• _koko_

    Vi fortsätter blanda och ge

    Har förresten fått ändra dagistiderna igen, så nu slipper vi 15h i veckan!! I stället blir det 25h/v, men han måste vara ledig hela sportlovet, påsklovet, höstlovet (om inte lillebror börjat då) och 7 veckor på sommaren. Eftersom vi tänkt vara lediga båda två hela sommaren känns inte sommarlovet som något problem, och de övriga ska nog gå bra också.
    Ska bli så sköööönt!!!

  • _koko_

    tinga - Tack för input!!! Lillebror är ju iaf intresserad av det jag sätter i händerna på honom, och jag har inte tänkt på att det kan vara mer finmosat i burkarna.

  • _koko_

    Ja, var är vickan??

    EA - Känns som att dödsbon ofta lockar många spekulanter. Ofta stort renoveringsbehov och folk hoppas på att kunna göra ett kap. Men man ska ju orka med att få det bobart också. Fast ska man göra nåt sånt ska man ju (helst) göra det innan man får barn, så jag tycker ni är rätt ute.

  • _koko_

    ÅÅååååååh, vad jag är avundsjuk på BS muffins nu!!! Tiramisu gillar jag inte alls, så det slog inte an några strängar, men bullar, muffins, godis, jag tar vad som helst!!
    Popcorn? Det har jag hemma iaf...

  • _koko_

    Det är det värsta med att vara mjölkfri, det finns inget vettigt alternativ till vispgrädde, och jag ÄLSKAR semlor!! Hemgjorda i mitt fall, finns ingen som gör dem som jag vill ha dem (urgröpta och återfyllda med en blandning av det urgröpta, mandelmassa och grädde).

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge