• _koko_

    Vi fortsätter blanda och ge

    Även jag håller tummarna för att trollet står på huvudet!

    Vilken känslomässig berg-och-dalbana du åker just nu muggles, men skönt att du landat lite sedan senaste besvikelsen. Kram! Tycker precis som PB att du har all rätt vilja skynda på processen om det går!

    Och lilla snigeln, vad jag vill åka och krama dig just nu!! Tyckte förut att du repade dig lite väl snabbt, och det berodde kanske på att du omedvetet la locket på och att det bubblat upp nu? Bra isf att få ur dig det nu innan nästa försök, bryta ihop och gå vidare helt enkelt. 1000 kramar hur som helst.

    Tack för alla kramar, de värmer verkligen!! Sitter med en stor mugg kaffe, båda barnen sover faktiskt (Lillebror ska äta senast om en timme!), och jag försöker njuta av det.

    Vad kul din träningshelg låter, lappis! Har en kompis som hållit i ett pass på ett nike-convent för några år sedan (kanske fler som jag inte vet om), verkar så häftigt!

    tinga - Tror (tyvärr) att jag kanske kommer behöva tips från dig när det gäller mat och lillebror. Han får såna kväljningar (klöks tror jag du brukar säga?) så fort han får in något som inte är helt flytande i munnen att han kräks nästan varje gång. Jag försöker sätta majskrokar och smörgåsrån i händerna på honom så att han ska vänja sig och har avbrutit smakportionerna. Jag ska fråga på bvc på torsdag också, men du är ju experten med stort E i frågan!

  • _koko_

    BS - Tycker även jag att det låter illa att de försämrar för Astrid pga gulsoten! Jag är tillräckligt nojjig över att vi inte har Lillebror försäkrad från födseln pga att vi inte lyckades betala fakturan i tid (det var ju lite rörigt där första tiden), känns som att de kommer att försöka härleda precis allt han ev kan drabbas av till den där tiden som han inte var försäkrad...
    Släng iväg en fråga till www.insplanet.se, kanske kan de hitta något bolag?

    vickan - Instämmer i kören, om du har skickat in alla papper är det lugnt, då kan du enkelt göra anmälan och begäran enkelt på internet så länge du har ett bankid. Din man måste ju också göra det om han vill ta ut de 10 pappadagarna han har vid födseln!

    muggles - Tack för input, men du missförstod nog lite. Med flytande menade jag bröstmjölk och inte barnmat, han kräks av minsta lilla potatissmula i munnen... Det här gulliga "vispa runt i munnen och spotta ut" som de flesta pratar om (som jag inte var med om med conny heller, han åt direkt i början och sen stängde han bara munnen när han inte ville ha), har jag inte fått vara med om ännu.
    Jag kör på med majskrokar nu ett tag så får vi se, han suger faktiskt lite på dem, men så fort det kommer in något i munnen får han kväljningar, han har dock inte kräkts något mer.

    Idag är det kurator igen. Lite trist att förbruka den enda dagen som jag skulle kunna komma hemifrån mer än ett par timmar, men jag behöver ju gå och får ta de tider jag får.

    Igår fick lillebror mat minst varannan timme hela dagen och det gjorde faktiskt lite skillnad (hade väl inte räknat med det så snabbt). Det blev visserligen varannan timme fram till 21 och sedan vid midnatt och sen vaknade han 02, men då kunde jag söva om och sen blev det mat 04 och 06.30. Hahaha hade det varit när conny var liten hade jag gnällt som fan, nu är jag rätt nöjd.

    liten - Verkar vara många med halsproblem just nu! Har du provat bafucin? Det är ju lite bedövande, om du nu har ont, du kanske bara letar efter rösten?

    Vad var det mer...?

  • _koko_

    Cicci - Torbjörn var min ansvarige läkare på CvL, Jättebra! Fast också den läkaren som inte fattade att min pendlande feber kunde bero på infektion, så det är ju lite blandade känslor förstås.

    lappis - Men får du verkligen gå utomhus till operationen, blir du inte smutsig då? Tänker på alla akutoperationer när man kanske inte ens duschat samma dag...

  • _koko_

    lappis - Han kanske skulle sympati-cleansa sig, maken din?

    cicci - Ja, man förstår ju inte hur någon annan har det förrän man själv sitter i skiten och eftersom du har vm-guld i att inte klaga så är det nog inte många som vet hur tufft du har det. Conny sover fortfarande bra på nätterna. Någon natt då och då får sambon gå upp och titta till honom, så där har vi definitivt inga problem.

    Och där måste jag ju säga att även jag vant mig vid att inte få sova ordentligt, om inte skulle jag nog inte varit kontaktbar längre...

  • _koko_

    lappis förresten - Det är ju sjukt spännande det här med operationen!

    cicci - Kul att höra vad "din" läkare tycker, låter som att jag är inne på rätt spår.

  • _koko_

    cicci - Vet du att det kändes som att jag slappnade av lite när jag läste det du skrev om att lätta tyglarna.

    nenne - Det lustiga är att vi faktiskt bråkar mer sällan nu än innan lillebror föddes, men när vi väl gör det säger vi dumma saker, vilket vi aldrig gjort förut. Men jag tror vi båda är medvetna om att det beror på att vi är så trötta så vi tar inte så illa upp ändå. Och sen tror jag det kommer gå jättebra för er, dels får ni säkert ett mönsterbarn och dels klarar man helt enkelt av det för att man måste.

    Åh, jag vill också ha stuvade makaroner och falukorv!!! Fast jag har både fisksopperester och blodpudding som behöver ätas upp, så jag får nog snällt välja något av de alternativen.

  • _koko_

    cicci - Tack för påminnelsen, BS frågade ju också! Kissen kom tyvärr aldrig tillbaka. Känns så jobbigt att inte veta vad som hänt, men samtidigt var det fruktansvärt när förra kissen dog, att se honom död och blodig, nu kan jag ju fantisera om att hon flyttat hem till någon pensionär med stort hjärta.

    Och sen ett förtydligande.
    Vi har bara smakportionat i 3 dagar, sen gav jag upp eftersom han mådde så dåligt av det. Så nu är det majskrokar som gäller tills jag får höra vad bvc (och gärna tinga) säger.

  • _koko_

    lappis - Lovar att inte prata mer mat innan din operation.

    Nu måste jag nog göra något annat, typ lägga mig ner en stund, innan lunch för både mig och lillebror. Sen går nog resten av dagen i ett med kurator, dagishämtning och lite shopping på det (slut på kattmat).

    Håller tummarna för Lappis!!

  • _koko_

    OMG, PB!!! Vilket huuuuus!!! Måste även säga att det ser ut som att ni har betydligt bättre smak än tidigare ägarna. Skrattade lite åt den obligatoriska trollhasselgrenen över bordet, undrar hur många inredningsreportage jag sett den i??

    Och du, om jag gifter mig någon gång, kommer du upp och gör min bukett??? Pretty Please??

    Lappis - Åh, vad skönt att det är över nu. På ett sätt hoppades jag att det skulle vara något och att han skulle fixa det, men samtidigt är det ju inget som säger att det skulle funka för det! Det kan ju vara fler faktorer som spelar in, och tänk att börja om med skiten igen... Nä, fäller en lyckotår i stället och hoppas att det går fort till barnbesked nu.

    vickan - Tacka skattebetalarna för de 10%. Och vet du hur många dagar du har tänkt ta ut kan du ju ta ut flera månader på en gång. Jag har nyligen begärt till och med april.

    Alldeles nyss hoppade katten upp brevid Lillebror som sitter i barnstolen och leker med en majskrok. Katten började också leka med en bit majskrok som låg på brickan framför Lillebror, och lillebror skrattade så han kiknade. Vilket ögonblick.

    start - Vilken tur att huvudet inte hade försvunnit! :-O

    parnassia - Kram!

  • _koko_

    MSW - Jag tänker att han har det så himla bra på sitt dagis så om han är ledsen precis när jag går gör det inget. Jag räknar med att de ringer om det inte går över (och får ju ringa själv och fråga om jag vill också, men det har jag aldrig gjort). Men det beror ju på barnet också säkert, conny har alltid varit väldigt självständig.

    Grattis till en termin avklarad!!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge