Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Telis, hade ingen aning om att mjölken var bättre på natten, varför i hela friden är det så?!

  • BrudSommar2006

    Jag är också hungrig men det är Astrid också så jag får vänta.

    EA, hät är en till med en make som förlitar sig på att jag ska lösa all matlagning... Förutom när han och Iris äter falukorv då.

    Nej, inget kött här, bara fisk, men funderar på att slå till på Vickans potatisförslag igen med sallad och någon kotlettfisk till beroende på vilken affär vi lyckas ta oss till.

  • BrudSommar2006

    Jag begriper inte hur man överlever med tvillingar men det går uppenbarligen! Och tre småbarn samtidigt, hu. Det är illa nog med de två jag har här.

    Skilsmässa med småbarn är ju jättesorgligt. Vilken panik att bara få träffa Iris och Astrid varannan vecka.

  • BrudSommar2006

    Muggles, det där med mjölken skulle förklara varför Astrid blir som mest ledsen vid tio - elva på kvällen och suger och suger och blir helt förtvivlat ledsen för att hon inte blir nöjd och så slurpar hon i sig en massa ersättning för att sedan slockna framåt midnatt.

  • BrudSommar2006

    Här har vi det som hemma hos Cicci, jag är så van att Iris vaknar flera gånger varje natt att det inte är någon större panik just nu i alla fall med Astrid också. Värre var det när man gick från ingen bebis alls till en Iris som sov så uselt och jag fick ligga och amma hela nätterna och var helt slut, det var en chock som gjorde mig deprimerad! Nu är jag nog dels mer luttrad och dels redan van att vakna hela tiden. Värre är det med vrålandet där fram till midnatt, det var jobbigt med Iris och är jobbigt nu med Astrid. Jag har funderat på om det är något med magsyran eftersom hon inte vill ligga ner men tystnar om man sätter henne upp men varför skulle hon drabbas av det just de timmarna i så fall. Då tror jag mer på den tunna mjölken och att hon får suga så mycket att den tar slut för till sist är det bara taxöron kvar och hon har ändå inte lyckats somna. Resten av dygnet somnar hon ju vid amning.

  • BrudSommar2006

    Ore, det låter onekligen lyxigt med så mycket sömn i sträck!

    Angående dagens namnsdagsbarn, Diana heter min bekants katt så det har jag lite svårt att förknippa med en bebis just därför.

  • BrudSommar2006

    Muggles, vad skönt att bli av med lägenheten äntligen! Skönt att ni trivs så bra i huset redan att ni kan koppla bort lägenhetsboendet med en gång!

  • BrudSommar2006

    Vickan, kunde hon med bestämdhet känna att barnet låg fel eller var hon bara inte riktigt säker hur den låg? Finns det en chans att den faktiskt ligger rätt utan att hon kunde känna det menar jag? Skönt med UL i alla fall, då borde ni väl få en uppfattning om hur stor den är just nu också?

  • BrudSommar2006

    Snigeln, vad besvärligt med olika besked. En sådan sak borde väl vara "standard" tycker man att reda ut?

  • BrudSommar2006

    Men nu blir jag helt förvirrad, finns det ingen EA mer, bara eh E? Vet inte om jag kommer att kunna vänja mig vid detta!

    Gjorde de där bakpotatisskivorna med fyllning igår, det visade sig vara en succé med Iris i tillagningsstadiet, hon penslade olja och sprinklade kryddor och pillade på fyllning en liten bit i taget och hade på parmesan och tyckte att det var jättekul. Sedan åt hon dem inte när de var färdiga iofs men det hade jag knappt väntat mig heller, trots att hon är galen i oliver.

    Har inte haft en aning om att det finns en viss risk för barnet vid vändningsförsök, har bara trott att det finns en risk att förlossningen startar. Tur att jag inte behövt råka ut för det oinformerad då även om risken är liten.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge