• _koko_

    Vi fortsätter blanda och ge

    Vem var det som också hade julskinka i frysen? Kan tyvärr inte tipsa om såsen jag gjorde för den blev inte så god... Ok men inte mer.

    Nästa gång blir det nog "standard" med lite lök, champinjoner, skinka, OST och grädde, salt och svartpeppar. Ev någon fond.

  • _koko_

    MSW - Har en kompis som också har trombocyt-problem, så jag vet att de värden du haft ju är GALET låga!!! Herregud, vilken tur att operationen lyckades, är så glad för din skull!!

    vickan - Det går inte att råda om blöjor, alla tycker olika! Vi har alltid haft pampers (har även provat libero och icas egna, samt huggies i thailand), de är de enda som inte läcker på våra barn. Men jag vet att för andra läcker pampers mest. Det viktiga är nog att se till att se till att blöjan sitter rätt (den inre resåren inåt,ska sitta i ljumskarna, och flikarna utåt) och att man har rätt storlek (varken för stort eller för litet).

    Coop i Häggvik har fö haft Nature Babycare ett tag. Jag har inte provat blöjorna ännu men använder deras våtservetter.

    Muffinstönt - Förstår att du är sur!

    Sambon jobbar hemma idag, tur att han kan. Conny är på dagis, som tur är bor en av lärarna i kommunen så hon hade kunnat ta sig till jobbet och sen hade de kallat in en jour (vi har ju föräldrakooperativ).

    AM - Vad är det som gäller för små barn och kyla egentligen?

    Sen är det syyyynd om mig idag jag är förkyld! Jätteont i halsen och täppt i näsan. Lillebror är också förkyld, men lindrigare som tur är.

    Hej nenne!! Är du nå tjock då?

  • _koko_

    Bara 12% batteri kvar, måste ladda!

    AM - Tack för köldlänk! Blev lite nervös när lillebror sov ute häromdagen (ca 10 minus tror jag) och var kall och nästan lite blå om händerna långt in på eftermiddagen... Men det gick över som tur är.

  • _koko_

    nenne - Tack för sympati! Härligt, vill se dig som tjockis!

    13 mars noterat förresten, inte säkert att jag kan vara med men ska försöka!

    *10%...*

  • _koko_

    AM - Jag gillade ergo jättemycket, men inte lillebror. Knäppt eftersom så många säger att barnen sitter bättre rent ergonomiskt i såna selar.
    Ergon avlastar mycket bättre än babybjörn eftersom tyngden hamnar på höfterna. Såg dock på vickans länk att BB också har en ergonomisk bärsele nu.
    Jag har en BB Active också, som lillebror gillar bättre. Den är ok för ryggen korta stunder, men jag skulle inte kunna ge mig ut på en långpromenad med den! Viktigt är dock att man ställer in den rätt också.
    Bärsjal är varmt, vickan, helt rätt, jag var tvungen att ha lillebror helt naken i den, annars blev både han och jag för varma. Fast då är han ju född i augusti, nu hade det nog inte varit några större problem med våra 16-17 grader inne...

    FAN, vad förkyld jag är, men ÅH, vad tacksam jag är att jag slipper ge mig ut i sl-trafiken!! Sambon jobbar hemma även idag, vilken tur vi har som kan göra så!

    Ska helt klart köpa en sån där mätsticka, tack am för tipset! Jag kan tipsa vidare om rea på www.babyshop.se, har köpt lite av varje där, men det börjar bli rätt utplockat i storlekarna såg jag.

  • _koko_

    Ååh, håller såklart tummarna för PLUS för mugglan!

    Hoppas alla magsjuka och förkylda barn kryar på sig snabbt, FY vad jobbigt det är när ens barn är dåliga!!!!!

  • _koko_

    lappis - Ja, man blir nog rätt ensam om namnet iaf (speciellt om man väljer tjejnamnet!).

    Här är en till som slagit sig blå på snowboard. Det går betydligt fortare att kunna ta sig ner för en backe hjälpligt på slalomskidor (för att inte tala om uppför liften, nennes tips är bra, undvik knappliftar om du kan!!).

    Just det, fårskalle! Haha, är du säker på att det är tvn och inte ditt smeknamn på maken, AM?

  • _koko_

    Herregud, jag fick vagga tre tag för att få lillebror att somna i vagnen i garaget, nu får han ju skärpa till sig!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge