• _koko_

    Vi fortsätter blanda och ge

    Jag tänkte snarare KUL med en kille i tråden, om du nu klarar av att stanna. Välkommen!!

    Är om möjligt ännu mer förkyld idag, blä! Har dock insett att jag är riktigt puckad, testade nässpray för första gången i vuxen ålder nyss (sambon köpte den när han fick bihåleinflammation när vi skulle ut och flyga i januari men använde den aldrig) och undrar varför jag inte gjort det vid alla mina andra tusen förkylningar genom åren??? Reklamen stämmer ju (fast jag har ett annat märke)!!! :-O :-O :-O

    snaily - Ska fundera lite och kolla upp hur man åker (tåg?). Undrar om sambon köper att jag tar bilen och lämnar honom strandad med conny...? Fast jag vet inte om jag orkar köra hela vägen ensam (ja, jag är ju lite mesig när det kommer till sånt).

    Vickan - Neutral har våtservetter, men de kan vara svåra att hitta, sen köper jag även änglamark och natures babycare som sagt. Använder du någon av dem tycker jag du har kompromissat så gott du kan, så "rent" som möjligt till trollet och så lite vatten som möjligt på dina stackars händer.

    AM - Vilka sopåkare!

    lappis - Jag vågade inte googla bilder!

  • _koko_

    nenne/vickan - Jag vet, känner mig som en riktig bakåt-strävar-kärring: nässpray, vad är det för nymodigheter?

    PB - Suck och stön, denna eviga slappna-av-debatt, beundrar er som orkar ge er in i det och tycker ni skrivit oerhört bra båda två!

    Glömde förut, välkommen hem cicci, undrade just var du var någonstans!

    EA - Klart du ska komma upp till oss i maj!

    AM - Tyckte nästan det lät jobbigare med mellanstopp på vägen till sälen... Packa i och ur bil, packa upp och ihop tandborstar och sovsaker, osv. Kan ni inte ta en rejäl lunchpaus med promenad i stället? *Förlåt, ni har ju redan bestämt er*

  • _koko_

    Men lilla astrid, vad jobbigt! Och jobbigt för dig också BS, kram!! Har de inte gett några tips på hur ni ska hantera förstoppningen? Vad kan man ge såna småttingar? Det kan väl inte vara meningen att hon ska behöva vara konstant förstoppad i två månader? Stackarn...

  • _koko_

    AM - Ah, då förstår jag. Ja, ni får se resan som en del av semestern helt enkelt. Har klurat lite på det där själv eftersom vi tänker bilsemestra en del i sommar och avstånden i sverige är ju rätt stora. Ska vi åka och hälsa på släkt i umeå och boden (och för all del Åsele) kan vi ju inte sträckåka dit direkt...

  • _koko_

    BS - Det är ju bara för att jag inte fattat dess förträfflighet förrän nu!! *pucko som sagt* Mina graviditeter har ju inte gett någon nästäppa och när jag varit förkyld har jag dumt nog bara accepterat rinnande täppt näsa...

    BS - Nä, det låter väldigt lamt tycker jag!

  • _koko_

    Ja, tar det verkligen 8 timmar till sälen? Vi åkte till idre när jag växte upp och det är ju ännu längre!

  • _koko_

    Nejje, muggles, KRAM!! Skit då!

    Jag somnade kl 8 igår, helt utmattad. Såg alltså inget os igår utom anjas första åk, men barnen såg till att jag vaknade till hockeyns andra period iaf.

    Jag är också stort fan av uppvärmingen, extra roligt eftersom jag känner killen som står bakom kameran (och ju syns en del i bild under uppvärmingarna).

    Åh, snaily och PB och EA, NU KÖR VI!!!!!!

    Snaily, vet du, om vi kan hitta några dagar som passar dig/er och som mina föräldrar kan hjälpa till med dagishämtning, då kommer vi!!! Borde inte vara omöjligt att åka buss nu när han är så pass liten, speciellt inte om jag skiter i att ta med vagn. Såg att det skulle ta 8h.

    Och JA, det är jag som har bidrottninggelen!! Och den är fortfarande osprättad (får ju skämmas väldigt som inte skickat vidare den redan)! Jag har gjort som detektiv-vickan och kollat upp din adress, så håll utkik i brevlådan efter helgen!

  • _koko_

    telis - Bra tips om egna våtservetter. Vi har inte börjat med våtservetter till lillebror ännu utan kör med torra (euroshopper) och vatten, men han har betydligt känsligare hud än storebror och blir lätt röd mellan skinkorna. Använder inotyol men olja på servetterna kanske är the shit?

    AM - Aaaaaaw, Hektor!

  • _koko_

    Idag ska jag förresten se om jag gillar kaffe igen. Och kanske baka en kladdkaka. Hoppas det betyder att jag håller på att bli frisk.

  • _koko_

    snorkis - Veckovis rapportering! Det var ambitiöst! Och var lugn, på tisdag kan inga tråkiga saker hända!

    liten - Krya på er, vad ni har drabbats den här vintern!

    I morgon ska det visst bli någon plusgrad, känns helt overkligt! Måste nog försöka bli frisk till dess så jag kan skotta undan om det töar, för sen ska det bli kallt igen...

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge