i fler år. Skönt att du inte tror på mjölkallergi, och visst är det så att alla barn skriker mer eller mindre! Du verkar väldigt klarsynt också, mitt i amningsdimman! För övrigt kallade min farmor på fullaste allvar conny för A-barn en gång... Jag fick försöka förklara att det inte finns några A-barn nuförtiden (alternativt är alla barn A-barn)...

    Jag har aldrig spytt men väl haft blodsmak i munnen. Fast oftast en smak av vaselin eftersom vi hade det på tänderna. Åhåhåhåhååå, vad gjorde jag som ung???

    snorkis - Det finns väl inget osexigare än dålig andedräkt, så en ny tandborste kan väl vara nog så romantiskt! Vi borde förresten köpa ny sådan, vi delar (inte borsthuvud såklart, men själva el-delen) och den har snart 10 år på nacken... Men reklamen stämmer faktiskt, Braun Oral-b är bra grejjer.

  • _koko_

    Vickan?? Äh, vi hade ju bestämt att du låg och födde nu ju! Men otäckt att behöva lyssna på en förlossning sådär precis innan sin egen första!!!

    Parnassia - Babyland och Babyproffsen har babyboxar. Kolla och jämför innehållet. Jag fick dock ingen den här gången eftersom jag redan hämtat ut en på den här adressen (hade ju kunnat ange t ex mina föräldrars adress, men det blev inte av).

  • _koko_

    MrsMuffin - Välkommen! Men hjälp, hur ska vi hålla reda på en muffin till???

    Liten - Aha, Men vad DÅLIGT av dem!! Även om boxen inte är lika bra nu hade jag ju velat ha en...

    AM - Conny åt ju i princip inte alls förutom gröt och ersättning förrän han kunde äta själv, kan räkna antalet hela barnmatsburkar jag fick i honom totalt på ena handens fingrar... Hemlagat gick inte mycket bättre det, men lite. Tingas tips är bra, barnmaten smakar ju ingenting! Jag kryddade lika mycket som till mig och sambon, lät bli saltet bara. Persilja, vitlök, curry, osv är jättebra barnkryddor.
    Jag tror som muggles att man ska låta bli att truga, för då blir det laddat.
    Intressanta reflektioner av PB också. Mat spelar ju en väldigt stor roll i våra liv, dieter hit och dit, matlagningsprogram, snabbmat, hunger, halvfabrikat, tillsatser, äta för mycket eller för lite osv... Man tänker ju på mat mest hela tiden, inte konstigt om många barn får svårt att förhålla sig till ätandet. Obs jag pratar inte heller om piff o puff!!

    Conny ska få ny säng, lillebror behöver spjälsängen! Det lutar åt den här:
    www.halens.se/ProductPage.aspx&mid=237&sort=0&dir=1

    Den tar iofs upp nästan hela hans rum, men det är ju tänkt att bli både en lekmöbel och sovmöbel, så det blir förhoppningsvis bra. Vi har sett den i verkligheten, annars vet jag inte om vi hade vågat slå till.

    Ååååh, sluta prata om semlor!!!

  • _koko_

    Muffin - Japp, vi har till och med TVÅ till! Fast den ena har inte det i sitt nick, utan som avatar.

    Lagom ignorant är nog helt rätt, det misslyckades vi med med vår stora kille (conny 2 år). Fast nu äter han bra för det mesta, och när han inte gör det bryr vi oss inte.

  • _koko_

    Vickan hann före, som vanligt.

    Jag var ju så kort tid på förlossningen båda gångerna, så jag hann inte ens utanför rummet. Som tur var hade de precis renoverat klart på DS så jag hade både dusch och toalett i mitt rum.

  • _koko_

    mrsMuffin - 15 månader, wow!

    Åh, jag skulle verkligen behöva gå och lägga mig...

    Magsjukan verkar förresten vara falsklarm! Lillebror har inte bajsat något mer sen tidigt i morse och conny hade harpluttar i eftermiddags! Skööööönt!

  • _koko_

    MSW - En hel evighet längre: 19 månader ungefär. Och ja, magsjuka kan vi verkligen klara oss utan!!!

  • _koko_

    MSW - Jag fick ju inte tillbaka mensen förrän conny var 8 månader (om jag minns rätt), och vi visste ju inte om vi kunde få barn på egen hand över huvud taget, så det enda vi valde var ju att försöka. Fast jag är väldigt lycklig över att det är så tätt mellan dem, man märker redan nu att det finns starka band mellan dem. Lillebror blir glad så fort han ser conny och conny är väldigt beskyddande på dagis när de andra barnen kommer fram och vill titta.
    (men jag säger inte att det inte kan ske för syskon med större åldersskillnad också!)

    vickan - Kram och lycka till, och hårdrock måste ju vara helt rätt i sammanhanget!

  • _koko_

    porchez - Om jag ska vara riktigt ärlig fick jag väntrums-associationer av den soffan, men det beror nog mycket på att det bara är soffan på bilden, inga kuddar eller övrig inredning.

    MrsMuffin - Oj, med min nyupptäckta magsjuke-hypokondri hade det inte gått bra för mig....

    Nä, nu MÅSTE jag gå och lägga mig, lillebror äter väldigt mycket på nätterna nu igen. Men vi jobbar på med gröt och from idag även morot-smakis. Båda går betydligt bättre än potatis (inget kräks och nästan inga kväljningar heller), men han sväljer ju fortfarande inte så mycket.

    Crap, nu kom jag på att jag har tvätt i torktumlaren, då KAN jag ju inte gå och lägga mig...

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge